Προβλέψεις για το 7ημερο από 9/4-15/4

 

Κριός

Παρόλο που είστε περισσότερο επικοινωνιακοί από το συνηθισμένο, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έχετε θετικά αποτελέσματα στις επαφές σας, καθώς αυτό που σας καίει περισσότερο είναι να εκφράσετε τις δικές σας απόψεις, παρά να ακούσετε τους άλλους. Η ισχυρή σας θέληση να πετύχετε τους στόχους σας ενδυναμώνει τις ικανότητές σας και μπορείτε κάλλιστα να πετύχετε αυτό που θα βάλετε στο μυαλό σας, αρκεί να λειτουργήσετε με σύνεση και σωστό προγραμματισμό.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη τονώνουν την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας και σε συνδυασμό με την αύξηση των οικονομικών σας, η επιθυμία σας για πολυτέλεια και άνεση μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές, οπότε έχετε τον νου σας και μην ξανοίγεστε ιδιαίτερα. Εκδρομές και ταξίδια ευνοούνται μες στο Σαββατοκύριακο, οπότε προσέξτε θέματα οδήγησης και υπερβολικής ταχύτητας, ειδικά εκείνες τις μέρες.

 

Ταύρος

Η ανάγκη σας για κοινωνική καταξίωση και αύξηση του εισοδήματός σας είναι μεγάλη και παρά το γεγονός ότι δεν έχετε κάποιον ιδιαίτερο λόγο να ανησυχείτε για το μέλλον, η προσοχή σας είναι στραμμένη σε νέες ευκαιρίες που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τα οικονομικά σας. Έντονη κοινωνική ζωή και επαφές σάς γεμίζουν με ικανοποίηση και προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε είτε ένα καινούργιο φλερτ είτε τον σύντροφό σας ξοδεύοντας αρκετά χρήματα, κάτι που θα γυρίσει μπούμερανγκ στο άμεσο μέλλον.

Αγορές για το σπίτι και τα παιδιά είναι κάτι που σας ευχαριστεί μεν, αλλά, σε συνδυασμό με τον φόρτο εργασίας που έχετε, μπορεί να σας προκαλέσουν προσεχώς αρκετή εξάντληση, οπότε φροντίστε να μην το παρακάνετε. Την Τετάρτη, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις και έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε σε όμορφους προορισμούς που θα σας συναρπάσουν.

 

Δίδυμος

Θέματα καριέρας σάς απασχολούν μέσα στις επόμενες μέρες και καθώς η σκέψη σας είναι επηρεασμένη από μνήμες και εμπειρίες που σας έχουν κάνει επιφυλακτικούς, με το ζόρι καταφέρνετε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να οργανώσετε το σπίτι και την οικογένεια, κάτι που, αν συνεχιστεί, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Μη μένετε προσηλωμένοι σε αισθήματα και γεγονότα που δεν έχουν σχέση με την παρούσα στιγμή. Από την Παρασκευή και μετά η προσοχή σας είναι στραμμένη σε πρακτικά ζητήματα σπιτιού και σας δίνεται η ευκαιρία να οργανώσετε τον χώρο και τις αγορές σας, καθώς προβλέπεται αρκετή κοσμοσυρροή τις επόμενες μέρες. Προσέξτε μη γίνετε δύστροποι λόγω υπερβολικής κούρασης και άγχους για να τα προλάβετε όλα. 

 

Καρκίνος

Την Πέμπτη ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Λέοντα, τονώνοντας τα οικονομικά σας, και σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιες αγορές για τη βελτίωση του χώρου σας, καθώς και της εμφάνισής σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας τις επόμενες μέρες, οπότε ευνοούνται επαγγελματικά ξεκινήματα, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Προσέξτε την Κυριακή πιθανή παρεξήγηση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, λόγω ασυνεννοησίας.

Ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε σας αγχώνει αρκετά, καθώς δεν έχετε καταφέρει ως τώρα να οργανωθείτε κι ενδεχομένως να γίνει αλλαγή σχεδίων την τελευταία στιγμή. Η διάθεσή σας είναι αρκετά ανεβασμένη και καθώς διανύετε μια πολύ θετική περίοδο, ενδεχομένως να το πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε γάμο ή ακόμη και στην απόκτηση ενός παιδιού, κάτι που θα προκαλέσει αρκετή έκπληξη στους γύρω σας. 

 

Λέων

Με τον Δία που είναι στο ζώδιό σας να γυρίζει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη κι έπειτα, η ζωτικότητα και η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα, οπότε γίνεστε πηγή δύναμης και υποστήριξης για τους γύρω σας, κάτι που σας γεμίζει με χαρά. Επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούσαν άγχος αρχίζουν πλέον να δρομολογούνται, με τα οικονομικά οφέλη να είναι αρκετά ικανοποιητικά, οπότε έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα ταξίδι ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να τονώσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

Κάποια μελαγχολία την Παρασκευή ξεπερνιέται σχετικά γρήγορα λόγω πιθανής έκπληξης από τα φιλικά σας πρόσωπα και νιώθετε πολύ τυχεροί που έχετε γύρω σας άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Την Κυριακή προσέξτε τις ποσότητες αλκοόλ που θα καταναλώσετε, ειδικά αν πρέπει να μετακινηθείτε με το αυτοκίνητο. Από την Τετάρτη κι έπειτα, μια νέα επαγγελματική πρόταση σας προβληματίζει, ειδικά αν χρειαστεί να μετακομίσετε στο εξωτερικό.

 

Παρθένος

Έντονη εβδομάδα από πλευράς υποχρεώσεων, αλλά εσείς είστε μες στην καλή χαρά λόγω της βελτίωσης των οικονομικών σας, οπότε δεν πτοείστε από κάποιες έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν. Η τάση σας για κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγία είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να κάνετε κάποια έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, αν δεν προσέξετε. Από την Τετάρτη και μετά, ευνοούνται επαφές για επαγγελματικά ζητήματα, καθώς επίσης και για την προώθηση των υπηρεσιών σας.

Σπίτι, παιδιά αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι το βασικό σας μέλημα από την Παρασκευή κι έπειτα και δεν έχετε ούτε λεπτό να διαθέσετε στην προσωπική σας φροντίδα, ειδικά αν μέσα στα σχέδιά σας είναι και κάποιο ταξίδι. Αν ζορίζεστε, μη διστάσετε να ζητήστε τη βοήθεια κάποιου, ώστε να καταφέρετε ξεκουραστείτε και να απολαύσετε την εκδρομή που θα κάνετε.

 

Ζυγός

Αν ανήκετε σ' αυτούς που απολαμβάνουν την άδεια πόλη, τότε μέσα στις επόμενες μέρες δεν υπάρχει περίπτωση να μη χαρείτε με την ησυχία που θα υπάρχει γύρω σας. Οι μετακινήσεις σας γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και καταφέρνετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας δίχως καθυστερήσεις και εμπόδια, οπότε έχετε τη δυνατότητα να είστε περισσότερο παραγωγικοί απ' ό,τι συνήθως.

Προσέξτε την Παρασκευή κάποια μικροαδιαθεσία που μπορεί να ρίξει τους ρυθμούς σας. Το Σάββατο η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους τονώνει τη φαντασία και τη γοητεία σας, οπότε έχετε όλες τις προοπτικές είτε να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση στο μέλλον, είτε να οργανώσετε ένα ταξίδι-αστραπή με τον σύντροφό σας που θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Από την Τρίτη και μετά, κάποιος στον οποίο βασιστήκατε ενδεχομένως να αρχίσει να σας τα μασάει, αλλά δεν σκοπεύετε να χαλάσετε την ψυχική σας ηρεμία. 

 

Σκορπιός

Αρμονικές είναι οι σχέσεις σας μέσα στις επόμενες μέρες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο και σε συνδυασμό με την τόνωση των οικονομικών σας, έχετε όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείτε με τη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων, καθώς και με τη βελτίωση της εμφάνισής σας.

Την Τρίτη, αποφύγετε να πάρετε στα σοβαρά τα κολακευτικά λόγια κάποιου συνεργάτη σας, γιατί μάλλον θα προσπαθήσει να επωφεληθεί με κάποιον τρόπο. Κάποια χρέη που σας ταλαιπωρούν ήρθε η στιγμή να μπουν σε μια τάξη. Οι εξαντλητικοί ρυθμοί του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να σας προκαλέσουν εκνευρισμό και πλήξη, αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να αποδράσετε, αν το θέλετε πραγματικά και δεν υπερισχύσει η ανάγκη σας για ξεκούραση στον χώρο σας. Αν είστε χορτοφάγοι, αποφύγετε συζητήσεις με φανατικούς κρεατοφάγους αυτές τις μέρες, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις.

 

Τοξότης

Ορισμένες έκτακτες υποχρεώσεις που κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στις επόμενες μέρες σάς βγάζουν λίγο εκτός προγράμματος, αλλά χάρη στην τάση σας να κρατάτε πισινή, καταφέρνετε να αντεπεξέλθετε δίχως ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε δεν χρειάζεται να αναβάλετε τα σχέδιά σας όσον αφορά μια εκδρομή που σκοπεύετε να κάνετε.

 

Επαγγελματικά, διανύετε μια σχετικά καλή περίοδο και η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα οργάνωσης, ώστε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την απόδοσή σας. Αν είστε αποφασισμένοι να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, κάντε το δίχως να αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έτσι δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι έγινε-έγινε, οπότε κοιτάξτε μπροστά, χωρίς να φορτώνετε το ταίρι σας με ενοχές. Την Τρίτη, θέματα σπουδών που σας αγχώνουν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζετε τα δυνατά σας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Αιγόκερως

Μια ξαφνική επαφή μέσα στις επόμενες μέρες με το εξωτερικό ανατρέπει τα σχέδιά σας και οι αποφάσεις που παίρνετε ταράζουν τις ισορροπίες με τους δικούς σας. Γενικά, είναι μια εβδομάδα αλλαγών και ανακατατάξεων ειδικά για εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου κι αν θέλετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί πώς θα παρουσιάσετε στους γύρω σας τα νέα δεδομένα.

Κάποια έξοδα που προκύπτουν αντιμετωπίστε τα με σύνεση. Ένας φίλος σάς βοηθάει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας κάποια θέματα που είχατε συγκεχυμένα και καταφέρνετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που σας κρατούσαν στάσιμους όλο αυτό το διάστημα. Η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγία δεν σας αφήνει ούτε λεπτό να βαρεθείτε, οπότε είναι μια εβδομάδα γεμάτη από εμπειρίες και νέες κατακτήσεις.

 

Υδροχόος

Τύχη, αυξημένη αυτοπεποίθηση και νέες ευκαιρίες είναι το χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών, οπότε έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες καθώς και τη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αν πιστεύετε πως το τελευταίο διάστημα ήσασταν λίγο απότομοι και άδικοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν έχετε παρά να ζητήσετε την κατανόησή τους και να εκφράσετε την εκτίμηση που τρέφετε σε όλους αυτούς που έκαναν υπομονή μαζί σας.

Από την Παρασκευή και μετά μπορείτε να επωφεληθείτε από τον ελεύθερο χρόνο που έχετε και να τον αφιερώσετε στη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν σκοπεύετε να μετακινηθείτε εκτός πόλης, δεν προβλέπονται εμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε θέματα ταχύτητας, δίχως επιπολαιότητες και βιασύνες. Από την Τετάρτη κι έπειτα, να είστε προετοιμασμένοι για μια πρόταση που θα σας συναρπάσει.

 

Ιχθύς

Έχετε μια χαλαρή κι ανάλαφρη διάθεση μέσα στις επόμενες μέρες που αυξάνει τη γοητεία σας κι έτσι κερδίζετε τις εντυπώσεις, όπου κι αν βρεθείτε. Η στάση σας ενδεχομένως να βοηθήσει κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που τα έχουν καταβάλει το άγχος κι η ένταση, οπότε δεν υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Γενικά, διανύετε μια ήρεμη φάση της ζωής σας κι έχετε όλες τις προοπτικές να βελτιώσετε κάποιους τομείς που μπορεί να ήταν σε δεύτερη μοίρα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

Μετακινήσεις και ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς και έντονη κοινωνική ζωή. Προσέξτε μες στο Σαββατοκύριακο τις ατασθαλίες σε σχέση με τη διατροφή σας, ώστε να μην πάει χαμένη η μέχρι τώρα προσπάθεια που κάνατε για τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Από την Τρίτη και μετά μπορείτε να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες σχετικά με τα επαγγελματικά σας, ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας δίχως καθυστερήσεις. 

 

(+ το καθημερινό STARFAX)