ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2021 | 12:10

?

Τη γνώρισα μέσα από κοινή παρέα,έχουμε έρθει πολύ κοντα,και σήμερα θα βγούμε για πρώτη φορά.Όταν μιλήσαμε για να το κανονίσουμε,στο τέλος μου είπε "ελπίζω να μήν με απογοητεύσεις,έχω μεγάλες προσδοκίες από σένα".Τί ήταν αυτό βρε παιδιά; Μ'έχει μπερδέψει εντελώς.
9
 
 
 
 
σχόλια

Έχω κλάψει από τα γέλια!!
Μάλλον είναι πολύ καμμένη από άλλους! Και επειδή της έχεις κάνει καλή εντύπωση ελπίζει να μην κάνεις ή πεις κάτι που την ξενερώσει. Ή π.χ. να μην την κεράσεις. Πιο πολύ μου φαίνεται ότι είπε φωναχτά τη σκέψη που απλά θα έπρεπε να την πει στον εαυτό της ή τις φίλες της. Εεε την είπε σε σένα για να προσέξεις και καλά. Αλλά κάτι τέτοιο προκαλεί και στρες σε εσένα και να μην είσαι αυθόρμητος. Χαλάρωσε βγες και να είσαι αυτό που της δείχνεις τόσο καιρό.

Πιστεύω ότι απλά της έχεις κάνει πολύ καλή εντύπωση και ελπίζει να μην απογοητευτεί και να συνεχίσεις να της αρέσεις και μετά την βόλτα. Για καλό θεωρώ ότι το είπε πάντως.

Ότι πιο άκυρο μπορεί να πει κάποιος πριν από ένα ραντεβού, πόσο μάλλον που είναι το πρώτο. Σου δημιουργεί τόσο στρες χωρίς λόγο.
Για μένα είναι "red flag", οπότε θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να περάσεις καλά χωρίς να σκέφτεσαι αυτή την έκφραση, αλλά γενικά να είσαι επιφυλακτικός/ή απέναντι της.

Οι προσδοκίες μπορούν να γίνουν μεγάλη παγίδα τόσο για αυτόν που τις έχει, όσο και για αυτόν που πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτές. Αν το λες κιόλας στον άλλο, τον εγκλωβίζεις μέσα σε αυτό, καθώς πρέπει να είναι "κάπως", για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Είναι και κάπως χειριστικό όλο αυτό.
Χωρίς προσδοκίες υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες καλύτερης εξέλιξης. Έχεις απέναντι σου έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις, αλλά που θέλεις να γνωρίσεις και που αν γνωρίσεις καλύτερα, μπορεί και να σου αρέσει. Απλά και όμορφα.