ΗΠΑ: Η Τζιλ Μπάιντεν μεταμφιέστηκε σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αεροπλάνο

ΗΠΑ: Η Τζιλ Μπάιντεν μεταμφιέστηκε σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αεροπλάνο Facebook Twitter
0

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Τζιλ Μπάιντεν, μεταμφιέστηκε χθες σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αυτούς που την συνόδευαν σε πτήση, καταφέρνοντας να ξεγελάσει με το πρωταπριλιάτικο «αστείο» της την ομάδα της.

Τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών και οι δημοσιογράφοι πήραν το επιδόρπιο που τους προσέφερε μια μελαχρινή γυναίκα με κοντά μαλλιά, η οποία φορούσε μαύρη μάσκα και σήμα με το όνομα «Τζάσμιν».

Η «αεροσυνοδός» μοίρασε και το γλυκό στην πτήση με την οποία επέστρεφε η Πρώτη Κυρία στην Ουάσινγκτον, μετά από επίσκεψη στην Καλιφόρνια.

Πέντε λεπτά αργότερα, η «Τζάσμιν» εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους δημοσιογράφους που την συνόδευαν, χωρίς την περούκα αυτή την φορά, και τους αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, φωνάζοντας: «πρωταπριλιάτικο ψέμα!».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΑΜΟΣ ΡΩΣΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει ότι ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο επιχειρηματία που πλήρωσε για το γαμήλιο πάρτι του

Ο Ουμάρ Κρέμλεφ, επιχειρηματίας με στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο, είχε καλύψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για τις εκδηλώσεις μετά τον γάμο του Τραμπ Τζούνιορ
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ρωσικός αποκλεισμός σε κατεχόμενη πόλη: «Οι Ουκρανοί ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό»

Ο Ουκρανός Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προειδοποίησε ότι πολλοί «περπατούν πλέον μόνοι τους μέσα από ναρκοπέδια, καθώς δεν βλέπουν άλλον τρόπο να ξεφύγουν από αυτή την κόλαση»
THE LIFO TEAM