ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2021 | 18:53

...

Το μόνο που ήθελα ήταν να έχω μια φυσιολογική ζωή. Με παρέες, σύντροφο, να βγαίνουμε και να περνάμε καλά. Να ζω τη ζωή όπως τη ζει ο μέσος νέος εκεί έξω. Μόνο αυτό ήθελα. Μια άλλη και καθημερινή ζωή. Αντ'αυτων το μόνο που έχω είναι μοναξιά... Χρόνια τώρα.
10
 
 
 
 
σχόλια

Κοίτα, είναι πολύ φυσιολογικό να επιθυμείς μια καλύτερη κοινωνική ζωή. Όμως και αυτή δεν έρχεται ουρανοκατεβατη συνήθως. Χρειάζεται εγρήγορση και προσπάθεια. Προσπάθησε να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Γίνε λίγο πιο κοινωνική/ος, ξεκίνα κάποια δραστηριότητα ούτως ώστε να γνωρίσεις κόσμο. Και κυρίως μην μπεις στη διαδικασία να βαφτίσεις την ανάγκη, επιλογή. Είναι μεγάλη παγίδα.

Υπαρχουν άνθρωποι που ζουν χωρίς καθόλου φίλους.
Είμαι ένας απο αυτούς .

--------------------------------

Προς εξομολογουμενο

Φίλε το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ δεν ειναι πάντα ΥΓΙΕΣ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ : Φυσιολογικό στις μέρες μας κάποιος να καπνίζει. ​Όμως δεν ειναι υγιές. Φυσιολογικό ειναι να πίνει. Ουτε αυτο ειναι υγιές (το πινω εννοώ σε μεγαλες ποσοτητες διότι μια μπυριτσα καλή είναι). Φυσιολογικό είναι να ξενυχτάει μετα τις 2 το βράδυ ΑΛΛΑ δεν ειναι υγιές κ.τ.λ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ !!!!!!! (το προαναφερθέν σαφέστατα δεν ειναι υγιές )

Να ΤΟΝΙΣΩ ότι η μοναξια είναι ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ.
Δηλαδή ΑΝ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ( Π.χ. ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ, ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΜΑ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ , ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ- GAMING ) Η ΜΟΝΑΞΙΆ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ TO NA KANEIΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.

Επισης να ΤΟΝΙΣΩ οτι ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Γιώργος
Τουμπιώτης