Κnives Out: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ελλάδα του Ντάνιελ Κρεγκ με την Κέιτ Χάντσον

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Knives Out 2» στην Ελλάδα με Ντάνιελ Κρεγκ και Κέιτ Χάντσον Facebook Twitter
Twitter
0

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα του σίκουελ μυστηρίου του «Knives Οut» με τον Ντάνιελ Κρέγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κυκλοφόρησαν μάλιστα και οι πρώτες φωτογραφίες από το Πόρτο Χέλι. Έχοντας αγοράσει τα δικαιώματα για δύο συνέχειες του Knives Out με κόστος 450 εκατ. δολάρια, η πλατφόρμα έδωσε στον συγγραφέα και σκηνοθέτη, Rian Johnson, το πράσινο φως για να ξεδιπλώσει την καλλιτεχνική του ματιά.

Χθες, εκείνος με τη σειρά του, ανακοίνωσε στα social media ότι η επόμενη περιπέτεια του ντετέκτιβ Benoit Blanc έχει ξεκινήσει να γυρίζεται στην Ελλάδα.

«Aαααα και ξεκινάμε! Πρώτη μέρα των γυρισμάτων για το επόμενο μυστήριο του Benoit Blanc. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε όλα αυτά τα φονικά στις ήρεμες ακτές τους». 

Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την Κάθριν Χαν, την Κέιτ Χάντσον και τον Ντάνιελ Κρεγκ σε πρώτο πλάνο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM
Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Διεθνή / Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Τα κράτη μέλη της G7 ζήτησαν «άμεση αποκλιμάκωση», ενώ οι ΗΠΑ, παραδοσιακός σύμμαχος του Πακιστάν αλλά τα τελευταία χρόνια πιο κοντά στην Ινδία, προσφέρθηκαν να μεσολαβήσουν για τη μείωση της έντασης
LIFO NEWSROOM