Προβλέψεις για το 7ημερο από 18/6-24/6

 

Κριός

Ξεκινάει μια περίοδος με πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις, τις οποίες αντιμετωπίζετε με αρκετή επιτυχία και ο περισσότερος χρόνος σας δαπανάται μεταξύ τηλεφωνημάτων, e-mails, συνεννοήσεων για επαγγελματικά ζητήματα και προώθησης των υπηρεσιών σας. Έντονη κοινωνική ζωή, τόνωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων και ταξίδια είναι τα χαρακτηριστικά των επόμενων ημερών και δυσκολεύεστε αρκετά να μείνετε επικεντρωμένοι σε ζητήματα καθημερινής ρουτίνας.

Ενδεχομένως να νιώσετε κάποια ένταση εξαιτίας των αυξημένων ευθυνών, που καλό θα είναι να την εκτονώσετε με δημιουργικό τρόπο. Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα σπιτιού και είναι ιδανική στιγμή για να αλλάξετε τη διακόσμηση στον χώρο σας ή ακόμη και να μετακομίσετε. Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται σίγουρα τόνωση και σε περίπτωση που δεν δείτε ανταπόκριση από τον σύντροφό σας, ενδεχομένως να αναζητήσετε το πάθος σε ένα άλλο πρόσωπο, κάτι που εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για τον δεσμό σας.

 

Ταύρος

Στον οικονομικό τομέα είναι κάπως ζορισμένα τα πράγματα και θα πρέπει να στραφείτε σε διάφορες κατευθύνσεις για να μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε και μια δεύτερη δουλειά, έστω για κάποιο διάστημα, ούτως ώστε να μπορείτε να τακτοποιείτε τις οφειλές σας δίχως να συσσωρεύονται. Όσο καθυστερείτε να πάρετε αποφάσεις θα είναι εις βάρος σας, ειδικά αν θέλετε να επιλύσετε και το ζήτημα των διακοπών σας.

Αποφύγετε να προβείτε στη λύση του δανεισμού και προσπαθήστε να κινήστε μέχρι εκεί που σας επιτρέπει η τσέπη σας. Νέες εμπειρίες στην προσωπική σας ζωή σάς δίνουν έμπνευση και διάθεση για δημιουργικότητα, καθώς νιώθετε αρκετά ανανεωμένοι και θέλετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας εποικοδομητικά. Στον τομέα της φιλίας υπάρχουν κάποια θέματα που είναι στον αέρα και σας προκαλούν προβληματισμό, αλλά ο εγωισμός σας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να επανέλθουν οι σχέσεις στην προηγούμενη κατάσταση.

 

Δίδυμος

Περιουσιακά θέματα θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από αγοραπωλησίες ακινήτων ή γης. Η ανάγκη σας να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες ανέσεις στην οικογένειά σας είναι η κινητήριος δύναμη, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτή την εποχή τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Τακτοποιήστε κάθε είδους οικονομικές οφειλές (όσο μπορείτε), ώστε να ξέρετε τι χρήματα σας μένουν και πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε. Οικογένεια και παιδιά θα σας απασχολήσουν αρκετά και ίσως είναι ευκαιρία να διαμορφώσετε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που θα τα κρατούν σε εγρήγορση και ταυτόχρονα θα εκτονώνονται μέσα από δημιουργικά χόμπι. Η κοινωνική σας ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, ειδικά αν η σχέση σας είναι πάνω στο ξεκίνημα, οπότε το μόνο που σας νοιάζει είναι πώς θα περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας.

 

Καρκίνος

Κατάλληλη εποχή για να δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας και να τακτοποιήσετε κάθε είδους εκκρεμότητες, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε τις διακοπές σας σύντομα. Ενδεχομένως τα οικονομικά σας να μη σας επιτρέπουν μακράς διάρκειας ταξίδια, αλλά όσο μπορείτε να αποδράσετε κέρδος είναι, ασχέτως αν ορισμένοι από εσάς επιλέξουν κοντινούς προορισμούς. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας με άσκοπες συγκρίσεις και φροντίστε να περάσετε καλά με τις επιλογές που έχετε.

Οικογένεια, φίλοι κι ερωτική ζωή βρίσκονται σε αρμονία, απλώς την Τετάρτη που εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιό σας θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις απαιτήσεις από τον σύντροφό σας, ώστε να αποφύγετε πιθανές εντάσεις. Οι ελεύθεροι μπορείτε να αφεθείτε στη μαγεία του ερωτικού παιχνιδιού, οπότε μη διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα για νέες γνωριμίες, μια και είναι η εποχή του ζωδίου σας και η γοητεία σας είναι στα ύψη.

 

Λέων

Μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί να έλθετε αντιμέτωποι με πολλές αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να έχετε πιο ρεαλιστικές προσδοκίες και συνεπώς περισσότερες πιθανότητες να ικανοποιηθούν, αφού θα διαπιστώσετε πως δεν είναι κατάλληλη εποχή για να πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Μικροί και εφικτοί στόχοι θα σας δώσουν αρκετή ικανοποίηση με την υλοποίησή τους και κατ' αυτό τον τρόπο θα είστε σε μια μόνιμη εγρήγορση που θα σας φέρει αρκετά οφέλη.

Κατάλληλη εποχή για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, διατηρώντας ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα σε συνδυασμό πάντα με άσκηση. Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν ορισμένα ζητήματα σας προκαλούν άγχος και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μη δώσετε αφορμές για τη δημιουργία εντάσεων, αλλά όλη αυτή η προσπάθεια προκαλεί ένταση σ' εσάς τους ίδιους και ψάχνετε τρόπους να εκτονωθείτε, κυρίως μέσα από τη διασκέδαση και τις επαφές με φιλικά σας πρόσωπα.

 

Παρθένος

Σας έχουν πιάσει τα υπαρξιακά σας και δεν μπορείτε να μείνετε επικεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας με τίποτα. Σας απασχολεί πολύ έντονα το γεγονός ότι περνούν τα χρόνια κι ακόμα δεν έχετε καταφέρει να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και ταυτόχρονα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να νικήσετε τον χρόνο, δίνοντας έμφαση στην εμφάνισή σας.

Στα οικονομικά σας υπάρχουν κάποια ζητήματα που είναι μετέωρα, καθώς δεν είστε σίγουροι για το τι μέλλει γενέσθαι και γενικά διανύετε μια φάση μόνιμου άγχους και συνεχούς απογοήτευσης. Προσπαθήστε μέσα στις επόμενες μέρες να ρίξετε την προσοχή σας στην οικογένεια και φροντίστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Οργανώστε εκδρομές και κοντινά ταξίδια και προσπαθήστε να απομονώνετε αρνητικές σκέψεις και δυσάρεστα γεγονότα αν θέλετε πραγματικά να ξεκουραστείτε.

 

Ζυγός

Ξεκαθαρίστε τι είναι αυτό που σας λείπει πραγματικά για να νιώσετε ολοκληρωμένοι και μην προσπαθείτε συνεχώς να ικανοποιείτε τις επιθυμίες των άλλων γιατί στο τέλος θα κλατάρετε. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αντιμετωπίστε με σοβαρότητα την ευθύνη των πράξεών σας αν θέλετε να σας πάρουν κι οι άλλοι στα σοβαρά.

Οικονομικά αρχίζει να βελτιώνεται η κατάσταση και σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ορισμένες αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και τελικά αποκτήσετε πολλά περιττά που θα καταχωνιαστούν σε συρτάρια. Κατάλληλη εποχή για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας εγκαίρως, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε συμφέρουσες τιμές. Κάντε την απαραίτητη έρευνα και μη βιάζεστε να δεσμευτείτε προτού εξαντλήσετε όλες τις επιλογές που έχετε. Στον τομέα της φιλίας ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις σχετικά με τον προορισμό που θα επιλέξετε.

 

Σκορπιός

Προσπαθείτε να οργανώσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να περνάτε περισσότερες ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν και είστε μες στην απογοήτευση. Οι αυξημένες ευθύνες σας προκαλούν εκνευρισμό λόγω της συσσωρευμένης κούρασης, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας και φερθείτε με διπλωματικότητα, όσο κι αν είναι δύσκολο μερικές φορές.

Επιδιώξτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε οπωσδήποτε και μην το αναβάλλετε άλλο. Θέματα διαπροσωπικών σχέσεων θα σας απασχολήσουν κι ενδεχομένως να σας πιάσει μια τάση για απομόνωση, καθώς θα πιστεύετε πως είναι όλοι εναντίον σας. Η απομάκρυνσή σας από ορισμένα άτομα είναι πολύ πιθανή, οπότε μην γκρινιάζετε αν αρχίσει σταδιακά να στενεύει ο κοινωνικός σας κύκλος. Αν βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, έχετε πολλές πιθανότητες να επανέλθει η αρμονία στις σχέσεις σας.

 

Τοξότης

Σας δίνονται κάποιες ευκαιρίες μέσα στις επόμενες μέρες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, αλλά υπάρχει περίπτωση να σας πιάσουν οι ανασφάλειες και τελικά να μην μπείτε στη διαδικασία να ρισκάρετε. Δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς έχετε τη δυνατότητα να δείτε πιο διεξοδικά τα δεδομένα και να κερδίσετε λίγο χρόνο, ώστε να μπορείτε να στηρίξετε ακόμα καλύτερα τις νέες σας προσπάθειες.

Αποφύγετε νέες συνεργασίες με άτομα που δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, γιατί είναι αμφίβολο κατά πόσο θα έχουν διάρκεια. Απαλλαγείτε από βλαβερές για τον οργανισμό σας συνήθειες κι επικεντρωθείτε στην τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας. Επίσης, δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή και μη θεωρείτε τον σύντροφό σας δεδομένο για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Αν είστε ελεύθεροι, μάλλον δεν σας ενδιαφέρει (τουλάχιστον προσωρινά) και πολύ να δεσμευτείτε.

 

Αιγόκερως

Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς επίσης και σπουδές στο εξωτερικό. Σας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και μέσα από νέες εμπειρίες να πάρετε πολλές πρωτότυπες ιδέες για τα επαγγελματικά σας, οπότε προσπαθήστε να κάνετε κτήμα σας καθετί καινούργιο που θα σας χρησιμέψει στο εγγύς μέλλον.

Επαγγελματικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας καλό θα είναι να μην τα διατυμπανίζετε δεξιά κι αριστερά. Στον ερωτικό τομέα επικρατεί ένα ασταθές κλίμα και καθώς δεν είστε σίγουροι για τίποτα πλέον, αρχίζετε να απομακρύνεστε σταδιακά από τον σύντροφό σας και ίσως τελικά να αποφασίσετε να δώσετε ένα τέλος στη σχέση σας προκειμένου να ζείτε μες στην ανασφάλεια. Προσπαθήστε μόνο να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας.

 

Υδροχόος

Έχετε αποφασίσει να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο ώστε να μοιράζεστε τις ευθύνες στα επαγγελματικά σας και να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε με περισσότερη ευκολία στις οικονομικές υποχρεώσεις και είστε μες στον ενθουσιασμό που θα έχετε κάποιο στήριγμα, προσέξτε όμως γιατί πολλές φορές συνεργασίες με φίλους μπορεί να φέρουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που περιμένουμε, μια και η οικειότητα μπορεί να είναι καταστροφική.

Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, ώστε να είναι πιο ξεκάθαρη και αντικειμενική η κρίση σας. Στον ερωτικό τομέα, αν και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να δοκιμάσετε την τύχη σας μέσα από καινούργιες γνωριμίες, δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε πειράματα, καθώς πλέον έχετε κατασταλάξει πως αυτό που ψάχνετε σε μια σχέση είναι η ασφάλεια και η σιγουριά που θα σας προσφέρει ο σύντροφός σας και αποφασίζετε να είστε πιο μετρημένοι στις κινήσεις σας.

 

Ιχθύς

Έμπνευση, δημιουργικότητα και αυθορμητισμός σάς βοηθούν να αποβάλετε ανασφάλειες και άγχη που σας κρατούσαν κλεισμένους στο καβούκι σας και πλέον αντιμετωπίζετε με περισσή αποφασιστικότητα τις όποιες προκλήσεις. Η κατάσταση που επικρατεί στον οικονομικό τομέα μπορεί να μην είναι και η καλύτερη, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως δεν μπορείτε να χαρείτε ορισμένες απολαύσεις της ζωής, όπως τα ταξίδια, η διασκέδαση κ.λπ.

Μια καινούργια γνωριμία θα σας προκαλέσει αρκετό προβληματισμό, καθώς θα διαπιστώσετε πως τα γούστα και οι συνήθειές σας απέχουν κατά πολύ από του συντρόφου σας, κι αναρωτιέστε κατά πόσο είναι εφικτό να διαρκέσει η σχέση σας. Μην προεξοφλείτε τις καταστάσεις και προσπαθήστε να πάτε με τη ροή των γεγονότων, δίχως να προτρέχετε. Στην πορεία θα καταλάβετε κατά πόσο ταιριάζετε τελικά. Αν είστε σε σχέση, μην ξεχνάτε να εκφράζετε τακτικά τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας.

 

 

(+ το καθημερινό STARFAX)