Αύριο κυκλοφορεί η νέα βιογραφία του Chris Cornell

Αύριο κυκλοφορεί η νέα βιογραφία του Chris Cornell Facebook Twitter
Αύριο κυκλοφορεί η νέα βιογραφία του Chris Cornell (EPA)
0

Στις 28 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει η νέα του βιογραφία από τον Corbin Reiff με τίτλο «Total F *cking Godhead - The Biography Of Chris Cornell».

Το βιβλίο των 384 σελίδων θα αφηγείται την άνοδο του Cornell και των Soundgarden από την post-punk σκηνή της δεκαετίας του 1980 μέχρι και την κυριαρχία τους στην pop κουλτούρα της δεκαετίας του 1990 μαζί με τους Nirvanna, τους Pearl Jam και τους Alice In Chains.

Το βιβλίο εξετάζει επίσης τη δυναμική σόλο καριέρα του τραγουδιστή, αλλά και το χρόνο με τους Audioslave, ενώ παράλληλα εμβαθύνει και στη σκληρή μάχη που έδινε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Variety ο Corbin Reiff είπε για το βιβλίο του: «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι όταν οι άνθρωποι διαβάσουν το βιβλίο θα αποκομίσουν την πλήρη εικόνα για τον Cornell».

Αν και ο Corbin Reiff δεν μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από τον Cornell ή τα επιζώντα μέλη του Soundgarden, πραγματοποίησε τεράστια έρευνα και δεκάδες συνεντεύξεις με ανθρώπους που υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ροκ σταρ.

Ο Chris Cornell πέθανε στις 18 Μαΐου του 2017  σε ηλικία 52 ετών και ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Η σύζυγός του αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο Cornell ήθελε να πεθάνει.

Με πληροφορίες του Variety/ΑΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM