Προβλέψεις για το 7ημερο από 28/5-3/6

 

Κριός

Ήλιος και Δίας δημιουργούν ένα θετικό πλαίσιο για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας καθώς ξεκινά ένας νέος κύκλος επιτυχιών για εσάς, αρκεί, οποιαδήποτε κίνηση κι αν κάνετε, να έχετε εξασφαλίσει πρώτα και κάποιες εναλλακτικές, ώστε να μην παγιδευτείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις που θα σας κοστίσουν.

Παράλληλα, τα οικονομικά σας δείχνουν αρκετά σημάδια ανάκαμψης, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε κάποια απρόοπτα έξοδα μέσα την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε αποφύγετε σημαντικές αγορές και σπατάλες σε εξόδους και διασκέδαση. Ιδανικές μέρες για να ασχοληθείτε με την τόνωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων και να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκμεταλλευτείτε την ερωτική διάθεση που σας προκαλεί η Πανσέληνος της Τρίτης είτε για να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες, είτε για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

 

Ταύρος

Έντονη ερωτική διάθεση και τάσεις για ξεφάντωμα και ξόδεμα χρημάτων μέσα στις επόμενες μέρες λόγω των επιρροών Αφροδίτης και Ερμή σας αποσυντονίζουν από τις υποχρεώσεις σας και εξαιτίας της ασυνέπειάς σας διακινδυνεύετε τη θέση στη δουλειά σας. Αν αναζητάτε εργασία, είναι ιδανικές μέρες για να κάνετε κάποιες επαφές και να στείλετε βιογραφικά καθώς επίσης και για να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας.

 

Οικονομικά κι επαγγελματικά ατυχήματα είναι πιθανά εξαιτίας της ανυπομονησίας και της βιασύνης σας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη την Τρίτη επηρεάζει την ψυχολογία σας και η διάθεσή σας εναλλάσσεται μεταξύ μελαγχολίας κι εκνευρισμού, οπότε ρίξτε την προσοχή σας σε κάτι δημιουργικό που θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε, ώστε να μη ρισκάρετε τις σχέσεις σας με οικεία πρόσωπα.

 

Δίδυμος

Συνεργασίες, μόνιμες σχέσεις ή και γάμος είναι τα ζητήματα που τραβούν την προσοχή σας μέσα στις επόμενες μέρες και προσπαθείτε τα ισορροπήσετε καταβάλλοντας αρκετή προσπάθεια, καθώς είναι εξίσου σημαντικά για εσάς. Η ταχύτητα με την οποία διαδραματίζονται τα γεγονότα σάς προκαλεί έντονο άγχος, καθώς, ώσπου να ρυθμίσετε κάποια υποχρέωσή σας έρχεται η επόμενη, και θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις συναλλαγές σας για να αποφύγετε λάθη και καθυστερήσεις.

Το αιώνιο οικονομικό πρόβλημα συνεχίζει να σας απασχολεί, ενώ παράλληλα γίνονται και κάποια θετικά βήματα, με το στανιό όμως πάντα. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας ενδεχομένως να μην καλύπτει τα κενά που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να νιώθετε μπερδεμένοι, μην μπορώντας να πάρετε μια τελική απόφαση αν θα συνεχίσετε ή όχι. Ένα σύντομο ταξίδι θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε τα συναισθήματά σας, οπότε μην το καθυστερείτε και κάντε το με την πρώτη ευκαιρία.

 

Καρκίνος

Περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, φορολογικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα χρειαστεί να σπαταλήσετε αρκετό χρόνο από τις υποχρεώσεις σας για να διευθετηθούν, αλλά μπορεί να βγείτε στο τέλος κερδισμένοι μέσα απ' όλη αυτήν τη βαβούρα. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν αρκετές προοπτικές εξέλιξης μέσα από κάποιες συνεργασίες που προκύπτουν, προσέξτε όμως και ξεκαθαρίσετε απ' την αρχή όλες τις λεπτομέρειες για να μη βρεθείτε αργότερα προ εκπλήξεως.

Επίσης, αποφύγετε σημαντικές αγορές, ώστε να είστε σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να προκύψει. Η Πανσέληνος της Τρίτης αυξάνει τη γοητεία σας, αλλά ταυτόχρονα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας κι ενδεχομένως η απρόσιτη στάση σας να δημιουργήσει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σας. Αυτό θα προκαλέσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των άλλων, μην το παρακάνετε όμως, γιατί θα σας περάσουν για εντελώς αντικοινωνικούς.

 

Λέων

Κοινωνικές επαφές και συναντήσεις για επαγγελματικά ζητήματα είναι τα χαρακτηριστικά των επόμενων ημερών κι ενδεχομένως να προκύψει ένα ταξίδι που μπορεί να σχετίζεται και με θέματα σπουδών. Είναι μια αρκετά παραγωγική περίοδος για εσάς και καθώς οι ευθύνες που έχετε αναλάβει ολοένα και αυξάνονται, δεν σας μένει καθόλου χρόνος για προσωπική ζωή, κάτι που σας προβληματίζει μεν, αλλά το αντιμετωπίζετε με στωικότητα μέχρι να υλοποιηθούν οι στόχοι σας.

Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας είναι κάτι που σας αφήνει πλέον παγερά αδιάφορους καθώς έχετε κουραστεί να προσπαθείτε εσείς συνεχώς να κρατάτε αναμμένη τη φλόγα στη σχέση σας κι αποφασίζετε από εδώ και στο εξής να αφήσετε να δρομολογηθούν μόνα τους τα πράγματα, δίχως καμία δική σας παρέμβαση. Προσέξτε την Τρίτη με την Πανσέληνο πιθανή ένταση με το ταίρι σας.

 

Παρθένος

Έχετε ένα σχέδιο δράσης στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό κι ήρθε η ώρα να το βάλετε σε εφαρμογή, καθώς σας το επιτρέπει πλέον η οικονομική σας κατάσταση. Διαχειριστείτε τον χρόνο σας έξυπνα και μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες απ' όσες μπορείτε να διαχειριστείτε, ώστε να αποφύγετε λάθη και εκνευρισμό.

Επίσης, μη βιάζεστε να απορρίψετε κάποιες νέες μεθόδους για να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας, ώστε να μη μένετε πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Στον οικογενειακό τομέα και σε θέματα παιδιών είναι στραμμένη η προσοχή σας, μην πιέζετε όμως τους άλλους για να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Δώστε τους τα φώτα σας και κρατήστε διακριτική στάση ώστε να αποφύγετε εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ελευθερία του καθενός είναι σημαντική υπόθεση και δεν θα πρέπει να το ξεχνάτε. 

 

Ζυγός

Αμφιλεγόμενες είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να πετύχετε την κοινωνική διάκριση και την άνοδο των οικονομικών σας. Υπερασπιστείτε με κάθε τρόπο το επάγγελμά σας και μην υποκύπτετε σε κολακείες και ψεύτικες υποσχέσεις από επίδοξους συνεργάτες, ειδικά αν δεν έχουν πρόθεση να συμβάλουν οικονομικά σε περίπτωση συνεργασίας. Ενισχύστε τις δημόσιες σχέσεις σας και μην αφήνετε σε δεύτερη μοίρα την κοινωνική σας ζωή, γιατί είναι εις βάρος σας.

Η Πανσέληνος της Τρίτης σας ωθεί να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας και να αποδεσμευτείτε από άτομα και καταστάσεις που σας προκαλούν μιζέρια και σας ρίχνουν το ηθικό. Με τη διάθεσή σας να στρέφεται γύρω από θέματα ψυχαγωγίας και διασκέδασης, είναι κατάλληλη στιγμή για νέες γνωριμίες με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια άλλη νοοτροπία και στάση ζωής.

 

Σκορπιός

Εντάσεις και διαφωνίες σάς προκαλούν συναισθηματικό αδιέξοδο και αισθάνεστε παγιδευμένοι σε καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με περισσότερη αποφασιστικότητα, ώστε να μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε για να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε ανεξαρτησία και να πάψετε να κρέμεστε από τις διαθέσεις των άλλων. Μια σχετική τόνωση του εισοδήματός σας σάς δίνει την ευκαιρία να ψαχτείτε προς νέες κατευθύνσεις, αλλά θα πρέπει να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας για να αποφύγετε πιθανές παγίδες.

Θέματα σπουδών σάς απασχολούν και ένα ταξίδι στο εξωτερικό πιθανόν να σας δώσει μια εναλλακτική λύση που θα σας ωφελήσει αρκετά και ίσως σας γλιτώσει από ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου. Ενδεχομένως να σας στενοχωρεί ο αποχωρισμός από το ταίρι σας, είναι όμως για καλό σας, οπότε δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο στη σταδιοδρομία σας.

 

Τοξότης

Μετακινήσεις και ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ευνοούνται μέσα στις επόμενες μέρες και σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές συνεργατών και να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Εξετάστε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους και μη βιάζεστε να δεσμευτείτε σε περίπτωση που έχετε ακόμα και την παραμικρή αμφιβολία.

Επίσης, ενημερωθείτε για νέα μέσα και μεθόδους κι ακολουθήστε την εποχή σας. Την Τρίτη η Πανσέληνος στο ζώδιό σας εντείνει την ανάγκη σας για ερωτικές περιπτύξεις, αλλά ίσως να απογοητευτείτε από κάποιες γνωριμίες που θα κάνετε, καθώς θα διαπιστώσετε πως είστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Μην το βάζετε κάτω με την πρώτη απογοήτευση και κλοτσάτε την τύχη σας – συνεχίστε το ερωτικό παιχνίδι μέχρι να πετύχετε το πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Αν είστε σε σχέση, ενδεχομένως να σας περιμένει μια έκπληξη μέσα στις επόμενες μέρες που θα αλλάξει τη ζωή σας.

 

Αιγόκερως

Δίας και Σελήνη ενισχύουν τα επαγγελματικά σας και σας δίνονται κάποιες ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε εγκαίρως θα μπορέσετε να βελτιώσετε αρκετά την οικονομική σας κατάσταση, αρκεί να μη σας πιάσουν οι αμφιβολίες και τελικά πάνε χαμένες. Ωστόσο, ο Άρης προκαλεί κάποια προβλήματα σε συνεννοήσεις, οπότε, αν κάτι δεν σας φαίνεται ξεκάθαρο, φροντίστε να το ξεδιαλύνετε προτού προβείτε σε συμφωνίες και υπογραφές.

Κάποιοι εξωγενείς παράγοντες επηρεάζουν τον ψυχισμό σας και θα πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις, ώστε να διαφυλάξετε την ψυχική σας υγεία. Η Πανσέληνος της Τρίτης εντείνει την ανάγκη σας να βάλετε νέα θεμέλια στη σχέση σας, αλλά η επικριτική σας διάθεση μπορεί να προκαλέσεις αρνητικές αντιδράσεις από τον σύντροφό σας και τελικά, αντί να βάλετε θεμέλια, να μαζεύετε συντρίμμια. Υιοθετήστε διαλλακτική στάση και συζητήστε τις ανησυχίες σας με το απαραίτητο τακτ.

 

Υδροχόος

Ήλιος και Ποσειδώνας σας προκαλούν μια συναισθηματική αστάθεια που ενδεχομένως να μην ξέρετε πού οφείλεται, αρκεί όμως για να σας καταστρέψει τις επαφές που θα κάνετε. Καθώς είναι φως-φανάρι πως είστε down, οπότε είναι πολύ δύσκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας. Επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα και προσπαθήστε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας σύντομα, γιατί όσο καθυστερείτε μένουν πίσω επαγγελματικές υποθέσεις.

Μια σχετική τόνωση στα οικονομικά σας έρχεται για να καλύψετε βασικές σας ανάγκες, αλλά κάποια σχέδιά σας θα πρέπει να αναβληθούν προς το παρόν. Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα λόγω οικονομικών ζητημάτων που προκαλούν εντάσεις. Θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Με καβγάδες και φωνές δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα (εκτός απ' το να συνεχίσετε ζείτε σε ένα ζοφερό περιβάλλον), οπότε αλλάξτε τακτική και προσπαθήστε να είστε πιο ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας.

 

Ιχθύς

Κάποιες υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν σχετικά με τα επαγγελματικά σας μπορεί να σας προκαλέσουν απογοήτευση, στην πορεία όμως, που θα έχετε τον χρόνο να εξετάσετε πιο διεξοδικά τα δεδομένα, θα διαπιστώσετε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Τα καλά νέα είναι πως θα σας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια καινούργια προσπάθεια, θα πρέπει όμως να είστε υπομονετικοί και να ρίξετε και λίγο τον πήχη των προσδοκιών σας, ώστε να είναι περισσότερο εφικτά αυτά που οραματίζεστε.

Προσέξτε την Τετάρτη πιθανή ασυνεννοησία που θα σας αφήσει εκτεθειμένους στους συνεργάτες σας. Νέα ενδιαφέροντα και κοινοί στόχοι σάς δένουν ακόμα περισσότερο με τον σύντροφό σας και αν καταφέρετε να αποβάλετε τις ανασφάλειές σας, έχετε πολύ καλές προοπτικές για μια σταθερή σχέση που θα έχε μεγάλη διάρκεια. Η Πανσέληνος της Τρίτης σας προκαλεί μια διάθεση να εξομολογηθείτε τον έρωτά σας χωρίς αναστολές και είναι κάτι που θα τονώσει εκ των πραγμάτων τη σχέση σας.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)