Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΛΩΝ

ΣΤΗΛΕΣ BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Συγγνώμη που σ’ απάτησα

Αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή για κάθε γυναίκα να αποφασίσει τι θέλει να είναι, καλή γυναίκα ή καλός άνθρωπος. Όσες αποφάσισαν σε αυτήν τη ζωή να είναι καλοί ως άνθρωποι, είναι βέβαιο ότι θ' αποτύχουν ως γυναίκες - και το αντίθετο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #215
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Μ'αγαπάς;

Στα νησιά πίστευαν ότι κατά την πανσέληνο του Αυγούστου νεράιδες και ξωτικά έβγαιναν για να σκορπίσουν έρωτα σε ό,τι άγγιζαν με το ραβδί τους.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #214
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Ο θαυμαστός κόσμος των ερπετών

Την κολλητή της Κάτιας την έλεγαν Δένια. Απ' το Γαρδένια. Ήταν DJ και μουσικός παραγωγός. Trip hop κομματάκια. Η Κάτια βέβαια της έλεγε να αφήσει τα ψαγμένα και να κάνει κανένα σουξεδάκι να πουλήσει, να μην έχει ανάγκη και τους πλούσιους γκόμενους. Γιατί η Δένια ήθελε να κοιμάται μόνο με πλούσιους. Έλα όμως που την έφτιαχναν οι μακρυμάλληδες.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #212
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Orgasmotronic

Η opt out generation είναι όλες αυτές οι σημερινές γυναίκες καριέρας που, όταν μένουν έγκυες, παίρνουν άδεια απ' τη δουλειά για να γεννήσουν και ξαφνικά Λούης, δεν επιστρέφουν ποτέ πίσω στο γραφείο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #211
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Ένα μοντέρνο ζευγάρι

Έχει αποδειχτεί ότι σε περιόδους κρίσης οι άνθρωποι το ρίχνουν στο σεξ. Απλά γιατί δεν κοστίζει τίποτα. Αυτό το ξέρουν καλά τα μεγάλα διεθνή swinger club, γι' αυτό διαφημίζουν πια τις διακοπές σε resort με swinging σεξ ως «το τελευταίο πάρτι πριν φαλιρίσεις». Οι Έλληνες -που έχουν ήδη φαλιρίσει- ήταν πάντα παραδοσιακός και κτητικός λαός. Τι σχέση μπορεί να έχει με τις ανταλλαγές ζευγαριών και τα κλαμπ με ομαδικό σεξ;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #205
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Όχι πια σχέση, μόνο σεξ

Έχω έναν φίλο που οι πιο μακρόχρονες σχέσεις που κάνει πλέον είναι one night stand. Δεν μπορεί καθόλου τη δέσμευση. Έχει θεωρία: εφόσον όλες οι σχέσεις τελειώνουν κάποτε, γιατί να μπει σε σχέση;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #204
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Match Point

Ο Δον Κιχώτης ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα πριν τρία χρόνια. Κι εκείνη τον ερωτεύτηκε τρελά κι άλλη μια σχέση πάθους άρχισε να ξετυλίγεται στην πολύπαθη αυτή πόλη. Θυμήθηκα την ιστορία του πρόσφατα που εξηγούσα σε αναγνώστες γιατί πιστεύω ότι έβαλαν οι ίδιοι τρικλοποδιές στις σχέσεις τους. Ο Δον Κιχώτης, λοιπόν, νιώθει δυνατά, ρομαντικά και παρορμητικά τον έρωτα, αλλά μετά έρχονται οι φοβίες.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #203
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Το ταξίδι

Πολύ λόγος γίνεται τελευταία για το rebound στις σχέσεις. Δηλαδή όταν μια σχέση έχει τελειώσει, γιατί έγινε κάτι μη αναστρέψιμο ή γιατί δεν πάει άλλο, τα δυο άτομα έχουν αποφασίσει να χωρίσουν, αλλά κάνουν το τελευταίο πισωγύρισμα.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #202
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES O guest

Η Ειρήνη Χειρδάρη έκανε τρία λάθη. Από αυτά φαίνεται ότι δεν ξέρει καθόλου από αντρική ψυχολογία. Αυτό που αδυνατεί να καταλάβει είναι πώς λειτουργεί η αντρική ανασφάλεια.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #201
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Introduction

Μόνο μία αναγνώστρια κατάλαβε το παιχνίδι του προηγούμενου τεύχους. Από τις κατηγορίες με τα χειρότερα είδη γυναικών για τους άντρες, έλειπε μία. Εκεί μπαίνει το story του καθενός.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #200
BEDTIME STORIES

BEDTIME STORIES Life is a game

Ας δούμε τώρα τους δέκα πιο επικίνδυνους τύπους γυναικών για τους άντρες, αλλά απ' την πλευρά των αντρών...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ
ΤΕΥΧΟΣ #199
<
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή