Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συμμετέχει την Κυριακή 18 Μαϊου στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων με μια σειρά δράσεων για παιδιά και ενήλικες, με ελεύθερη είσοδο.
Mε θέμα «Μουσεία και κοινωνίες σε διαρκή αλλαγή», η φετινή ημέρα Μουσείων επικεντρώνεται σε τρεις θεματικούς άξονες: την άϋλη πολιτιστική κληρονομιά, τη δύναμη των νέων και τις νέες τεχνολογίες.
Μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα της σεζόν, το Bolivar Beach Club παρουσιάζει την Πέμπτη 8 Μαΐου τον διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη The Element για μια εμπειρία γεμάτη μουσική και μαγεία δίπλα στη θάλασσα.
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, λένε πως με τα λάθη μαθαίνεις. Στο «Είναι φίλος μου», όμως, ο συγγραφέας δηλώνει υπέρμαχος του αντιθέτου. Θέλει να κερδίζει και να μαθαίνει απ' τα σωστά του. Γίνεται - σύμφωνα με την άποψή του, έχει μεγαλύτερη ασφάλεια, έχει και πολλές ωραίες εκπλήξεις αλλά και συγκινήσεις.