ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2020 | 20:56

.

Αναγκάστηκα να της πω ότι δεν θέλω πλέον επαφές. Ήταν πολύ δύσκολο όλοι από την παρέα την βαριούνται και την έχουν κάνει πέρα αλλά δε γινόταν αλλιώς. Συνέχεια κάποιον γνωρίζει που δεν της φέρεται σωστά, τα τελευταία χρόνια γνώρισε δεκάδες άντρες και κάθε φορά τα ίδια.Τη θέλουν μόνο για σεξ δεν της αφιερώνουν χρόνο μόνο για κρεβάτι τη θυμούνται. Δεν τα βγάζεις πέρα μαζί της συνέχεια μιλάει για σεξ και πόσο καλή είναι, λέει ότι αδικείται και ότι οι άλλες είναι χειρότερες που βρίσκουν και παντρεύονται. Κάθε φορά που λέει ότι γνώρισε κάποιον πρέπει να τρέμουμε γιατί είναι θέμα εβδομάδων να στραβώσει και να αρχίσει να κλαίει να λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρίσει άλλον και πάλι από την αρχή. Δεν την αντέχω πια πήγε σε τρεις ψυχολόγους πέντε χρόνια πήγαινε και τίποτε δεν άλλαξε. Συνέχεια μόνο για τους άντρες που γνωρίζει μιλάει για το πόσο μαλάκες είναι και πάντα με κάποιον τραβιέται που δεν της κάνει χώρο στη ζωή του. Δεν την άντεχα άλλο με κάνει σκατά ψυχολογικά μου έχει χαλάσει πάρα πολλά σαββατοκύριακα με την κακή της διάθεση. Την είχα με τις ώρες στο τηλέφωνο δεν ήξερα τι να της λέω μόνο άκουγα μονίμως τα ίδια λυπάμαι μέχρι εδώ ήταν δεν μπορώ άλλο. Έλεγε συνέχεια ότι θα μείνει μόνη της χωρίς άντρα αλλά κατάφερε με τη συμπεροφορά της να μείνει μόνη χωρίς φίλους. Χίλιες φορές έχω πάρει παυσίπονο γιατί μου προκαλούσαν πονοκέφαλο οι μονόλογοι και η μιζέρια της φτάνει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ντάξει δεν είναι και τόσο ωραίο αυτό που λες. Δεν λέω ότι είναι καλό και ο άλλος να σε "πρήζει" αλλά τα λέει σε σένα για να μην τα λέει στο εαυτό της. Και εσύ στην θέση της πιστεύω θα είχες την ανάγκη να το εξωτερικεύσεις. Συμβαίνει, καλό είναι να έχουμε ενσυναίσθηση.
Εφόσον δε σε γεμίζει η παρέα της και φορτίζεσαι μονίμως με αρνητικά συναισθήματα καλά έκανες κι αποκόπηκες!!! Είναι προτιμότερο από μια δήθεν φιλία, στην οποία ο άλλος/η άλλη σε χρησιμοποιεί για να γίνεις ο μόνιμος ψυχαναλυτής/η ψυχαναλύτριά του!!! Μην την κατηγορήσεις σε τρίτους απλά κι ευχήσου της να είναι καλά!!! Καλή τύχη!!!