ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2020 | 13:08

...

Η κολλητη μου εδω και καιρο εχει σχεση απο αποσταση με εναν τυπο ο οποιος δεν ξερω οως να τον χαρακτηρισω. Στην αρχη ολα καλα..Μετα αρχισαν τα προβληματα οταν αυτη ηθελε να ειναι μαζι και να παει να τον βρει..Τεσπα, αρχισε να την μιλα ασχημα, να νευριαζει με οτι του λεει..Εχω υπαρξει κ παρον μπροστα σε ανεκδιηγητη συμπεριφορα του. Οταν αυτη του ειπε να χωρισουν γιατι δε βγαζει πουθενα , την τουμπαρε σαν να μην συμβαινει τιποτα λεγοντας οτι θα ερθει να την βρει κτλ..Φυσικα τιποτα .Και αυτη καθετε μαζι του. Οταν εχει θεματα με λεφτα κτλ τη βριζει οταν ειναι καλα την τουμπαρει..Δεν ξερω τι αλλο να τις πω.Τις εχω απαγορευσει να μου μιλα για αυτον γιατι θα εκφραστω ασχημα. Απο τη μια επιλογη της ειναι. Απο την αλλη δεν ξερω και πως να φερθω αν ερθει αυτος εδω ..
3
 
 
 
 
σχόλια
1ον.Σχέση απο απόσταση και οταν θέλει να τον δεί,τρώει άκυρο.Ακόμα δεν τον έχει ψιλιαστεί;2ον.της συμπεριφέρεται άσχημα την μια στιγμή και την επόμενη την τουμπάρει με γλυκόλογα.Λοιπόν μερικές γυναίκες μα το Θεό ,να μην πω τίποτα προσβλητικό,δεν παίζεστε.Καταρχήν η φίλη σου είναι χαζή γιατι δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα οτι αποτελεί ρεζέρβα.Εσύ τώρα ως φίλη της,καλά της τα πές,αλλα οπως γράψανε και πιο πάνω ,μείνε ουδέτερη γιατι εσύ θα κατηγορηθείς αν χωρίσει.Απλά μείνε ουδέτερη,'οπως είπες και εσυ,ειναι επιλογή της.
Η κολλητή σου είναι ένας άνθρωπος με δική της προσωπικότητα και είναι σε ηλικία να παίρνει μόνη της αποφάσεις φαντάζομαι. Ως φίλη της κολλητή, απ ό,τι μας λες, τη νοιάζεσαι και θες το καλό της. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Σκέψου όμως πως βάζεις τον εαυτό σου στον "κίνδυνο" να σε καταλογίζει αργότερα στον τοιχόν χωρισμό της και βεβαιώσου πως δεν κάνει το σύντροφό της "εχθρό" σου. Εκτός αν δε σε ενδιαφέρει αυτό. Θεωρώ πως αυτό που έκανες, να της πεις δηλαδή να μη συζητάει μαζί σου άλλο γι' αυτό το θέμα, ήταν η καλύτερη λύση. Πες της απλά πως εγώ, σύμφωνα με το όσα μου λες, στη θέση σου θα έκανα αυτό, θα έπραττα έτσι δηλαδή. Αλλά εσύ έχεις τη δική σου προσωπικότητα, οπότε μη ζητάς την άποψή μου για το όλο θέμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ