ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2021 | 19:16

-

Της είπα ότι μου αρέσει,κι άν ήθελε κι εκείνη... Μου απάντησε ότι δέν γίνεται,γιατί είναι ερωτευμένη με άλλον.Έτσι,ορθά κοφτά.Εντάξει,έτσι είναι αυτά,αλίμονο.Αλλά να μου το έφερνε πιό μαλακά βρε παιδιά... Πόνεσε κάπως αυτό!Επίσης,με ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον!
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν κάποια στιγμή γνωρίσεις κι ενδιαφερθείς για μια άλλη κοπέλα που θα σε έχει τοποθετήσει σε ένα friendzone που για εκείνην θα είναι ξεκάθαρο, αλλά για εσένα όχι, νομίζω πως θα καταλάβεις πόσο εντάξει είναι αυτή η κοπέλα απέναντί σου.
Πολύ καλά έκανε και σου απάντησε όπως σου απάντησε, ορθά κοφτά μρ ειλικρίνεια, όπως ακριβώς πρέπει. Δεν ήταν ο τρόπος που σε πόνεσε, ήταν αυτό καθεαυτό που του είπε. Και "μαλακά" να στο έφερνε, πάλι θα σε πείραζε. Άσε που θεωρώ προ δεν υπάρχει ουσιαστικά "μαλακός τρόπος για να πεις κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει ευγενικός τρόπος κι εκείνη τον είχε, όπως φανερώνει και το ευχαριστώ δύο τέλος. Μην εθελοτυφλείς λοιπόν και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Άλλο σε πείραξε. Κατηγορείτε αυτές που δε λένε εξαρχής ότι δεν ενδιαφέρονται γιατί γουστάρουν να παίζουν μαζί σας για επιβεβαίωση. Μην κατηγορείτε κι αυτές που είναι ειλικρινείς από την αρχή δίχως υπεκφυγές, περιστροφές κτλ.
Μπορεί να ήταν απότομο όπως είπες κ έχεις απόλυτο δίκιο αλλά ήταν πολυ τίμιο απο πλευράς της γτ θα ήταν πολυ πιο άσχημο να σε αφήνει να ελπίζεις ενώ δεν υπάρχει ελπίδα. Τουλάχιστον έτσι σε βοηθάει ώστε να είσαι σίγουρος οτι πρέπει να συνεχίσεις γι αλλού.