Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Facebook Twitter
Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (Eurokinissi)
0

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 82χρονος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα. Ο Αρχιεπίσκοπος προσήλθε λίγο πριν τις 8πμ και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στον 10ο όροφο, σε μονόκλινο δωμάτιο.

Το τεστ, που βγήκε θετικό, ήταν αυτό στο οποίο είχε υποβληθεί ο Αρχιεπίσκοπος την περασμένη Δευτέρα, στις 16 Νοεμβρίου ενώ αυτή την ώρα υποβάλλεται σε νέο γύρο εξετάσεων. Το Σάββατο είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Μέσα από το νοσοκομείο έστειλε μήνυμα στους συνεργάτες του ότι όλοι πρέπει να προσέχουν.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του.

Την είδηση επιβεβαίωσε και μέσω Twitter η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται επίσης με κορωνοϊό και ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, ο οποίος είχε μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και όλα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου είχαν ήδη τεθεί σε καραντίνα πριν από περίπου επτά ημέρες καθώς Συνοδικός Ιεράρχης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Νωρίτερα, είχαν λήξει οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, οπότε όλοι όσοι συμμετείχαν μπήκαν αυτοβούλως σε καραντίνα.

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε και ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα οι γιατροί συμβούλευσαν τον Αμβρόσιο να παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο του Ρίου αλλά εκείνος αρνήθηκε, υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και έφυγε.

Ο πρώην μητροπολίτης φέρεται να παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του, αφού έκανε τεστ σε ιδιωτικό κέντρο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM