Εύα Μπουντούρη: «Θα αναζητηθούν ευθύνες» για τον θάνατό της, λέει συγγενής της ραδιοφωνικής παραγωγού

Εύα Μπουντούρη: «Θα αναζητηθούν ευθύνες» για τον θάνατό της, λέει συγγενής της ραδιοφωνικής παραγωγού Facebook Twitter
Πηγή: Instagram.
0

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της ραδιοφωνικής παραγωγού του «Εν Λευκώ», Εύας Μπουντούρη σε ηλικία μόλις 40 ετών. Από την πλευρά του, ο θείος της δήλωσε ότι «σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες» για την τραγική εξέλιξη. 

Η Εύα Μπουντούρη έπεσε σε κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι λόγω ανευρύσματος και τελικά δεν επανήλθε. «Είμαστε όλοι σαν χαμένοι. Είναι από τις στιγμές που προσπαθείς να ισορροπήσεις μέσα σου τον πόνο, τον θυμό, την απορία, την αγωνία. Υπερτερεί ο πόνος για την ώρα» ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, ο θείος της Εύας Μπουντούρη.

«Σίγουρα ζητάμε όλοι κάποιες απαντήσεις, δεν αφήνεις έτσι τον άνθρωπό σου να φύγει χωρίς να ψάξεις να βρεις την αιτία. Σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες. Πρώτα να καταλάβουμε τι έγινε, και μετά» προσθέτει. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, που επικαλείται ανθρώπους από το περιβάλλον της Εύας Μπουντούρη, η 40χρονη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό από το ανεύρυσμα καθώς δεν είχε παραπονεθεί και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την κάνει να ανησυχήσει. Ωστόσο, έπρεπε να χειρουργηθεί ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον, όπως της είπε ο γιατρός της.

«Κανείς μας δεν ήξερε τίποτα. Ούτε για πρόβλημα ούτε για κάτι. Έδειχνε υγιέστατη, δεν υποψιαζόταν κανείς μας κάτι» καταλήγει ο θείος της 40χρονης. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM
Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM