ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κυκλοφόρησε το νέο ασπρόμαυρο βίντεο κλιπ της Adele- Η ανάρτησή της

Κυκλοφόρησε το νέο ασπρόμαυρο βίντεο κλιπ της Adele- Η ανάρτησή της Facebook Twitter
Youtube
0

Με δημιουργίες των Harris Reed, Louis Vuitton και Vivienne Westwood εμφανίζεται η Adele στο νέο ασπρόμαυρο βίντεο κλιπ του «Oh My God».

Το κομμάτι, από το τελευταίο της άλμπουμ «30», ακολουθεί μετά το «Easy On Me», το οποίο ήταν το πρώτο νέο υλικό της σταρ εδώ και έξι χρόνια.

Το ασπρόμαυρο βίντεο δείχνει την Adele να περιβάλλεται από καλλιτέχνες και χορευτές που πηδούν, κινούνται και κάνουν τούμπες σε έναν μικρό στο χώρο, γεμάτο καρέκλες και μήλα.

Κάποια στιγμή εικόνες της Adele εμφανίζονται να τραγουδούν η μία δίπλα στην άλλη.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Sam Brown, ο οποίος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία και στο «Rolling In The Deep» του 2010.

«Το να συνεργαζόμαστε ξανά μαζί μια δεκαετία αργότερα είναι τουλάχιστον νοσταλγικό», έγραψε μεταξύ άλλων  η Adele στο Instagram.

Στο τέλος της ανάρτησης η Adele ευχαρίστησε τους Harris Reed, Louis Vuitton και Vivienne Westwood «για τα πιο εντυπωσιακά ρούχα», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες του NME 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ