LIVE!

Έλεγχοι ΕΛΑΣ: 657 παραβάσεις, 7 συλλήψεις και «λουκέτο» σε 13 επιχειρήσεις

Έλεγχοι ΕΛΑΣ: 657 παραβάσεις, 7 συλλήψεις και «λουκέτο» σε 13 επιχειρήσεις Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
0

Σε ελέγχους που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. χθες, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού, βεβαιώθηκαν 657 παραβάσεις, συνελήφθησαν 7 άτομα και ανεστάλη η λειτουργία 13 επιχειρήσεων. 

Τα 1.722 συνεργεία ελέγχων διαπίστωσαν 657 παραβάσεις και επέβαλαν αναστολές λειτουργίας σε 13 επιχειρήσεις. Σε δύο περιπτώσεις η επέμβαση των αστυνομικών ήταν αποτελεσματική.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε νυχτερινά κέντρα στην Ιερά οδό, έγιναν τέσσερις συλλήψεις και επιβλήθηκαν υψηλά πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Διαπιστώθηκε ότι δεν γινόταν κανένας έλεγχος και βρέθηκαν πελάτες τους με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. 

Το σχέδιο εφαρμογής των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ. 

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM