Η Κάρα Ντελεβίν θα μείνει «για πάντα» πανσέξουαλ: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω coming out»

Η Κάρα Ντελεβίν θα μείνει «για πάντα» πανσέξουαλ: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω coming out» Facebook Twitter
0

H Κάρα Ντελεβίν εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Variety για το τεύχος Ιουνίου και μιλά για την ζωή της ως γκέι ηθοποιός στο Χόλιγουντ. 

«Για πάντα θα παραμείνω πανσέξουαλ, νομίζω», λέει το 27χρονο μοντέλο στο περιοδικό, που είναι αφιερωμένο στον μήνα Pride. «Όπως και αν ορίζει ο καθένας τον εαυτό του, είτε είναι αυτός, αυτή ή εκείνοι, ερωτεύομαι το πρόσωπο κι αυτό είναι όλo».

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να κάνω coming out. Με μένα η κατάσταση ήταν πάντα "Αυτή είμαι. Απλά για να ξέρετε"» λέει, αν και θυμάται να μεγαλώνει σε μια «παλιομοδίτικη βρετανική οικογένεια με απωθημένα».

Τότε υπήρξε μία περίοδος που δεν ήθελε να παραδεχτεί ποια ήταν, όπως εξιστορεί. «Χρησιμοποιούσα την λέξη "γκέι" για να περιγράψω πράγματα που ήταν σκ*** όλη την ώρα. Π.χ "Αυτό είναι τόσο γ******* γκέι εκ μέρους σου". Όλοι συζητούσαν "Ω Θεέ μου, φανταστείτε πώς θα ήταν να κατεβαίνατε χαμηλά σε μία γυναίκα (σ.σ υπονοεί το στοματικό σεξ)" και εγώ θα απαντούσα "αυτό ήταν αηδιαστικό"». 

Η Κάρα Ντελεβίν θα μείνει «για πάντα» πανσέξουαλ: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω coming out» Facebook Twitter
Η Κάρα Ντελεβίν θα μείνει «για πάντα» πανσέξουαλ: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω coming out» Facebook Twitter

«Νομίζω ότι αυτό οφειλόταν στο ότι δεν ήθελα να παραδεχθώ ποια ήμουν», λέει. «Δεν ήθελα να αναστατώσω την οικογένειά μου. Ήμουν βαθιά δυστυχισμένη και καταθλιπτική. Όταν δεν αποδέχεσαι ένα κομμάτι του εαυτού σου, ή δεν αγαπάς τον εαυτό σου, είναι σα να μην είσαι εκεί, σχεδόν». 

«Μόλις μπόρεσα να μιλήσω ελεύθερα για τη σεξουαλικότητά μου, δεν έκρυβα τίποτα πια», λέει η Ντελεβίν, που θυμάται ακόμα την στιγμή που είχε φοβηθεί να παραδεχτεί στον πατέρα της ότι την προσέλκυαν οι γυναίκες, μετά από έναν επίπονο χωρισμό. 

«Ειλικρινά ήμουν τρομοκρατημένη», λέει, περιγράφοντας ότι έτρεμε μην την διώξει από το σπίτι. Αλλά τελικά όταν του μίλησε, εισέπραξε την αποδοχή. «Μου είπε "δεν της αξίζει η προσπάθειά σου. Σου αξίζει να αγαπηθείς". Ήταν τόσο γλυκός. Θα μπορούσα να βάλω τα κλάματα τώρα». 

Η Νετελεβίν μοιράστηκε με το Variety τον ορισμό της για το Pride, λέγοντας πως είναι κάτι που «δεν είχε ποτέ ως παιδί»: «Ένα αίσθημα περηφάνιας, ότι ανήκεις κάπου, μια οικογένεια πέρα από την οικογένειά σου, ένας τόπος που δεν χρειάζεται να απολογηθείς ή να νιώσεις ντροπή. Υποθέτω πως ποτέ δεν ένιωσα να ανήκω κάπου, όσο ήμουν παιδί. Ή ένιωθα ότι δεν ανήκα στο σώμα μου. Ήμουν τόσο χαμένη».

Τον Σεπτέμβριο, η Ντελεβίν είχε δηλώσει στην βρετανική Elle: «Είμαι απλά καλύτερα όταν είμαι ερωτευμένη. Δεν χρειάζεται να είμαι ερωτευμένη με κάποιον άλλον, μπορεί να σημαίνει ότι είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου. Είναι υπέροχο το συναίσθημα όταν δεν νιώθεις μόνη, όταν αντιμετωπίζεις τον κόσμο μαζί με κάποιον». 

Πρόσφατα η Ντελεβίν βίωσε τον χωρισμό, όταν τελείωσε την σχέση της με την Άσλει Μπένσον, πρωταγωνίστρια του Pretty Little Liars, μετά από δύο χρόνια δεσμού. 

View this post on Instagram

Thank you for having me @michaelkors

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

«Πάντα ένιωθα άσχημα για οποιονδήποτε είχα σχέση», παραδέχεται το μοντέλο. «Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις την κανονικότητα. Νομίζω πως για αυτό τείνω να κρατώ την ζωή μου πολύ πιο «ιδιωτική» τώρα. Η δημοσιότητα μπορεί να καταστρέψει πολλά πράγματα.»

View this post on Instagram

Looking back on past year's Met Gala looks...Quite a stark contrast to the sweatpants I haven't taken off in weeks.

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κόπηκε από τη βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κόπηκε από τη βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον

Η Κατ Γκράχαμ είχε γυρίσει σκηνές ως Νταϊάνα Ρος στο Michael, όμως αποκάλυψε ότι ο ρόλος της δεν υπάρχει στο τελικό μοντάζ λόγω «νομικών παραμέτρων». Η απουσία της Ρος ανοίγει ακόμη μία συζήτηση γύρω από το τι χωρά και τι μένει έξω από τη νέα βιογραφία του Μάικλ Τζάκσον.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ έπαιξε μια pop star και κατάλαβε ότι δεν θέλει να γίνει ποτέ μία

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ έπαιξε μια pop star και κατάλαβε ότι δεν θέλει να γίνει ποτέ μία

Στο Mother Mary, η Αν Χάθαγουεϊ υποδύεται μια μεγάλη pop star, με τραγούδια των FKA Twigs, Jack Antonoff και Charli xcx. Η εμπειρία, όπως είπε, τη βοήθησε να καταλάβει ότι η pop μουσική απαιτεί μια «αβίαστη δύναμη» και μια δημόσια έκθεση του εαυτού που δεν της ταιριάζει.
THE LIFO TEAM
Ο Έλιοτ Πέιτζ αφηγείται ντοκιμαντέρ για την queer ζωή στο ζωικό βασίλειο

Πολιτισμός / Ο Έλιοτ Πέιτζ θυμίζει ότι η φύση ήταν queer πριν από εμάς σε νέο ντοκιμαντέρ

Το Second Nature, με αφηγητή και συμπαραγωγό τον Έλιοτ Πέιτζ, εξερευνά ομόφυλες σχέσεις, αλλαγές φύλου και μητριαρχικές κοινωνίες σε περισσότερα από 1.500 είδη ζώων, αμφισβητώντας με επιστημονικά στοιχεία την ιδέα ότι η φύση υπήρξε αποκλειστικά straight.
THE LIFO TEAM
Μετά το «Baby Reindeer», ο Ρίτσαρντ Γκαντ επιστρέφει με το σκοτεινό «Half Man»

Πολιτισμός / Μετά το «Baby Reindeer», ο Ρίτσαρντ Γκαντ επιστρέφει με το σκοτεινό «Half Man»

Ο Ρίτσαρντ Γκαντ επιστρέφει με το «Half Man» σε έναν ρόλο που τον βγάζει εντελώς έξω από τη γνώριμη περσόνα του. Στις Κάννες μίλησε για την ανδρική βία, τη σωματική μεταμόρφωση και το γιατί η αυθεντικότητα είναι, για εκείνον, το μόνο αληθινό μυστικό μιας επιτυχίας.
THE LIFO TEAM
Από τη «Χορτοφάγο» στο Light and Thread: γιατί η Χαν Κανγκ μιλά σήμερα για την τέχνη σαν ανάγκη επιβίωσης

Πολιτισμός / Από τη «Χορτοφάγο» στο Light and Thread: γιατί η Χαν Κανγκ μιλά σήμερα για την τέχνη σαν ανάγκη επιβίωσης

Με αφορμή το Light and Thread, το πρώτο της nonfiction βιβλίο στα αγγλικά, η νομπελίστρια Χαν Κανγκ μιλά για τη βία, το πένθος, τη μνήμη και τη γραφή ως πράξη επιμονής. Και για το ελληνικό κοινό που έχει ήδη αγαπήσει τη «Χορτοφάγο» και το «Μάθημα ελληνικών», θυμίζει γιατί η λογοτεχνία της δεν παρηγορεί από τον κόσμο, αλλά σε εμποδίζει να νεκρωθείς μέσα του.
THE LIFO TEAM
Turner Prize 2026: Μια βραχεία λίστα με έντονο πολιτικό φορτίο και γλυπτική ουσία.

Πολιτισμός / Ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα του Turner Prize 2026

Ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα του Turner Prize 2026, με τους Σιμίον Μπάρκλεϊ, Κίρα Φρέιζε, Μαργκερίτ Ιμιό και Τανόα Σάσρακου να διεκδικούν το σημαντικότερο βρετανικό βραβείο σύγχρονης τέχνης. Η φετινή τετράδα δίνει έμφαση στην εγκατάσταση και την περφόρμανς, με έργα που ανατέμνουν τη φυλή, την τάξη και την πολιτική ιστορία του πετρελαίου.
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΜΑΓΚΙ ΤΖΙΛΕΝΧΑΛ

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Βενετίας 2026: Η Μάγκι Τζίλενχαλ ορίστηκε πρόεδρος της κριτικής επιτροπής

«Η Βενετία πάντα υποστήριζε τις ειλικρινείς, ξεχωριστές φωνές, και είναι τιμή μου να συμβάλλω στη συνέχιση αυτής της γενναίας και απαραίτητης παράδοσης», δήλωσε η ηθοποιός
THE LIFO TEAM
Πίσω από το «Guernica», ένα μουσείο ξαναγράφει τη μοντέρνα Ισπανία

Πολιτισμός / Ο Νταλί, ο Πικάσο και το μουσείο που ξαναδιαβάζει την Ισπανία μετά τον Φράνκο

Με μια μεγάλη νέα παρουσίαση της συλλογής του, το Reina Sofía της Μαδρίτης δεν αλλάζει απλώς αίθουσες και διαδρομές. Πίσω από τον Πικάσο, τον Νταλί και τον Μιρό, ξανασυστήνει τη σύγχρονη Ισπανία ως ιστορία λογοκρισίας, εξορίας, καθυστερημένων ελευθεριών και δύσκολης μετάβασης στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Ο Ντυσάν, η γυμνή Ίβ Μπάμπιτζ και η στιγμή που το Λος Αντζελες απέκτησε δικό του μύθο

Πολιτισμός / Ο Ντυσάν, η γυμνή Ίβ Μπάμπιτζ και η στιγμή που το Λος Αντζελες απέκτησε δικό του μύθο

Με αφορμή τη μεγάλη αναδρομική του Μαρσέλ Ντυσάν στο MoMA, επιστρέφουμε σε μια από τις πιο παράξενες, σαγηνευτικές και λιγότερο γνωστές εικόνες γύρω από το όνομά του: τη φωτογραφία του 1963 με τη γυμνή Ίβ Μπάμπιτζ απέναντί του σε μια σκακιέρα. Οι σπάνιες φωτογραφίες και η ιστορία πίσω από αυτό το καρέ φωτίζουν όχι μόνο έναν μικρό μύθο της αμερικανικής τέχνης, αλλά και τη στιγμή που το Λος Αντζελες άρχισε να πιστεύει πραγματικά στον δικό του.
THE LIFO TEAM
Το «Miami Vice» επιστρέφει στη δεκαετία του ’80 με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ

Πολιτισμός / Το «Miami Vice» επιστρέφει στη δεκαετία του ’80 με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ

Η Universal επιβεβαίωσε επίσημα το «Miami Vice ’85», με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ στους ρόλους του Ρίκο Ταμπς και του Σόνι Κρόκετ. Η νέα ταινία του Τζόζεφ Κοζίνσκι θα βγει στις 6 Αυγούστου 2027 και επιστρέφει στη λάμψη, το στιλ και τη διαφθορά του Μαϊάμι στα μέσα της δεκαετίας του ’80.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλ Στριπ λέει ότι χωρίς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα "δεν θα είχαμε τίποτα"

Πολιτισμός / Η Μέριλ Στριπ λέει ότι χωρίς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα "δεν θα είχαμε τίποτα"

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του Ο Διάβολος Φοράει Prada 2, η Μέριλ Στριπ είπε ανοιχτά αυτό που το queer κοινό ήξερε εδώ και χρόνια: ότι η Μιράντα Πρίστλι και ο κόσμος της ταινίας δεν θα είχαν την ίδια ζωή χωρίς αυτό.
THE LIFO TEAM
Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Πολιτισμός / Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Margot & Rudi», το νέο ρομαντικό δράμα του Άντονι Φάμπιαν, που αφηγείται τη θυελλώδη καλλιτεχνική και προσωπική σχέση της Μαργκότ Φοντέιν με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ
THE LIFO TEAM
Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες με το νέο φιλμ του Τζέιμς Γκρέι

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες

Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκρέι, με Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ, προστίθεται τελικά στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών, ενώ η Neon εξασφάλισε ήδη τα δικαιώματα για τη Βόρεια Αμερική.
THE LIFO TEAM