Γκάφα Αυστραλού παρουσιαστή «χάλασε» αποκλειστική συνέντευξη με την Adele

Γκάφα Αυστραλιανού παρουσιαστή «χάλασε» αποκλειστική συνέντευξη με την Adele Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images
0

Η γκάφα στην οποία υπέπεσε ο Ματ Ντόραν, παρουσιαστής εκπομπής στην Αυστραλία, είχε ως αποτέλεσμα να «χαλάσει» αποκλειστική συνέντευξη με την Adele

Ο παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι είναι «ντροπιασμένος» με το λάθος του που κόστισε στο Channel 7 τη συνέντευξη με τη Βρετανίδα σταρ, που επρόκειτο να ήταν η μοναδική που θα έδινε σε αυστραλιανό μέσο για το νέο άλμπουμ της. Ποιο ήταν το λάθος; Ο Ντόραν δεν είχε ακούσει το άλμπουμ και το παραδέχθηκε. 

Ο συμπαρουσιαστής του Weekend Sunrise και το συνεργείο ταξίδεψαν στο Λονδίνο για τη συνέντευξη. Το ταξίδι ήταν στο πλαίσιο «πακέτου» για δικαιώματα που φέρεται να κόστισε στο κανάλι 725.000 δολάρια.

Όμως, στη συνέντευξη ο Ντόραν παραδέχθηκε ότι είχε ακούσει μόνο ένα τραγούδι από το «30», το νέο άλμπουμ της Adele. Η Sony είχε δικαίωμα βέτο για τη συνέντευξη και έτσι δεν επέτρεψε να προβληθεί το υλικό. 

Προσπαθώντας να εξηγήσει τι συνέβη, ο Ντόραν δήλωσε ότι απλά δεν είδε το email που του είχαν στείλει με την παρουσίαση του δίσκου. 

«Ήταν απροσεξία και όχι εσκεμμένο σνομπάρισμα. Είναι το πιο σημαντικό email που έχω χάσει ποτέ», δήλωσε στην εφημερίδα The Australian. Πρόσθεσε ότι όταν έκανε τη συνέντευξη, αγνοούσε εντελώς ότι του είχε σταλεί η παρουσίαση του άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή, μερικές εβδομάδες μετά το ταξίδι του Ντόραν στην Αυστραλία. 

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, μετά τη συνέντευξη η Adele τον ρώτησε τι πιστεύει για το πολυαναμενόμενο τέταρτο στούντιο άλμπουμ της. «Δεν το έχω ακούσει», απάντησε ο Ντόραν. 

Πάντως, ο παρουσιαστής διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι η σταρ έφυγε από τη συνέντευξη. «Η Adele δεν έφυγε. Στην πραγματικότητα ήταν το ακριβώς αντίθετο. Επρόκειτο να διαρκέσει 20 λεπτά και παρατάθηκε στα 29 λεπτά. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης ήταν για το άλμπουμ. Της είπα “Είχα το προνόμιο να ακούσω μόνο το Easy on Me, όχι τα άλλα τραγούδια”», περιέγραψε ο ίδιος.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν τέθηκε επισήμως σε διαθεσιμότητα από την εκπομπή, έπειτα από σχετικά δημοσιεύματα. 

Στο μεταξύ, χρήστες των social media «τρολάρουν» τον παρουσιαστή, σχολιάζοντας τη selfie που είχε δημοσιεύσει στο Instagram, με τα μέλη του συνεργείου, πριν από τη συνέντευξη. 

«Φωτογραφία τραβηγμένη λεπτά πριν από την καταστροφή», έγραψε κάποιος. «Ειλικρινά, γιατί διάολο δεν άκουσες το άλμπουμ της Adele; Μία δουλειά είχες να κάνεις», ήταν άλλο σχόλιο. «Γιατί έχεις ακόμη αυτή την ανάρτηση; Ίσως να είναι καλύτερα να τη διαγράψεις», επεσήμανε ένας χρήστης. 

Στο μεταξύ, υπάρχει και ένα αθώο «θύμα» στην υπόθεση. Ο δημοσιογράφος του ABC Ματ Ντόραν, που κάνει πολιτικό ρεπορτάζ και έχει το ίδιο όνομα με τον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα αρκετοί να τους μπερδεύουν. «Go easy on me...», σχολίασε, χρησιμοποιώντας τον τίτλο τραγουδιού από τον νέο δίσκο της Adele. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM