ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2021 | 13:35

....

Εδώ και ενάμιση χρόνο γνώρισα σε μια δυσκολη περιοδο έναν άνθρωπο που με τον οποίο συζώ ένα χρόνο περίπου. Στην αρχή της γνωριμίας μας δεν ημουν τρελαμένη οπως έδειχνε αυτός στη πορεια όμως με τις πραξεις του και με τη επιμονη και την υπομονη του και τα χλμ που έκανε καθημερινά να με δει τον ερωτευτηκα κι εγώ... Συνέχεια μου αναφέρει ότι θέλει να κάνει κόρη μαζί μου ... Εγώ δε σκέφτομαι να κάνω παιδια διότι νιώθω πως δεν θα είμαι καλή μητέρα ...Πέρα από αυτό τελευταία νιώθω ότι δε με αγαπάει όπως πρωτα, δε θέλει συχνά τις αγκαλιές μου λέγοντας ότι είναι κουρασμένος και δεν τον αφήνω να ξεκουραστεί και να έχει προσωπικοό χρόνο ενώ είναι με το κινητό του και συνέχεια νευριαζει μαζί μου για χαζους λόγους... Αφορμή το ντύσιμο μου.. Μου λέει ότι ντυνομαι σαν 14 ετών ενώ πρεπει να ντυνομαι σαν γυναίκα της ηλικίας μου (είμαι κάτω από 30)....Αυτος απο ότι έχω καταλάβει θέλει να ντυνομαι πιο σικ και σαν δικηγόρος....Του λέω μα έτσι με γνώρισες...Μου λέει αν δεν αλλάξω στυλ να μαζέψω τα ρουχα στη βαλίτσα και να φυγω...Επίσης μου κάνει παραπονο ότι έρχεται σπίτι και δεν του έχω έτοιμο φαγητό ενώ καποιες μέρες το προσπαθω....Που να τρώγαμε και πολυ....Του είχα εξηγήσει εξαρχής ότι δεν το έχω με τη μαγειρική και μου είχε πει δεν έχει προβλημα.. Όλα τώρα μου τα βγάζει και τον ενοχλουν δε ξερω τι να κάνω... Νιώθω τρομερή πιεση... Εχω που έχω τα ψυχολογικά μου και ίσως αρχίσω να παιρνω και χαπια νιώθω πως δεν με θέλει πια ή παιζει μαζί μου και αυτό με θλίβει τόσο γιατί τον αγαπώ και το κακό είναι ότι έχω κολλήσει.... Φοβάμαι μη με αφήσει
15
 
 
 
 
σχόλια

Δυστηχώς και εγω εχω συναντησει στην ζωη μου τετοιους ανθρωπους....
Που στην αρχη εκαναν τα παντα για να ειναι μαζι μου. Και λεγοντας τα παντα , μου ελεγαν αυτα που ηθελα να ακουσω, να κανουν αυτα που ηθελα, να μην φερνουν αντιρρηση για τιποτα. Και μολις ειδαν οτι ημουν εκει , ειχα συναισθηματα αλλαζαν.
Αρχιζαν την χειραγωγηση , τις απειλες τυπου " αμα σου αρεσει αλλιως φυγε.." , να με κανει να νιωθω οτι εγω φταιω και δεν ειμαι αρκετα καλη και οτι αν αλλαζα θα ειμασταν μια χαρα.
Ολο αυτο ονομαζεται κακοποιηση.
Θα οσυ πω αυτο που ειπα στον εαυτο μου τοτε, "Μολις νιωσω ετοιμη θα φυγω. Αυτος ο ανθρωπος δεν με κανει να νιωθω ομορφα, με χειραγωγει, προσπαθει να με κανει να ερθω στα νερα του, και στο τελος με κανει να νιωθω οτι πρεπει να αλλαξω.
Πρεπει να φυγω για να βρω τον εαυτο μου!"
Ελπίζω να εισαι ετοιμη οσο πιο συντομα γινεται.....
Καλή τυχη!

Θα σου πω κοριτσάκι μου τι συμβαίνει, είναι μια κλασική περίπτωση.
Ο τύπος σε διάλεξε γιατί του άρεσε πολύ η εξωτερική σου εμφάνιση, το μίνι σου, τα σορτσάκια σου και το σεξ απιλ σου. Τα πράγματα άλλαξαν όταν μετακόμισες μαζί του και κάποια στιγμή άρχισε να τα βαριέται όλα αυτά. Σε θεωρεί πλέον δεδομένο κτήμα του και φυσικό είναι να θέλει να σου βάλει κελεμπία να μη σε βλέπουν άλλοι άντρες και σκανδαλιζονται. Επίσης σε θέλει και δούλα και κυρά, που σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις την τέλεια νοικοκυρά στο σπίτι.
Να ξέρεις ότι στο κινητό του, που κοιτάζει τόσες ώρες ψάχνεται για νέες "περιπέτειες" και κοιτάζει ήδη για την αντικαταστατρια σου.
Αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να μην αλλάξεις για κανένα το στιλ σου, μείνε αυθεντική και πιστη εκεί που αξίζει μόνο.
Θα σε διώξει μόλις θα βγάλει την επόμενη και μάλιστα κατηγορώντας σε με χυδαίο τρόπο.
Φύγε κορίτσι μου, δε αξίζει μια ο τύπος.

Δεν θα αλλάξεις τα θέλω σου για κανέναν σε αυτή την ζωή ΝΟΜΟΣ!! Ζήσε την ζωή όπως θες εσύ, ντύσου όπως θες εσύ και άσε τον μ...κα μόνο του. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι άντρες. Φύσε όσο είναι ακόμη νωρίς!

Μη σε αφήσει. Και χάσεις το κελεπούρι. Που σε θέλει ντυμένη σαν κυριούλα κι αν δεν σ αρέσει μάζεψε τα ρούχα σου και φύγε. Και που θέλει και κόρη. Όχι ένα παιδί αλλά κόρη. Δάχτυλο στο στόμα και ξέρασμα. Να μην φοβάσαι μην σε αφήσει. Να φοβάσαι μην περάσουν τα χρόνια και δεν τον έχεις αφήσει εσύ.

Απλά σε προετοιμάζει για μέλλουσα σύζυγο και μάνα και περνάς εκπαίδευση μέσω της συγκατοίκησης. Σήκω και φύγε γιατί δεν ακούγεσαι καθόλου σίγουρη για το κοινό σας μέλλον. Τζάμπα ταλαιπωρείτε ο ένας τον άλλον.

Μεταξύ μας.... ετοιμάσου! Σου έρχεται! Ή θα προετοιμαστεις ψυχολογικά για να το αντιμετωπίσεις Ή θα φύγεις πρώτη... Λυπάμαι, αλλά αυτό δείχνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές ( από προσωπική εμπειρία μιλώ!). Καλή τύχη και μη το αφήσεις να σε πάρει από κάτω.

Δεν ταίριαξαν οι ιδιοσυγκρασίες σας πρώτα απ' όλα. Αυτός στην αρχή το πήρε πολύ ζεστά μαζί σου, αλλά μέχρι να θερμανθείς εσύ, κρύωσε αυτός. Αλίμονο, δεν λέω ότι φταις κάπου, απλώς κανένας δεν μπορεί να έχει τέτοιο ενθουσιασμό για πολύ καιρό, κάνει κύκλους όλο αυτό. Τώρα που έχει καταλαγιάσει το αίσθημα του έρωτα από μεριάς του, ζητάει πράγματα που θεωρεί ο ίδιος σημαντικά σε μια σύντροφο, π.χ. φροντίδα από σένα με τη μορφή μαγειρεμένου φαγητού ή ετοιμότητα να γίνεις μητέρα ή αλλαγή ντυσίματος πιο κοντά στην ηλικία σου. Το πρόβλημα από μεριάς του ήταν ότι ενθουσιάστηκε μαζί σου και σε κυνήγησε χωρίς πρώτα να σε μάθει για να λάβει υπόψη τις διαφορές που θα έβρισκε μπροστά του.
Δυστυχώς έτσι είναι, πολλοί ερωτεύονται πρώτα μια εξιδανικευμένη εικόνα, αλλά μετά, που βλέπουν ξεκάθαρα διαφορές που θα φαίνονταν απ' την αρχή, απογοητεύονται και γκρινιάζουν ή προσπαθούν να φέρουν το/τη σύντροφο στα δικά τους μέτρα, στην εικόνα του/της ιδανικού/-ής συντρόφου που έχουν πλάσει. Αν δεν είσαι έτοιμη να του παράσχεις αυτά που ζητάει ή αν νιώθεις ότι πιέζεσαι, καλύτερα να χωρίσετε. Επειδή σήμερα δεν εγκρίνει το ντύσιμό σου, αύριο δεν θα του αρέσει το φαγητό σου, μεθαύριο δεν θα του αρέσεις εξ ολοκλήρου και θα νιώθεις ανεπαρκής χωρίς να φταις. Στη συμβίωση είναι σημαντικό να χτίσετε μια καλή "συμμαχία" μεταξύ σας ενάντια στα όποια προβλήματα που θα συναντάτε στη ζωή. Αν οι δύο υποτιθέμενοι "σύμμαχοι" πολεμούν μεταξύ τους, τι να τους κάνετε τους εχθρούς;

Φοβάσαι μη σε αφήσει γιατί νιώθεις τρομερή ευτυχία με έναν άνθρωπο που δεν σου δίνει καμία σημασία, έχει άποψη για το τι θα φορέσεις και απαιτεί να κάνεις τη μαγείρισσα και την οικιακή βοηθό προφανώς ; Φοβάσαι μη σε αφήσει ένας άνθρωπος που σε καταπιέζει όσο δεν πάει; Γιατί; Δεν φοβάσαι μη σε αφήσει, φοβάσαι να ζήσεις ελεύθερη. Εσύ πρέπει και το οφείλεις στον εαυτό σου, να το βάλεις στα πόδια. Πήγαινε λοιπόν σε έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί επιμένεις τόσο να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο, να βρεις τη δύναμη να φύγεις και θα δεις πως θα φτιάξουν και τα ψυχολογικά σου και η ζωή σου.

Συμφωνώ! Αντί να σου κάνει κριτική για το ντύσιμο ή κάτι άλλο, θα έπρεπε να σε κάνει να χαμογελάς, να χαίρεσαι!! Αφού είναι μαζί σου. έχει την ευθύνη να σε κάνει ευτυχισμένη, όπως κι εσύ εκείνον. Αν δε συμβαίνει αυτό, τότε δε μιλάμε για σχέση αλλά για ψυχολογική βία και κακομεταχείριση.
Ένας σοβαρός, αποφασισμένος, αξιόπιστος και καλός σύντροφος που λέει στη σύντροφο του ότι θέλει παιδί, το κάνει πράξη (εφόσον το θέλει και εκείνη) και δεν κάθεται να ασχολείται με το ντύσιμο της, ούτε με το αν μαγειρεύει κάθε μέρα.

Αχ πάνε τα μαλλάκια μου.... Είμαστε σοβαροί? Όλη η ζωή σου δηλαδή είναι ένας άντρας???? Να κάνεις την καρδιά σου πέτρα κούκλα μου και να φύγεις. Τί θα πει τον αγαπάς τί ακριβώς αγαπάς απ' αυτόν? Αγαπάμε τα άτομα που μας δίνουν αγάπη κοπελιά όχι τον κάθε κακομοίρη που ξεσπάει πάνω μας. Άκου τον αγαπάς....

Αυτός ο άνθρωπος δεν σε αγαπάει, φύγε μακριά του κοπέλα μου. Προφανώς ήθελε απλά να σε ρίξει και τώρα που σε έχει δεδομένη σου φέρεται έτσι. Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και φύγε μακριά του σε παρακαλώ.

Συμφωνώ! Αυτός τι σου προσφέρει; Προσπαθεί να σε μειώσει, να σε χειραγωγήσει. Έχουν συμβεί αυτά σε πολλές γυναίκες και προμηνύνουν σοβαρότερα προβλήματα για το μέλλον. Μακριααααααααααααααααά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ