Το φαντασμαγορικό σόου της Τζένιφερ Λόπεζ στην Times Square: «Τα καταφέραμε!»

Το φαντασμαγορικό σόου της Τζένιφερ Λόπεζ στην Times Square: «Τα καταφέραμε!» Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν η πρωταγωνίστρια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve» στην Times Square της Νέας Υόρκης, που για πρώτη φορά έγινε χωρίς live κοινό λόγω πανδημίας.

Η 51χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, ανάμεσα σε οδοφράγματα και μεταλλικά κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί σε μια άλλοτε γεμάτη πλατεία με χιλιάδες κόσμου, η οποία χθες ήταν σχεδόν άδεια.

Το φαντασμαγορικό σόου της Τζένιφερ Λόπεζ στην Times Square: «Τα καταφέραμε!» Facebook Twitter
EPA/GARY HERSHORN POOL
Το φαντασμαγορικό σόου της Τζένιφερ Λόπεζ στην Times Square: «Τα καταφέραμε!» Facebook Twitter
Το φαντασμαγορικό σόου της Τζένιφερ Λόπεζ στην Times Square: «Τα καταφέραμε!» Facebook Twitter


Ενώ ερμήνευε το καινούργιο της τραγούδι «In The Morning», η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια μικρή παύση για να μιλήσει για τη χρονιά που πέρασε. «Το 2020 σχεδόν τελείωσε. Τα καταφέραμε. Αν μας δίδαξε κάτι αυτή η χρονιά, είναι να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε- να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή», είπε συγκινημένη. «Χάσαμε πολλούς, πάρα πολλούς», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.  


Η κάμερα στράφηκε κάποια στιγμή στον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ, που παρακολουθούσε την παράσταση, με την Τζένιφερ Λόπεζ να ερμηνεύει με το τραγούδι «Dance Again».

«Οπότε απόψε θα ζήσουμε, θα αγαπήσουμε και θα χορέψουμε ξανά. Και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Πριν από 20 χρόνια, είπα αυτό το τραγούδι, και ποτέ άλλοτε δεν το χρειαστήκαμε περισσότερο από ό,τι απόψε», πρόσθεσε και συνέχισε με το «Waiting For Tonight» πριν περάσει στο «Dream On» των Aerosmith, κάνοντας φινάλε με το «Dance Again». 

Μετά την εμφάνισή της, η τραγουδίστρια θυμήθηκε και μια διαφήμιση που γύρισε στο μετρό της Νέας Υόρκης, το προηγούμενο βράδυ. 

«Η χθεσινή νύχτα ήταν τόσο σουρεαλιστική! Ήμουν μέσα σε ένα συρμό για ένα βίντεο που κάναμε και όλο το τρένο είχε αφίσες #JLOBEAUTY. Ένιωσα τόσο ευτυχισμένη σκεπτόμενη εκείνο το μικρό κορίτσι που κάποτε διάβαζε περιοδικά μέσα σε αυτό ακριβώς το τρένο! Ήταν μια στιγμή που ένιωσα τόσο ευγνώμων για αυτό το ταξίδι και όλους εσάς! Ξέρω πως η χρονιά ήταν από τις πιο δύσκολες αλλά συνεχίστε να ονειρεύεστε. τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα κάθε μέρα και ανυπομονώ για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μας περιμένουν!», έγραψε σε μήνυμα στο Twitter. 


Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 95 της, η Λουίζ Μπουρζουά χαρτογράφησε το σώμα της μέχρι τη «μυρωδιά του κυνηγημένου ζώου»

Πολιτισμός / Η Λουίζ Μπουρζουά χαρτογράφησε το σώμα της μέχρι τη «μυρωδιά του κυνηγημένου ζώου»

Η BnF και το Κέντρο Πομπιντού ενώνουν για πρώτη φορά τις συλλογές τους σε μια έκθεση που διατρέχει σχεδόν επτά δεκαετίες σχεδίων και χαρακτικών της Μπουρζουά, με κέντρο το «Extreme Tension» του 2007.
THE LIFO TEAM
Η Εύα Γκονζαλές δεν ήταν απλώς η μαθήτρια του Μανέ

Πολιτισμός / Εύα Γκονζάλες: Η ζωγράφος που έμεινε στη σκιά του Μανέ επιστρέφει στο Παρίσι

Το Petit Palais αφιερώνει στην Εύα Γκονζάλες την πρώτη μεγάλη αναδρομική τέτοιας κλίμακας από το 1885, με περίπου 100 έργα που επαναφέρουν στο προσκήνιο μια ζωγράφο η οποία έμεινε έξω τόσο από τον μύθο του Μανέ όσο και από τον επίσημο κανόνα του ιμπρεσιονισμού
THE LIFO TEAM
Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ και ο Wu Guanzhong «συναντιούνται» για πρώτη φορά στο Χονγκ Κονγκ

Πολιτισμός / Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ ανακάλυψε στην κινεζική ζωγραφική ότι μια εικόνα μπορεί να περιέχει χρόνο

Μια νέα έκθεση στο Χονγκ Κονγκ φέρνει το έργο του δίπλα στον Wu Guanzhong και αποκαλύπτει δύο αντίστροφες διαδρομές ανάμεσα στην κινεζική ζωγραφική και τον ευρωπαϊκό μοντερνισμό.
THE LIFO TEAM
Μετά το «NAZA», Ισραηλινοί κινηματογραφιστές μιλούν για αυτολογοκρισία, απειλές και έναν χώρο που στενεύει

Πολιτισμός / Μετά το «NAZA», Ισραηλινοί κινηματογραφιστές μιλούν για αυτολογοκρισία, απειλές και έναν χώρο που στενεύει

Η επίθεση κατά των δημιουργών του βραβευμένου στη Βενετία «NAZA» άνοιξε μια μεγαλύτερη συζήτηση στο ισραηλινό σινεμά: σκηνοθέτες και δημοσιογράφοι περιγράφουν ένα περιβάλλον όπου η πολιτική κριτική μπορεί να τους κοστίσει ακόμη και τη προσωπική τους ασφάλεια.
THE LIFO TEAM
Τρεις γκέι άνδρες, ο Λόρκα και σχεδόν ένας αιώνας ισπανικής ιστορίας: Το «La Bola Negra» κέρδισε το Τορόντο

Πολιτισμός / Τρεις γκέι άνδρες, ο Λόρκα και σχεδόν ένας αιώνας ισπανικής ιστορίας: Το «La Bola Negra» κέρδισε το Τορόντο

Το queer έπος των Los Javis πήρε το μεγάλο βραβείο κοινού του TIFF, λίγους μήνες μετά τη βράβευσή του στις Κάννες και ενώ έχει ήδη επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την Ισπανία στα Όσκαρ.
THE LIFO TEAM
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: «Προσεύχομαι να είναι η τελευταία φορά» – Η ανάρτηση για την απεξάρτηση πριν από τον θάνατό του

Διεθνή / Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: «Προσεύχομαι να είναι η τελευταία φορά» – Η ανάρτηση για την απεξάρτηση πριν από τον θάνατό του

Λίγους μήνες πριν πεθάνει στα 27 του, ο γιος της Σίντι Κρόφορντ είχε δημοσιοποιήσει τη θεραπεία του με ιμπογκαΐνη για τον εθισμό του και είχε γράψει για τον φόβο, την ανάγκη να αφήσει τον έλεγχο και την προσπάθεια να «βρει ξανά τον δρόμο προς τον εαυτό του».
THE LIFO TEAM
Το χωριό όπου ο Σέρτζιο Λεόνε γύρισε το «Κάποτε στη Δύση» πωλείται για 1,6 εκατ. ευρώ

Πολιτισμός / Το χωριό όπου ο Σέρτζιο Λεόνε γύρισε το «Κάποτε στη Δύση» πωλείται για 1,6 εκατ. ευρώ

Είναι το κινηματογραφικό χωριό που γεννήθηκε από τα σκηνικά του «Κάποτε στη Δύση» και όπου ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επέστρεψε δεκαετίες αργότερα για τους «Παράξενους Δρόμους της Ζωής».
THE LIFO TEAM