ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στο σινεμά συμμετέχοντας στη νέα ταινία του Φράνκο Νέρο

Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στο σινεμά συμμετέχοντας στη νέα ταινία του Φράνκο Νέρο Facebook Twitter
0

O Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι επιστρέφει μπροστά από την οθόνη, συμμετέχοντας σε μια ιταλική παραγωγή σε σκηνοθεσία Φράνκο Νέρο – ο original Django- στο πλευρό του σκηνοθέτη και της συζύγου του, Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Ο τίτλος της είναι The Man who drew God και, κρίνοντας από το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα, ο ρόλος του Σπέισι θα είναι πιθανότατα περιορισμένος σε έκταση. Η ταινία αφορά την άνοδο και την πτώση ενός τυφλού ζωγράφου, ο οποίος μπορεί να κάνει ακριβή πορτρέτα απλά ακούγοντας τη φωνή των ανθρώπων που ποζάρουν για εκείνον.

Θυμίζουμε ότι ο Κέβιν Σπέισι απέχει από τα κινηματογραφικά γυρίσματα από το 2017, όταν στο πλαίσιο του #metoo υπήρξαν αρκετές καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση. Τότε ο αμερικανός ηθοποιός είχε παυθεί από τα πρωταγωνιστικά του καθήκοντα  στο House of Cards του Netflix, οδηγώντας τη σειρά σε ένα άδοξο τέλος με μια αναιμική τελευταία σεζόν που πάσχιζε να κρατήσει η Ρόμπιν Ράιτ μόνη της, ενώ κόπηκε κι από την ταινία All the Money in the World, με τον Κρίστοφερ Πλάμερ να τον αντικαθιστά την τελευταία στιγμή και τον Ρίντλεϊ Σκοτ να πραγματοποιεί πρόσθετα γυρίσματα.

Τελευταία φορά που είχαμε δει τον Σπέισι στο σινεμά ήταν το 2018 στο Billionaire Boys Club, ταινία που είχε γυριστεί πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, αλλά κυκλοφόρησε στις αίθουσες έναν χρόνο μετά. Τέλος, να σημειωθεί πως καμία από τις καταγγελίες σε βάρος του Σπέισι που προχώρησαν στο δικαστήριο, δεν οδήγησε σε καταδίκη του ηθοποιού.

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ