Συγκινεί o Σάλι, ο σκύλος του Μπους - Δίπλα στο φέρετρο συνεχώς

Συγκινεί o Σάλι, ο σκύλος του Μπους - Δίπλα στο φέρετρο συνεχώς Facebook Twitter
0

O Sully, ένα κίτρινο Λαμπραντόρ που συνεργάστηκε με τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους, θα ταξιδέψει με το φέρετρό του στην πτήση για την Ουάσιγκτον για την κηδεία, όπως μεταδίδει το CNN.

Ο Τζιμ Μακ Γκραθ, εκπρόσωπος του Μπους, δημοσίευσε μια εικόνα του Sully δίπλα στο φέρετρο του Μπους την Κυριακή μαζί με τη λεζάντα «Η αποστολή ολοκληρώθηκε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

As much as our family is going to miss this dog, we’re comforted to know he’ll bring the same joy to his new home, Walter Reed, that he brought to 41.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George W. Bush (@georgewbush) στις

Ο Sully πήρε το όνομά του από τον πρώην πιλότο, τον  Chesley B. "Sully" Sullenberger III, ο οποίος έγινε διάσημος για την προσγείωση ενός επιβατικού αεροσκάφους στον ποταμό Hudson σώζοντας έτσι τις ζωές των 155 επιβατών και του πληρώματος το 2009.


Ένας άκρως εκπαιδευμένος σκύλος, ο Sully θα επιστρέψει τώρα στην υπηρεσία για να βοηθήσει άλλους βετεράνους και θα φιλοξενείται στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed.

Η κηδεία του 41ου Προέδρου των ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και έχει προβλεφθεί ειδικό σημείο όπου θα στέκεται και το πιστό του σκυλί.

Η σορός του 41ου προέδρου, ο οποίος πέθανε την ηλικία 94 ετών την Παρασκευή, θα βρίσκεται στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον από τη Δευτέρα το βράδυ έως την Τετάρτη το πρωί.


Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να διαθέσει το Air Force One, για να μεταφερθεί η σορός του Τζορτζ Μπους στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για την κηδεία.

Ο Τραμπ μάλιστα, αναμένεται να παραστεί και στην κηδεία, κάτι που δεν είχε κάνει πριν από 8 μήνες στη νεκρώσιμη ακολουθία για τη Μπάρμπαρα Μπους.

Το Air Force One πέταξε στο Τέξας την Κυριακή, για μεταφέρει πίσω στην Ουάσινγκτον το φέρετρο του Τζορτζ Μπους. Η σορός του 41ου προέδρου, ο οποίος πέθανε την ηλικία 94 ετών την Παρασκευή, θα βρίσκεται στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον από τη Δευτέρα το βράδυ έως την Τετάρτη το πρωί.

Η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη και ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι θα την παρακολουθήσουν ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τράμπ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γουόρεν Μπάφετ δώρισε μετοχές Berkshire αξίας $6 δισ. και σπάει το ρεκόρ ετήσιας φιλανθρωπίας

Διεθνή / Ο Γουόρεν Μπάφετ δώρισε μετοχές Berkshire αξίας $6 δισ. και σπάει το ρεκόρ ετήσιας φιλανθρωπίας

Ο 94χρονος δισεκατομμυριούχος παραχώρησε περίπου 12,36 εκατομμύρια μετοχές Class B της Berkshire, ανεβάζοντας τη συνολική του συνεισφορά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σε πάνω από 60 δισεκατομμύρια δολάρια
LIFO NEWSROOM
Βαρκελώνη: Εκατοντάδες Καταλανοί στους δρόμους για να σταματήσουν το έργο επέκτασης του αεροδρομίου

Διεθνή / Βαρκελώνη: Εκατοντάδες Καταλανοί κατά του μαζικού τουρισμού σε νέα διαδήλωση

Υποστήριξαν ότι η Βαρκελώνη είναι «ο πιο κορεσμένος τουριστικός προορισμός στον κόσμο» και η επέκταση του αεροδρομίου El Prat θα μπορούσε να καταδικάσει το μέλλον της Καταλονίας
LIFO NEWSROOM
Ο Έρικ Τραμπ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

Διεθνή / Μετά τον Ντόναλντ, ο Έρικ Τραμπ: «Δεν αποκλείει» το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

Ο 41χρονος μέχρι σήμερα έχει κρατηθεί μακριά από την ενεργό πολιτική, ωστόσο δηλώνει πως αν αποφάσιζε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, «θα ήταν μια εύκολη επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Γάμος Μπέζος-Σάντσεζ: Το γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο με τις ερμηνείες των Lady Gaga και Έλτον Τζον

Διεθνή / Τζεφ Μπέζος: Το γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο - Θα τραγουδήσουν Lady Gaga και Έλτον Τζον

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης στο μικρό νησί Σαν Τζόρτζιο, απέναντι από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, υπό τους ήχους του Ματέο Μποτσέλι, γιου του διάσημου τενόρου Αντρέα Μποτσέλι
LIFO NEWSROOM