Ο Τομ Κρουζ έστειλε 300 χριστουγεννιάτικα κέικ στο συνεργείο του με το ιδιωτικό του τζετ

Τα Χριστουγεννιάτικα κέικ του Τομ Κρουζ Facebook Twitter
Πηγή: Associated Press.
0

Κάθε Χριστούγεννα, ο Τομ Κρουζ στέλνει κέικ λευκής σοκολάτας και καρύδας σε στενούς φίλους και γνωστούς του χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό τζετ του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός παραγγέλνει κάθε χρόνο δεκάδες κέικ λευκής σοκολάτας με καρύδα από το Doan’s Bakery στο Λος Άντζελες τα οποία φτάνουν στα χέρια φίλων του σε συσκευασία δώρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, φέτος ο Κρουζ έστειλε με το ιδιωτικό του τζετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Λονδίνο 300 λαχταριστά κέικ στο κινηματογραφικό συνεργείο και τους συντελεστές του franchise «Επικίνδυνη Αποστολή» (Mission Impossible). 

Ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν τα κέικ του γνωστού ηθοποιού ήταν και ο δημοσιογράφος του Guardian, Στιούαρτ Χέριτατζ. Σε άρθρο που έγραψε στον εν λόγω ιστότοπο επιβεβαίωσε πως έλαβε όχι ένα αλλά δύο μεγάλα κέικ λευκής σοκολάτας με καρύδα. 

Ο Χέριτατζ έγραψε πέρυσι ένα άρθρο για τη συνήθεια του ηθοποιού να στέλνει αυτά τα κέικ και έκλεινε το κείμενο του ευχόμενος μια μέρα να γίνει τόσο σημαντικός ώστε να λάβει και αυτός το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Κρουζ. Τελικά, η επιθυμία του έγινε φέτος πραγματικότητα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Διεθνή / Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της φυλακής του Αλκατράζ για «επικίνδυνους και υπότροπους εγκληματίες» – Σχέδιο που προκαλεί αντιδράσεις και πολιτικές ερμηνείες
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή 100% δασμών σε ξένες ταινίες που προβάλλονται στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τη μείωση της κινηματογραφικής παραγωγής στο Χόλιγουντ ζήτημα εθνικής ασφάλειας
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Διεθνή / Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ στη Σανάα τραυματίζουν 14 πολίτες - Οι Χούτι απαντούν με πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ – Ραγδαία κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
LIFO NEWSROOM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM