Προβλέψεις για το 7ημερο από 9/7-15/7

 

Κριός

Αρκετές είναι οι προκλήσεις με τις οποίες έρχεστε αντιμέτωποι μέσα στις επόμενες μέρες και θα πρέπει να έχετε καθαρό νου και σκέψη για να αντεπεξέλθετε, δίχως αυτό να σημαίνει όμως πως θα πρέπει να κυριαρχήσει ο φόβος. Ενδεχομένως να υπάρξουν ορισμένες εντάσεις με όσους προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας και θα αποφασίσετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τα μελλοντικά σας σχέδια. Οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν και οι αγορές σας γίνονται με σύνεση.

Αρκετή έμπνευση για δημιουργία σάς βοηθά να ξεπεράσετε το άγχος που σας έχει καταβάλει και ταυτόχρονα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ικανότητές σας και να προσελκύσετε κοινό μέσω Διαδικτύου. Ερωτικά, είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τον σύντροφό σας που έχει την ικανότητα να σας φτιάχνει τη διάθεση ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας.

 

Ταύρος

Ορισμένα απρόοπτα που συμβαίνουν μέσα στην εβδομάδα σάς προκαλούν μεγάλη ένταση και θα πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να τα αντιμετωπίσετε δίχως να μετράτε έπειτα απώλειες. Επαγγελματικά, είστε σε μια κρίσιμη φάση και η ανασφάλειά σας μπορεί να σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες που μάλλον δεν θα σας βγουν σε καλό.

Με τα οικονομικά σας πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί και να μην κάνετε ανοίγματα, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το νεφελώδες τοπίο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις χρειάζονται περισσότερη προσοχή από την πλευρά σας, καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε μια τάση να ξεσπάτε πάνω στους άλλους τον εκνευρισμό σας και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετοί που είναι δυσαρεστημένοι μαζί σας. Στον οικογενειακό τομέα η κατάσταση είναι υπ' ατμών, κυρίως εξαιτίας της ασυνεννοησίας με τον σύντροφό σας, και θα χρειαστεί λεπτό χειρισμό και από τους δυο σας.

 

Δίδυμος

Την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία επηρεάζοντας θετικά τον τομέα της επικοινωνίας και ταυτόχρονα ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα αρχίζουν να τακτοποιούνται, αλλά δεν θα λείψουν και κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή με το ξόδεμα των χρημάτων σας και καλό θα είναι να εξασφαλίσετε κάποια χρήματα για τις προσωπικές σας ανάγκες.

Ερωτικά, είστε σε μια φάση που δεν σας ικανοποιεί καμία από τις καινούργιες γνωριμίες που κάνετε και αποφασίζετε για κάποιο διάστημα να απέχετε από το ερωτικό παιχνίδι, καθώς προτιμάτε να ταξιδέψετε δίχως να έχετε καμία έγνοια. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, αποφασίζετε να αναβάλετε για λίγο τα σχέδιά σας για γάμο, κάτι που μπορεί να δυσαρεστήσει τον σύντροφό σας, αλλά τα επιχειρήματά σας θα τον πείσουν. 

 

Καρκίνος

Στον επαγγελματικό τομέα ορισμένες ελλείψεις (ειδικά αν έχετε δική σας επιχείρηση) σας προκαλούν έντονο άγχος και σκαρφίζεστε διάφορους τρόπους για να καλύπτετε τις ανάγκες σας έστω και την τελευταία στιγμή. Η οικονομική σας κατάσταση δεν σας επιτρέπει να βάλετε σε εφαρμογή τα μελλοντικά σας σχέδια, οπότε παραμένετε επικεντρωμένοι στην επίλυση διαφόρων ζητημάτων που προκύπτουν καθημερινά και σας προκαλούν πονοκέφαλο. Εκνευρισμός και ένταση με τους συνεργάτες σας μπορεί να σας φέρουν προ απροόπτου.

Η ψυχολογία σας είναι σε καλά επίπεδα και προσπαθείτε μέσα από τη συνεχή συναναστροφή σας με κόσμο να αποβάλλετε κάθε αρνητική σκέψη που μπορεί να σας καθηλώσει. Το κουράγιο που παίρνετε αλλά και δίνετε στους φίλους σας είναι κάτι που ενδυναμώνει τις σχέσεις σας και αισθάνεστε μια γενικότερη ασφάλεια. Με τα αισθηματικά σας έχετε μπλέξει σε έναν φαύλο κύκλο που δεν σας εξυπηρετεί σε τίποτα και αρχίζετε να αναθεωρείτε ανθρώπους και καταστάσεις.

 

Λέων

Βασικό σας μέλημα μέσα στις επόμενες μέρες είναι να ξεπεράσετε ορισμένα εμπόδια που προκύπτουν στα επαγγελματικά, καθώς, όσο το καθυστερείτε, αυξάνει η χασούρα και αν συνεχίσετε έτσι, θα δυσκολευτείτε πολύ να επαναφέρετε την κατάσταση σε μια ισορροπία. Ταυτόχρονα, καθυστερήσεις σε σχέση μα τα οικονομικά σας δεν σας αφήνουν και πολλά περιθώρια να σώσετε την κατάσταση και καθώς η οργή σας μεγαλώνει, υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε σε αδιέξοδο εξαιτίας σπασμωδικών κινήσεων.

Στον οικογενειακό τομέα, υπάρχει μια υποβόσκουσα κατάσταση που σας έχει φέρει στα όριά σας, καθώς πρέπει να προσποιείστε συνεχώς πως δεν έχετε πάρει χαμπάρι το πρόβλημα και καθώς θεωρείτε πως ορισμένοι υποτιμούν τη νοημοσύνη σας, αποφασίζετε να πάρετε δραστικά μέτρα από δω και στο εξής. Στον ερωτικό τομέα έχετε αρκετές κατακτήσεις και το ερωτικό παιχνίδι είναι κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας προκαλεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

 

Παρθένος

Μάλλον αξιολογήσατε λανθασμένα ανθρώπους και καταστάσεις τις προηγούμενες μέρες, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε τώρα σε αδιέξοδο και να προσπαθείτε να βρείτε κάποιον για να του φορτώσετε την ευθύνη. Τα οικονομικά σας είναι σε κρίσιμη κατάσταση καθώς αδυνατείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας εγκαίρως.

Θα χρειαστεί ιδιαίτερη ψυχραιμία από την πλευρά σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα πρέπει να γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι αν θέλετε να βγείτε από τη δύσκολη φάση που περνάτε. Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί τεταμένη ατμόσφαιρα και οφείλεται κυρίως στην αδυναμία σας να εκτιμήσετε τις ικανότητες και τις προσπάθειες των αγαπημένων σας προσώπων. Η συνεχής έμφαση που δίνετε στα χαρίσματα τρίτων απογοητεύει τους δικούς σας και θα πρέπει να την κοιτάξετε άμεσα. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να βγείτε χαμένοι αν συνεχίσετε να έχετε τρελές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας. 

 

Ζυγός

Μια πρόταση για συνεργασία μέσα στις επόμενες μέρες σάς βάζει σε έντονο προβληματισμό, καθώς με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορείτε να είστε για τίποτα πλέον σίγουροι, από την άλλη μεριά όμως δεν έχετε να χάσετε και τίποτα εκτός από τον χρόνο σας στην περίπτωση που δεν έρθουν τα πράγματα όπως θα θέλατε. Με τα οικονομικά σας έχετε μεγάλο θέμα και ενώ έφτασε η στιγμή για να ανταμειφθούν οι κόποι σας, πάλι θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να περιμένετε πότε θα τα εισπράξετε.

Είστε αποφασισμένοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε έναν συνεργάτη σας, αλλά φοβάστε πως σε περίπτωση απόρριψης θα είστε σε μόνιμη αμηχανία στη δουλειά σας. Μην πέφτετε με τα μούτρα αν δεν βολιδοσκοπήσετε πρώτα τις προθέσεις του. Οι φίλοι σας είναι το στήριγμά σας μέσα στις επόμενες μέρες και θα εκτιμήσετε δεόντως για μια ακόμη φορά το γεγονός ότι υπάρχουν στη ζωή σας.

 

Σκορπιός

Η ανάγκη σας να εξασφαλίσετε την ομαλή πορεία στα επαγγελματικά σας είναι μεγάλη και ενώ έχετε κάποια σχέδια στο μυαλό σας, φοβάστε να τα βάλετε σε εφαρμογή καθώς δεν θέλετε να ρισκάρετε καθόλου, έτσι όμως θα πρέπει να κάνετε αρκετή υπομονή, μια και δεν μπορεί κανείς να σας δώσει τις εγγυήσεις που θα θέλατε. Αν σκέφτεστε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από αγοραπωλησίες ακινήτων, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου ειδικού που θα σας δώσει τα φώτα του.

Την Τετάρτη η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που νομίζατε πως είχατε ξεπεράσει και θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, τα λάθη που έχουν γίνει ως τώρα αλλά και τους στόχους σας, αφού τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον. Οι προτεραιότητές σας, επίσης, αλλάζουν και ταυτόχρονα προσπαθείτε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα.

 

Τοξότης

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέσα στις επόμενες μέρες και υπάρχει περίπτωση να προκύψουν ορισμένες αδιέξοδες καταστάσεις που θα κλονίσουν κυρίως την εμπιστοσύνη σας αλλά και τη σχέση με τους συνεργάτες σας. Ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που ούτε καν φανταζόσασταν και ηθικά διλήμματα θα σας αναγκάσουν να διαχωρίσετε τη θέση σας και ίσως να τερματίσετε κάποιες συνεργασίες με άτομα που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσάς.

Η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια, κυρίως στα ηλικιωμένα άτομα που θα χρειαστούν τη στήριξη και τη φροντίδα σας ακόμα περισσότερο. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχουν αρκετές προοπτικές για νέες γνωριμίες, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε προσεχτικά τις προθέσεις αυτών που σας προσεγγίζουν, καθώς υπάρχει κίνδυνος να προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο να επωφεληθούν από εσάς. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις και δείτε ρεαλιστικά την πραγματικότητα. 

 

Αιγόκερως

Οι συνεχείς αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά σας που μπλοκάρουν λόγω διαδικαστικών προβλημάτων σάς βάζουν σε έναν νέο τρόπο σκέψης και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο για την εξέλιξή σας, οπότε μην πανικοβάλλεστε και προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από αυτά που ακούτε αν δεν εξετάσετε διεξοδικά κατά πόσο ισχύουν. Προσπαθήστε να κάνετε συμμαχίες στη δουλειά σας και μη δημιουργείτε κόντρες που δεν θα σας βγουν σε καλό.

Στον τομέα της φιλίας ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας της ασυμφωνίας ιδεολογιών και κάποιες σχέσεις θα δοκιμαστούν, με αποτέλεσμα να γίνει ένα γενικότερο ξεσκαρτάρισμα. Η αλλαγή στη στάση ορισμένων θα σας απογοητεύσει, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι θα σας προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη με τη συμπεριφορά τους. Η σχέση με τον σύντροφό σας ενισχύεται και πλέον παίρνετε από κοινού όλες τις αποφάσεις.

 

Υδροχόος

Άρης και Πλούτωνας ενδυναμώνουν την ανάγκη σας να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν, αδιαφορώντας όμως για τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν, και υπάρχει περίπτωση να διακινδυνέψετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αν δεν σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα.

Η ένταση που έχετε εξαιτίας των πιέσεων που δέχεστε κι εσείς από άλλους σας οδηγούν σε παρορμητικές ενέργειες που όχι μόνο δεν σας ωφελούν αλλά χάνετε και τους υποστηρικτές σας, κάτι που είναι ό,τι χειρότερο στην προκειμένη φάση. Η έντονη συναισθηματική κατάσταση βγάζει στην επιφάνεια τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να μην αφήνετε και τις καλύτερες εντυπώσεις στα άτομα που θα σας προσεγγίσουν με ερωτικό ενδιαφέρον. Αν είστε σε σχέση, είναι κάπως χλιαρή η κατάσταση όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, αλλά δεν φαίνεται να σας απασχολεί, τουλάχιστον προσωρινά. 

 

Ιχθύς

Ορισμένα εμπόδια στα επαγγελματικά σας οφείλονται κυρίως στην αδυναμία σας να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και αναγκαστικά θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να βγείτε από το αδιέξοδο. Η ανησυχία σας για τον προϋπολογισμό σας δεν σας επιτρέπει να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για καινούργιες επενδύσεις, οπότε θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, αποφεύγοντας να πάρετε ρίσκα.

Την Κυριακή ο ανάδρομος Ποσειδώνας εισέρχεται στο ζώδιό σας και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτονται οι πραγματικοί χαρακτήρες αρκετών ατόμων που είχατε σε εκτίμηση. Συμφεροντολόγοι θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για νέες συνεργασίες με στόχο να απομυζήσουν από εσάς όσο το δυνατόν περισσότερα. Προσοχή, λοιπόν, ποιους θα εμπιστευτείτε το προσεχές διάστημα.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)