Προβλέψεις για το 7ημερο από 7/5-13/5

 

Κριός

Ορισμένες διαφωνίες στον χώρο της εργασίας προκαλούν ένα αρνητικό κλίμα που δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κάμψη στην απόδοσή σας. Η ανάγκη σας για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης είναι μεγάλη, αλλά αυτή η εποχή δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να κάνετε πειράματα, καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα έχετε θετικές εξελίξεις με Ουρανό και Πλούτωνα να δημιουργούν ένα ασταθές κλίμα στα επαγγελματικά σας.

Η διαφορά στον τρόπο που ζυγίζετε τα γεγονότα σε σχέση με τον σύντροφό σας έχει ως αποτέλεσμα να είστε σε συνεχή κόντρα, καθώς οι προτεραιότητές σας απέχουν έτη φωτός από τις δικές του και αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει. Οικονομικά θέματα ζορίζουν κι άλλο την κατάσταση και μόνο μέσα από ήρεμο διάλογο μπορείτε να δείτε πώς θα συμπορευτείτε από δω και στο εξής. 

 

Ταύρος

Έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε μια συνεργασία που θα έχει διάρκεια και θα αυξήσει το εισόδημά σας, αρκεί να μην κάνετε επιπολαιότητες που θα σας κοστίσουν. Μην εξιδανικεύετε καταστάσεις και υπολογίστε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Επίσης, αν έχετε κάποιες αμφιβολίες, μη βιαστείτε να διακινδυνέψετε τα χρήματά σας ακούγοντας τρίτους που προσπαθούν να σας επηρεάσουν, καθώς θα υπάρχουν σκοπιμότητες. Κινδυνεύετε από άσκοπες σπατάλες που θα τις βρείτε μπροστά σας στο εγγύς μέλλον, οπότε περιορίστε τις ορέξεις σας για πολυτέλεια και ανέσεις και φανείτε προνοητικοί μια και οι καιροί είναι περίεργοι. Με τα αισθηματικά σας επίσης πρέπει να είστε προσεχτικοί, ώστε να μη γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης εξαιτίας της ανάγκης σας για συντροφικότητα. Μην ακούτε και μη δίνετε υποσχέσεις μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Δίδυμος

Με τον Ερμή να αυξάνει τις απαιτήσεις σας για αύξηση της παραγωγικότητάς σας υπάρχει περίπτωση να γίνετε υπερβολικοί απέναντι τους συνεργάτες σας και να δημιουργηθούν εντάσεις, κάτι που δεν σας συμφέρει αυτό το διάστημα που πνίγεστε στη δουλειά και πρέπει να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις σάς προκαλούν άγχος κι εκνευρισμό που είναι κακοί σύμβουλοι για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Προσέξτε οι νεότεροι θέματα που σας προβληματίζουν να μη γίνουν αιτία να χάσετε τον προσανατολισμό σας απ' τους στόχους σας, καθώς ο Ποσειδώνας προκαλεί μια επαναστατική διάθεση με έντονη ροπή προς το αλκοόλ που μπορεί να σας οδηγήσει σε αμφίβολα μονοπάτια. Συγκρουόμενες απόψεις με φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη των σχέσεών σας, εκτός κι αν φανείτε διαλλακτικοί και περισώσετε την κατάσταση.

 

Καρκίνος

Με τις υποχρεώσεις να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα, δεν σας μένει καθόλου χρόνος για προσωπική ζωή και, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που τονώνει την ανάγκη σας για ψυχαγωγία και διασκέδαση, έχετε μια τάση για ρέμβη που σας αποσυντονίζει εντελώς. Οικονομικά θέματα δεν παύουν να σας απασχολούν, αλλά γίνονται ορισμένα θετικά βήματα που δεν θα πρέπει να αγνοείτε, καθώς έχετε την τάση να δίνετε έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αδιαφορώντας εντελώς για οτιδήποτε καλό συμβαίνει στη ζωή σας.

 

Στην ερωτική σας ζωή πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας και να αναθεωρήσετε τη σχέση με τον σύντροφο σας, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα έχετε την αίσθηση μιας μόνιμης ταλαιπωρίας και ανεκπλήρωτων επιθυμιών. Ενδεχομένως να έχετε επενδύσει συναισθηματικά σε λάθος άτομο μόνο και μόνο για να νιώθετε πως είστε σε θέση ισχύος, κάτι που δεν σας ωφελεί καθόλου και θα πρέπει να το κοιτάξετε άμεσα.

 

Λέων

Γραφειοκρατικά μπερδέματα και συνεχής εκνευρισμός σάς αποσπούν από τις υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μη χάνετε πολύτιμο χρόνο μεμψιμοιρώντας. Με τα οικονομικά σας έχετε αποκτήσει εμμονή κι έχετε μια τάση να αποφεύγετε τις οφειλές σας μόνο και μόνο για να νιώθετε ασφαλείς πως έχετε κάποια χρήματα στην άκρη, κάτι που θα σας δημιουργήσει προβλήματα, αν συνεχίσετε κατ' αυτόν τον τρόπο. Στον ερωτικό τομέα τα 'χετε κάνει λίγο μπάχαλο και δεν ξέρετε ούτε εσείς οι ίδιοι τι είναι αυτό που θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους.

Αν είστε ελεύθεροι, ενδεχομένως να έχετε κολλήσει σε μια παρελθοντική σχέση που έχετε ως μέτρο σύγκρισης, με αποτέλεσμα να θεωρείτε όλους αυτούς που γνωρίζετε ανάξιους να κερδίσουν το ενδιαφέρον σας, οπότε θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην προεξοφλείτε ανθρώπους και καταστάσεις.

 

Παρθένος

Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας και μην αφήνετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, καθώς διανύετε μια φάση που θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας για να μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες σάς βοηθούν να κάνετε σωστές συνεννοήσεις που είναι προς όφελός σας και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να πλησιάσετε τα κατάλληλα άτομα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας.

Κατάλληλη εποχή για να αναθεωρήσετε τη σχέση σας ώστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να έχουν σχέση με την απόκτηση ενός παιδιού ή ακόμη και με γάμο. Σιγουρευτείτε πρώτα και μην παρασύρεστε από το περιβάλλον σας, καθώς είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά εσάς και τον σύντροφο σας. Θέματα υγείας που σας απασχολούν ενδεχομένως να οφείλονται στους εξαντλητικούς ρυθμούς που ακολουθείτε, οπότε μη βγάζετε αδίκως δυσάρεστα συμπεράσματα.

 

Ζυγός

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με το Δημόσιο πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να αντεπεξέλθετε εγκαίρως στις υποχρεώσεις σας. Κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ή να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο, αρκεί να είστε υπομονετικοί ώστε να γίνουν κατάλληλες συμφωνίες που θα τονώσουν το εισόδημά σας.

Υπάρχουν ορισμένα δεδομένα στη σχέση σας που ενώ δεν σας αρέσουν, εθελοτυφλείτε μόνο και μόνο για να μην κακοκαρδίσετε τον σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να υποφέρετε αδίκως. Κουβεντιάστε μέσα σε ένα ήρεμο πλαίσιο, ώστε να μπορέσετε να βρείτε τους ρυθμούς σας, ειδικά αν σας ενδιαφέρει να έχει ο δεσμός σας διάρκεια.

 

Σκορπιός

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας σε σχέση με τα επαγγελματικά και σε συνδυασμό με ορισμένες αντιξοότητες που συναντάτε, κρατάτε επιφυλακτική στάση απέναντι σε οτιδήποτε καινούργιο πάει να προκύψει. Στον οικονομικό τομέα προκύπτουν συνεχώς ανάγκες και δεν προλαβαίνετε ούτε καν να δείτε το χρώμα των χρημάτων σας, καθώς με το που τα παίρνετε τα δίνετε, αλλά τουλάχιστον φεύγουν σταδιακά απ' το κεφάλι σας θέματα που σας έχουν κάνει να χάνετε τον ύπνο σας.

Η σχέση σας με τον σύντροφό σας είναι σε ένα καλό επίπεδο αρμονίας και αμοιβαίας εκτίμησης, οπότε ίσως ήρθε η στιγμή να δείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, σας ενδιαφέρει να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας με κάποιο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, δίχως όμως να σκοπεύετε να δεσμευτείτε, καθώς απολαμβάνετε πραγματικά την ελευθερία σας αυτήν τη εποχή.

 

Τοξότης

Μια σχετική τόνωση των οικονομικών σας οφείλεται στην επιμονή σας και στην ισχυρή θέλησή σας να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία μέσα στις επόμενες μέρες να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές, καθώς έχετε τον Ερμή για σύμμαχο σας.

Με την προσοχή σας να είναι στραμμένη σε θέματα καριέρας, ενδεχομένως να μείνουν πίσω σοβαρά οικογενειακά ζητήματα που θα πρέπει να κοιτάξετε εγκαίρως ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Στον αισθηματικό τομέα, με την Αφροδίτη να αυξάνει τη γοητεία σας έχετε όλες τις προοπτικές για να κάνετε γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, αρκεί να μη σας πιάσει έπαρση και δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις. Αν είστε σε σχέση, την Παρασκευή είναι κατάλληλη στιγμή να τονώσετε τη σχέση σας με ένα ταξίδι που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις μετέπειτα αποφάσεις σας.

 

Αιγόκερως

Με τα επαγγελματικά σας δεν είστε και πολύ ικανοποιημένοι το τελευταίο διάστημα καθώς είστε πεπεισμένοι πως όσο κι αν προσπαθείτε δεν υπάρχουν και πολλές προοπτικές εξέλιξης, οπότε έχετε χάσει κάθε διάθεση να δώστε την ενέργειά σας σε κάτι που δεν σας ωφελεί ιδιαίτερα. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην αναζήτηση μιας νέας κατεύθυνσης και δεν διστάζετε να έρθετε σε επαφή ακόμη και με συνεργάτες από το παρελθόν προκειμένου να βρείτε κάτι που θα σας ενδιαφέρει.

Οι αισθηματικές σας ανάγκες είναι κάτι που σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτές τις μέρες και είστε αποφασισμένοι να προβείτε σε ριζικές λύσεις ώστε να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας, αδιαφορώντας εντελώς για τα αισθήματα του συντρόφου σας. Η αίσθηση που έχετε πως πρέπει να προλάβετε να ζήσετε αυτά που έχετε ονειρευτεί σας προκαλεί έντονο άγχος και υπάρχει κίνδυνος βεβιασμένων ενεργειών που αργότερα θα μετανιώσετε.

 

Υδροχόος

Εντάσεις στον χώρο της εργασίας και γραφειοκρατικά κολλήματα σάς προκαλούν μεγάλη απογοήτευση και υπάρχει περίπτωση να μη βλέπετε αναλυτικά σημαντικά ζητήματα σχετικά με τα επαγγελματικά σας, κάτι που θα σας φέρει σε αδιέξοδο αργότερα. Στον οικονομικό τομέα επικρατεί αστάθεια, οπότε αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες μέσα στις επόμενες μέρες αν θέλετε να είστε σίγουροι πως δεν θα χάσετε τα χρήματά σας.

Μια πρόταση συνεργασίας δεν σας προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την απορρίπτετε δίχως δεύτερη σκέψη. Η τάση του συντρόφου σας να τα έχει όλα υπό έλεγχο, μαζί και εσάς, είναι κάτι που σας έχει κουράσει και υπάρχει περίπτωση να γίνετε αρκετά σκληροί στις εκφράσεις σας προκειμένου να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας. Ταυτόχρονα με την έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας λόγω πολλών υποχρεώσεων, το χάσμα μεταξύ σας τείνει να γίνει αγεφύρωτο, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να επανέλθουν οι ισορροπίες.

 

Ιχθύς

Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά δύσκολες από άποψη επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας και ίσως χρειαστεί περισσότερη ευελιξία από ην πλευρά σας, αν θέλετε να αποφύγετε άσκοπες εντάσεις. Όσο κι αν έχετε την εντύπωση πως έχετε όλα τα δίκια με το μέρος σας, μην εξωθείτε τις σχέσεις σας στα άκρα, ώστε να γίνουν οι δουλειές που δεν σηκώνουν καμία αναβολή. Προσέξτε μια συμφωνία που είναι στα σκαριά, ώστε να γίνει με ευνοϊκούς προς εσάς όρους.

Η συστηματική αποφυγή νέων γνωριμιών εξαιτίας της απογοήτευσης που κουβαλάτε από παρελθοντική σας σχέση σάς έχει κουράσει. Γι' αυτό αποφασίζετε ν' αφήσετε πίσω σας το παρελθόν μια και καλή και να βγείτε στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, προσέξτε όμως και μην πέφτετε με τα μούτρα στον πρώτο τυχόντα. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα επίπεδο στις σχέσεις σας και μην παρασύρεστε από τα ένστικτα σας, για να αποφύγετε επερχόμενο συναισθηματικό κενό. 

 

(+ το καθημερινό STARFAX)