ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2021 | 02:29

..

Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω την αδερφή μου.. Είναι εμβολιασμενη και κόλλησε κορωνοιο, το γνώριζε από την πρώτη στιγμή (αλλά μας το είπε εκ των υστέρων) ότι είναι κορωνοιος καθώς έκανε τεστ και παρ' όλα αυτά αντί να απομονωθεί ήρθε σε επαφή με όλη την οικογένεια, μας κόλλησε και μας έστειλε όλους στο νοσοκομείο. Με το που μπήκαμε οικογενειακώς στο νοσοκομείο, άρχισε να μαζεύει και να τραπεζωνει κόσμο στο σπίτι μου( έχει τα κλειδιά του σπιτιού μου) χωρίς την άδεια μου. Ειδα τυχαία σε στορυ φίλου της να τρώνε μέσα στο σπίτι μου και όταν της ζήτησα το λόγο τσαντιστηκε και βγηκε από πάνω, ενώ δεν ήταν σωστό αυτό που εκανε. Την δεύτερη μέρα της νοσηλείας μας, είχε ο γκομενος της γενέθλια και τα γιορτάσανε σαν να μην ήταν η οικογένεια της στο νοσοκομείο. Φυσικά όσες μέρες παραμείναμε στο νοσοκομείο έβγαινε κάθε μέρα για καφέ και ανέβαζε στορυ, δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα. Η μαμά μου δικαιολογεί τη συμπεριφορά της και λέει ότι είναι παιδί της ,ότι δε μπορεί να πει κακια κουβέντα και ότι είμαστε αδέρφια και πρέπει να είμαστε αγαπημένα. Εγώ όμως είμαι πικραμενη και εξοργισμένη με τη συμπεριφορά της. Με έστειλε στο νοσοκομείο με πνευμονική εμβολή ( που προκλήθηκε από το ιό που με κόλλησε)και δεν έδειξε ίχνος θλίψης ούτε για εμενα, ούτε για τους γονείς μου που νοσηλεύονταν και αυτοί με οξυγόνο. Συνεχισε τη ζωή της σα να μη συμβαίνει τιποτα. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο αναίσθητοι άνθρωποι; Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι η κοπέλα είναι ψυχοπαθής. Όσες μέρες ήμουν στο νοσοκομείο και τώρα που βγήκα, όχι μόνο δεν ήρθε να με δει αλλά δεν έστειλε ούτε μήνυμα να ρωτήσει τι κάνω. Μιλάμε για την απόλυτη απάθεια και την πλήρη απουσία συναισθημάτων. Δε θέλω να την ξαναδώ μπροστά μου, για μένα είναι πλέον μια ξένη.
8
 
 
 
 
σχόλια

Πέρα από ξένη όπως λες, είναι και επικίνδυνη. Παρε τις αποστάσεις σου, όπως φυσικά και τα κλειδιά του σπιτιού σου από εκείνη. Περαστικά εύχομαι και προσοχή σε όλα.

Δυστυχώς υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και συνήθως ανθίζουν σε περιβάλλοντα άλλων αξιοπρεπών ανθρώπων με αρχές και τρέφονται από όλα τα "δεν πειράζει, παιδί μας είναι, αδερφή σου είναι".

Η μητέρα σου κάνει λάθος προσπαθώντας να το παίξει καλή μάνα και η αδερφή σου είναι απαράδεκτη!!!! Αυτά τα γράφω απλά για να μην νομίζεις ότι κάνεις κάτι λάθος.
Απλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω μας που έχουν πετάξει τον θεσμό και την αγάπη προς την οικογένεια και κοιτάνε το εγώ τους και πως να περνάνε μόνο καλά.
Δυστυχώς όταν είναι στην οικογένεια σου μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις, ίσως αν τους τύχει κάτι πιο μετα στη ζωή τους να βάλουν μυαλό.

Δυστυχως υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που συμπεριφερονται ετσι και χειροτερα.Η αδερφη σου ειναι αυτη που ειναι και δεν αλλαζει. Ζητησε της να σου δωσει τα κλειδια σου πισω και δωστα σε καποιον που εμπιστευεσαι.

ΘΑ ΦΑΩ Τ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ μ την αδιανόητη καφριλα Θα την είχα καταγγείλει πρώτος εγώ Τ πιθανότερο είναι γ επιτροπή ψυχιάτρων Καλά κ η μάνα καλό ανέκδοτο Καλά ν πάθει ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ