Ο Dreamer, κατά κόσμον Σωτήρης Τρέχας, είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος, 23 χρόνων, επιχειρηματίας, φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ, φωτογράφος, σχεδιάζει, ζωγραφίζει και παίζει μουσική ως DJ. Έχει απίστευτη μεθοδικότητα, φαντασία και στόχους. Αρχικά ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε φωτογραφίες, αργότερα σχεδίασε τα γυαλιά με το ομώνυμο λογότυπο και όλοι άρχισαν να τον φωνάζουν Dreamer. Ακολούθησαν μπλουζάκια και τετράδια. Όλα αυτά να προωθούνται στα διάφορα meet markets της πόλης.

 

Η ιδέα του στούντιο ξεκίνησε ως εξής: «Είχα στο μυαλό μου κάτι ιδέες για φωτογραφήσεις οι οποίες είχαν στουντιακές απαιτήσεις. Σε εκείνη τη φάση δεν είχα πρόσβαση σε κάποιο στούντιο με οικονομικές τιμές και σκέφτηκα "θέλει αρκετά χρήματα για να νοικιάσεις ένα στούντιο με τη μέρα. Ας δίνω λίγα παραπάνω χρήματα και ας κάνω κάτι δικό μου. Εφόσον θα έχω έναν χώρο δικό μου, γιατί να μην κάνω κι άλλα πράγματα εκεί μέσα; Και αφού θα κάνω πολλά πράγματα εκεί μέσα, γιατί να μην έχω μαζί μου κι άλλους ανθρώπους, ώστε να μοιραστούν τα έξοδα;". Βρήκα λοιπόν τη φίλη του την Νταϊάνα και συμφωνήσαμε να το ξεκινήσουμε μαζί».

 

Έτσι, θα δημιουργηθεί ένας χώρος που θα είναι φωτογραφικό στούντιο, showroom και γραφείο, ο οποίος θα βασίζεται σε μόνιμες συνεργασίες με ντιζάινερ, φωτογράφους, καλλιτεχνικές ομάδες και μίσθωση για μεμονωμένες χρήσεις. «Με την προσπάθεια αυτή, θέλω να βοηθήσω νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν αυτό που κάνουν, και πραγματικά θέλω να καταφέρω να ζω κάνοντας αυτό που πραγματικά θέλω, όπως το θέλω, με τους δικούς μου όρους και απαιτήσεις, και να έχει φίλους που θα με στηρίζουν και θα τους στηρίζω κι εγώ. Το μόνο μου άγχος είναι αν θα τα καταφέρω οργανικά. Να είμαι δηλαδή κάθε μέρα χαμογελαστός, αυτό θέλω μόνο».

 

Σε μια πόλη που τη χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια και η έλλειψη ευκαιριών, τα νέα παιδιά ακόμα το παλεύουν. Καλή επιτυχία!