ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2021 | 18:56

-

Έκανα ο,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος σε μία σχέση,την απατησα.Έχω δικαίωμα να μου δώσει μία ευκαιρία;Το έχω μετανιώσει ειλικρινά,και την αγαπάω όσο τίποτα.
11
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λάθος το ερώτημα αν έχεις το δικαίωμα. Αν θέλει, θα σου δώσει ευκαιρία (να την ξανακερατώσεις, το θεωρώ δεδομένο). Αν δε θέλει, θα το τελειώσει τώρα. Γενικότερα πάντως θα σου πω το εξής: συνήθως αποφασίζουμε βάσει του πόσο θέλουμε ένας να παραμείνει στη ζωή μας ασχέτως του πλημμελήματός του.
Φίλε μου , ξέρεις τι θα πει αγάπη?Προφανώς και όχι...Διότι αν γνώριζες , αυτήν τη στιγμή δεν θα ήσουν εδώ μέσα να γράφεις αυτό που γράφεις..Σαν άντρας , θα σου πω ότι δεν αξίζει να σου δώσει ευκαιρία.. Δεν την αξίζεις..Το κακό είναι ,ότι τύποι σαν και σένα που λένε το σ'αγαπω για καλημέρα και η γυναίκα το πιστεύει και νιώθει το όνειρο της , είστε η αιτία που όταν αυτές οι γυναίκες συναντήσουν έναν ΑΝΤΡΑ στην ζωή τους , δεν αφήνονται εξαιτίας σας , έχει μείνει ο φόβος , η στεναχώρια και η έλλειψη εμπιστοσύνης πλέον..Πήγαινε λοιπόν βρες την τύπισσα που έκανες τη δουλειά σου και άσε την κοπέλα ήσυχη..Και αν την αγαπάς (όπως λες) , μην τη ξανά ενοχλησεις..
Συμφωνώ στο 1ο σκέλος, αλλά θα διαφωνήσω κάθετα με το θέμα δήθεν εμπιστοσύνης που τίθεται από τις πληγωμένες γυναίκες προς τον ΑΝΤΡΑ που θα γνωρίσουν. Με την ίδια ακριβώς λογική ένας άνδρας που μια φορά προδώθηκε από γυναίκα, δεν πρέπει να ξαναεμπιστευθεί άλλη, διότι πάλι με τη λογική αυτή, όλα τα δάχτυλα του χεριού είναι ίδια.Χαζομάρες. Όποιες δεν αφήνονται, δεν είναι επειδή πληγώθηκαν 1 φορά στη ζωή τους. Είναι μια φθηνή δικαιολογία επειδή δεν ψήνονται ουσιαστικά και σε βάζουν στον πάγο μέχρι να βρεθεί κανένας άλλος. Ειδικά όταν μιλάμε για μήνες ψήσιμο. Για να λέμε και τα πράγματα με τ’όνομα τους.
Δε θεωρω ότι ευσταθεί ότι 'τετοιες γυναίκες χαλάνε την πιάτσα η τέτοιοι ανδρες'.Αυτά τα λένε οι φοβισμένοι και ανέτοιμοι για νέα σχέση πιστεύοντας ότι όλοι είναι ίδιοι με τους προηγούμενους...πολύ αδικο για τους επόμενους...Να βλέπετε τον κάθε άνθρωπο που γνωρίζετε σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα αφήνοντας πίσω τις πληγες και τα κόμπλεξ σας...δε σας φταίνε οι άλλοι να πληρώνουν τα απωθημένα σας!
Αν την αγαπουσες όσο τίποτα θα φροντίζες να μην την απατήσεις...Οι πειρασμοί είναι πολλοί αλλά άλλο βάζω με το μυαλό μου κάτι και άλλο το κάνω...θέλει ψυχικό σθένος για να υπάρξει προδοσία και έλλειψη δυνατών συναισθημάτων...Όσο για το αν αξίζεις δεύτερη ευκαιρία μη ρωτάς εμάς αλλά την κοπέλα..Εύχομαι να μη στη δώσει γιατί θα φάει και άλλα κέρατα γιατί ως γνωστόν οταν κάνεις την αρχή έπονται και επαναλήψεις..