Η μεγαλύτερη ομαδική online παραγγελία φαγητού πραγματοποιήθηκε στο TEDx Πάτρας 2019

Η μεγαλύτερη ομαδική online παραγγελία φαγητού πραγματοποιήθηκε στο TEDx Πάτρας 2019 Facebook Twitter
0

To Delivery.gr, η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα online παραγγελιών, συμμετέχοντας στο TEDx Πάτρας 2019, κατάφερε να πετύχει ένα πρωτότυπο και καταπληκτικό νέο ρεκόρ. Η μεγαλύτερη online παραγγελία φαγητού, είναι γεγονός.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, λίγο πριν το μεσημβρινό διάλειμμα του TEDx Πάτρας, ο παρουσιαστής του συνεδρίου, κάλεσε το κοινό, να μπουν όλοι online στην πλατφόρμα του Delivery.gr και να παραγγείλουν δωρεάν το γεύμα τους, επιλέγοντας τις πίτσες που άρεσαν στον καθένα.

1.000 σύνεδροι, μετά την πρώτη εύλογη αμηχανία, «μπήκαν» αμέσως στο Delivery.gr και συμμετείχαν σ' ένα νέο πρωτότυπο και μεγάλο ρεκόρ για το Delivery.gr . Αμέσως μετά άρχισαν να καταφθάνουν στο Συνεδριακό Κέντρο οι δεκάδες πίτσες που παρήγγειλαν οι σύνεδροι, καλύπτοντας τις ανάγκες του γεύματός τους και προσφέροντας τους μία ευχάριστη έκπληξη, σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες των online υπηρεσιών παραγγελίας φαγητού, που μόνο το Delivery.gr μπορεί και προσφέρει ακόμη και σε ομαδικό επίπεδο.

Αποκλειστικά στο Delivery.gr: μπορείς να κάνεις ομαδική παραγγελία. Η διαδικασία έχει ως εξής: αν έχει μαζευτεί μία παρέα ατόμων ή οικογένεια κλπ και ο καθένας θέλει να παραγγείλει διαφορετικό φαγητό, τότε μόνο στο Delivery.gr μπορούν μαζί να τα παραγγείλουν όλα - όλοι, σε ΜΙΑ ομαδική παραγγελία. Το Delivery.gr, είναι η μόνη πλατφόρμα που εξυπηρετεί το κοινό της και με online αλλά και με τηλεφωνική παραγγελία μέσα από το τεχνολογικά προηγμένο site του αλλά και βέβαια με το -πάντα ενημερωμένο- αλλά και ανανεωμένο app του. Έτσι μπορείς να δεις τον κατάλογο του μαγαζιού και εφόσον δεν θες online παραγγελία αλλά θες να έρθεις σε άμεση επαφή με το αγαπημένο σου εστιατόριο, τότε μπορείς να το καλέσεις και να παραγγείλεις.

Η μεγαλύτερη ομαδική online παραγγελία φαγητού πραγματοποιήθηκε στο TEDx Πάτρας 2019 Facebook Twitter

Το Delivery.gr, η πρώτη πλατφόρμα online παραγγελιών στην Ελλάδα, με δραστηριότητα από το 2006, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία που διαγράφει όλα αυτά τα χρόνια. Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του Delivery.gr είναι ο κ. Νίκος Ιωάννου. Αμιγώς -ανέκαθεν- Ελληνικό, το Delivery.gr ξεκίνησε από την Πάτρα, ως μία web ιδέα για να παραγγείλουν οι φοιτητές φαγητό το 2006. Στην πολυετή του πλέον λειτουργία, σημείωσε ραγδαία εξάπλωση, μεγάλωσε σημαντικά και σήμερα διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και φυσικά στην Πάτρα.

Στον διαρκώς διευρυνόμενο χώρο των online παραγγελιών που διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια, το Delivery.gr δεν έπαψε ποτέ να μεγαλώνει και να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ως ο παλαιότερος και εμπειρότερος μηχανισμός αναζήτησης φαγητού delivery, μέσω application και site. Με περισσότερους από 2.500 χιλιάδες συνεργάτες ανά την Ελλάδα, σε μία ατελείωτη λίστα επιλογών για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές του, το Delivery.gr αποτελεί την πιο σύγχρονη, πρακτική και εύκολη λύση για γρήγορες παραγγελίες φαγητού στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε κάμποσες ακόμα πόλεις της Ελλάδας.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM