Τίνα Κιουνάκι: Η σύζυγος του Βενσάν Κασέλ «ανεβάζει» φωτογραφίες από τη Μύκονο

Τίνα Κιουνάκι: Η σύζυγος του Βενσάν Κασέλ «ανεβάζει» φωτογραφίες από τη Μύκονο Facebook Twitter
Τίνα Κιουνάκι: Η σύζυγος του Βενσάν Κασέλ «ανεβάζει» φωτογραφίες από τη Μύκονο (Instagram)
0

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, το μοντέλο Τίνα Κιουνάκι, βρέθηκε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Το πανέμορφο μοντέλο, μητέρα του τρίτου παιδιού του διάσημου ηθοποιού, απόλαυσε τη θάλασσα στη Μύκονο ενώ στιγμές από τις διακοπές της μοιράστηκε και με τους ακολούθους της στο Instagram.

H Τίνα Κιουνάκι επέστρεψε στην Γαλλία πριν όμως φύγει από την χώρα, ανέβασε και μία φωτογραφία της με μαγιό και φόντο την θάλασσα.

«Αντίο σας» έγραψε η ίδια στα ελληνικά.

View this post on Instagram

sighs @morganelay

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey) on

Ο Κασέλ παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Κιουνάκι στη χώρα των Βάσκων το 2018, επισημοποιώντας την σχέση τους μετά από δύο χρόνια.

Πέρυσι ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους που πήρε το όνομά της, από τον Αμαζόνιο, καθώς το ζευγάρι μεγάλο μέρος του χρόνου έχει επιλέξει να μένει στην Βραζιλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

αντιο σας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TINA KUNAKEY (@tinakunakey) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

en art comme en amour @morganelay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TINA KUNAKEY (@tinakunakey) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@morganelay pour changer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TINA KUNAKEY (@tinakunakey) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nan Goldin: «Είναι το Ολοκαύτωμα στα κινητά μας»

Πολιτισμός / Ναν Γκόλντιν: «Είναι το Ολοκαύτωμα στα κινητά μας»

Το νέο βιβλίο του Μπέντζαμιν Μόζερ επιστρέφει στη βραδιά στην Αρλ όπου η Γκόλντιν χρησιμοποίησε τη μορφή με την οποία επί δεκαετίες κατέγραφε τη δική της κουίρ κοινότητα για μια δημόσια προβολή εικόνων από τη Γάζα.
THE LIFO TEAM
Ναόμι Γουότς στο Σαν Σεμπαστιάν: «Οι μειονότητες δέχονται επίθεση, είναι φρικτό και απαράδεκτο»

Πολιτισμός / Ναόμι Γουότς: «Οι μειονότητες δέχονται επίθεση, είναι φρικτό και απαράδεκτο»

Λίγες ώρες πριν παραλάβει το βραβείο Donostia στο Σαν Σεμπαστιάν, η Ναόμι Γουότς μίλησε για τις ηλικιακές διακρίσεις στο Χόλιγουντ, τον Ντέιβιντ Λιντς και την άνοδο του μίσους. Και εξήγησε γιατί η υπεράσπιση της LGBTQ+ κοινότητας είναι για την ίδια προσωπική υπόθεση.
THE LIFO TEAM
«Γερνάω χωρίς εσένα»: Τα γράμματα δύο queer καλλιτεχνών που δεν μπόρεσαν να αντικαταστήσουν ο ένας τον άλλον

Πολιτισμός / «Γερνάω χωρίς εσένα»: Τα γράμματα δύο queer καλλιτεχνών που δεν μπόρεσαν να αντικαταστήσουν ο ένας τον άλλον

Στο καινούργιο Artforum, δύο γράμματα του Σκοτ Μπέρτον και του Εντουάρντο Κόστα από το 1973 ανοίγουν για λίγο μια σχέση γεμάτη τέχνη, γκόμενους, χρέη, Bowie, Watergate και κάτι πολύ πιο δύσκολο να ονομαστεί: έναν άνθρωπο που εξακολουθεί να θυμάται ποιος είσαι όταν εσύ το έχεις ξεχάσει.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Μπορεί ο Άντριου Σκοτ να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας που κερδίζει Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου;

Πολιτισμός / Μπορεί ο Άντριου Σκοτ να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας που κερδίζει Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου;

Ο Άντριου Σκοτ μπαίνει στην κούρσα των Όσκαρ με έναν ρόλο που μπορεί να γράψει ιστορία. Η ερμηνεία του στο Elsinore, ως Ίαν Τσάρλσον, συζητιέται ήδη ως μία από τις πιο δυνατές της σεζόν.
THE LIFO TEAM
Ντάγκλας Στιούαρτ: Η γκέι ορατότητα δεν έλυσε τη μοναξιά

Πολιτισμός / Ντάγκλας Στιούαρτ: Η γκέι ορατότητα δεν έλυσε τη μοναξιά

Ο βραβευμένος με Booker συγγραφέας μιλά με αφορμή το νέο του βιβλίο για τη φτώχεια που δεν φεύγει ποτέ, τη gay ζωή πριν και μετά τις εφαρμογές γνωριμιών και τη βιομηχανία της πολυτέλειας ως μικρογραφία ταξικής κοινωνίας.
THE LIFO TEAM