Σύζυγος 44χρονης με θρόμβωση: Περιμένουμε επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή

Σύζυγος 44χρονης με θρόμβωση: Περιμένουμε επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή Facebook Twitter
eurokinissi
0

«Δυστυχώς, περιμένουμε την επιβεβαίωση, μόλις περάσει η επήρεια των φαρμάκων, ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή για να διακόψουμε τις λειτουργίες λόγω του ότι τώρα είναι διασωληνωμένη», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης γυναίκας η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κρήτης μετά από επεισόδιο θρόμβωσης.

Πρόκειται για μια από τις 5 περιπτώσεις που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca. «Μαζί πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, από το ίδιο φιαλίδιο» περιέγραψε ο σύζυγος της 44χρονης τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο κι αυτή ήταν υπέρμαχοι του εμβολιασμού. «Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάναμε το εμβόλιο», είπε.

Ο ίδιος, δεν είχε κανένα σύμπτωμα έπειτα από την χορήγηση της δόσης εντούτοις η γυναίκα του μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό, ένιωσε επιστρέφοντας από τη δουλειά, πως δεν είναι καλά έχοντας, όπως περιγράφει ο κ. Κρυοβρυσανάκης, απίστευτο πόνο στο κεφάλι και θολούρα στα μάτια. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι η γυναίκα του δεν παρουσίασε θρόμβωση αλλά το σύνδρομο Vitt, «που είναι θρόμβωση και αιμορραγία μαζί».

Η 44χρονη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου της, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Ο κ. Κρυοβρυσανάκης ωστόσο τόνισε ότι «ο καημός μου είναι ότι εφόσον η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία αναφέρει ρητά ότι τα ποσοστά θρόμβωσης στις γυναίκες κάτω των 50 ετών είναι πολλαπλάσια με το εμβόλιο AstraZeneca, γιατί η δημόσια υγεία της χώρας έδωσε την δυνατότητα εμβολιασμού των γυναικών 30-49 μόνο με το συγκεκριμένο εμβόλιο».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM