Προβλέψεις για το 7ημερο από 2/4-8/4

 

Κριός

Την Πέμπτη, θα χρειαστεί να υπερισχύσει η λογική στις συναλλαγές σας κι επίσης να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία έναν έντονο διαπληκτισμό με κάποιον συνεργάτη σας. Η Πανσέληνος του Σαββάτου εντείνει την ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε πού βαδίζει η σχέση σας και υπάρχει περίπτωση να μην έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε, ειδικά αν είστε εριστικοί κι απότομοι.

Γενικά, έχετε μια τάση να πιέζετε τους γύρω σας, κάτι που δεν θα σας βγει σε καλό, αν δεν αλλάξετε νοοτροπία. Στον ερωτικό τομέα, κάποια πράγματα απ' ό,τι φαίνεται δεν μπορείτε να τα ξεπεράσετε κι ενδεχομένως να αποφασίσετε να δώσετε τέλος στη σχέση σας. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον βρίσκονται κοντά σας για να σας στηρίξουν κι έχετε την ασφάλεια και τη σιγουριά πως δεν είστε μόνοι στη δύσκολη φάση που περνάτε.

 

Ταύρος

Κάποιες θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σάς προκαλούν μια αίσθηση ασφάλειας, με αποτέλεσμα να έχετε μια πραότητα που μεταδίδεται και στους γύρω σας, οπότε διανύετε μια ήρεμη περίοδο, δίχως εντάσεις. Η Πανσέληνος του Σαββάτου εντείνει την ανάγκη σας να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και ξεκάθαροι στις συνεννοήσεις σας.

Αν σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια, να ξέρετε πως δεν είναι καλό σημάδι, οπότε μη δεσμευτείτε με συμβόλαια. Αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις την Τετάρτη με τους εργοδότες σας κι αν σκέφτεστε να πατήσετε πόδι, κάντε το με διπλωματία και χάρη. Τα οικονομικά σας είναι κάπως περίεργα κι ενδεχομένως να προκύψει κάτι έκτακτο μέσα στις επόμενες μέρες, οπότε μην ξανοίγεστε σε υπερβολικά έξοδα, για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις όποιες ανάγκες. Μια επαφή με το εξωτερικό αναπτερώνει το ηθικό σας.

 

Δίδυμος

Προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες σε δάνεια και λογαριασμούς, ειδικά αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μην τα βρείτε μπροστά σας και σας προκαλέσουν καθυστερήσεις στο καινούργιο σας εγχείρημα. Κάντε έναν σωστό προγραμματισμό και μην αφήνετε τα προσωπικά σας έξοδα εκτός προϋπολογισμού με τη λογική ότι προέχουν άλλα, πιο σημαντικά ζητήματα.

Δεν μπορείτε να ζήσετε με αέρα κοπανιστό – χρειάζεστε κι εσείς χρήματα. Κάποια υπαρξιακά ζητήματα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στις επόμενες μέρες, με αποτέλεσμα να είστε κάπως απόμακροι και σκεφτικοί. Μοιραστείτε με κάποιον φίλο τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να σας δώσει κάποιες απαντήσεις που θα σας ξεμπλοκάρουν άμεσα. Γενικά, μην κρατάτε μέσα σας πράγματα που σας φορτίζουν – δεν είναι υγιές για τον οργανισμό σας. Κατάλληλες μέρες για ένα επαγγελματικό ταξίδι.

 

Καρκίνος

Αν και δεν είναι του τύπου σας να ξεμπροστιάζετε τους άλλους για να πετύχετε τον σκοπό σας, μέσα στις επόμενες μέρες η επιπόλαιη στάση κάποιων συνεργατών σάς φέρνει στα όριά σας και αναγκάζεστε να προβείτε σε δραστικές λύσεις, γιατί, απ' ό,τι φαίνεται, κάποια εκμεταλλεύονται την ευγένεια και την υπομονή σας, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν πίσω οι υποχρεώσεις σας και να φαίνεστε εσείς αναξιόπιστοι.

Αλλάξτε τακτική, προτού βρεθείτε σε αδιέξοδο. Μια συνάντηση το Σάββατο σας προκαλεί έντονο εκνευρισμό και σε συνδυασμό με την ήδη εριστική διάθεση που έχετε εξαιτίας της Πανσέληνου, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί έντονη διαμάχη. Αποφύγετε να λύσετε τις διαφορές σας σε πολυσύχναστα μέρη, αν δεν θέλετε να γίνετε η ατραξιόν εκεί που θα βρίσκεστε. Για τα μάτια ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους τέχνασμα, φροντίστε όμως να παραμένετε ο εαυτός σας.

 

Λέων

Κούραση, άγχος και ένταση σας έχουν κάνει έξω φρενών – ειδικά το Σάββατο, δεν είναι να σας πλησιάζει άνθρωπος, όσο καλές προθέσεις και να 'χει. Την Κυριακή, που καταφέρνετε να ξεκουραστείτε λίγο, ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό σας εαυτό, οπότε μπορείτε από εβδομάδα να ρυθμίσετε τις επαφές σας δίχως να κινδυνεύουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους και μέσα, αλλά θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στην εκμάθησή τους.

Αποφύγετε παρεξηγήσεις με άτομα που δεν αξίζει ούτε καν να ασχοληθείτε μαζί τους, ώστε να γλιτώσετε την άσκοπη σπατάλη ενέργειας. Έχετε τον νου σας μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί θα είστε το επίκεντρο της προσοχής και θα ασχοληθούν μαζί σας κάποιοι που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν με κάποιον τρόπο από εσάς. Ειδικά αν ανήκουν στην κατηγορία αυτών που σας είχαν γυρίσει την πλάτη στη δύσκολη στιγμή, φανείτε αμείλικτοι και μην παρασύρεστε από συναισθηματισμούς.

 

Παρθένος

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε και προσπαθείτε να το οργανώσετε εγκαίρως, ώστε να γλιτώσετε κάποια έξοδα. Προσέξτε ποιον προορισμό θα επιλέξετε, καθώς η κατάσταση είναι έκρυθμη σε αρκετά σημεία του πλανήτη αυτήν την εποχή. Οικονομικά βρίσκεστε σε καλό επίπεδο, οπότε μπορείτε να κάνετε με άνεση κάποιες αγορές για εσάς και τα πρόσωπα της οικογένειας.

Προσέξτε τις υπερβολές και τις άσκοπες σπατάλες. Ερωτικά, είστε στα φόρτε σας και έχετε όλη τη διάθεση να επιλύσετε τις διαφορές με τον σύντροφό σας, ώστε να μην υπάρχει τίποτα που να σας κρατάει σε απόσταση. Αν είστε ελεύθεροι κι έχετε βάλει στο μάτι κάποιο καινούργιο πρόσωπο στον χώρο της εργασίας, η προσωπική σας περιποίηση διαρκεί πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, κάτι που σας προκαλεί καθυστερήσεις στη δουλειά σας.

 

Ζυγός

Έχετε πάρει φόρα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και δεν σας μένει καθόλου χρόνος να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, κάτι που σας στενοχωρεί μεν αλλά δεν σκοπεύετε να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς για να εξισορροπήσετε την κατάσταση. Πιστεύετε πως είναι πιο σημαντικό να εξασφαλίσετε το μέλλον σας και πως όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα τινάξετε όλα στον αέρα.

Δώστε περισσότερη προσοχή στο σύντροφο σας και μην τον θεωρείτε δεδομένο. Το Σάββατο είναι έντονη η ανάγκη σας να κάνετε κάτι έξω από τα καθιερωμένα και προσπαθείτε να πείσετε άτομα από τον κύκλο σας να σας ακολουθήσουν, αλλά μάλλον δεν θα έχετε την ανταπόκριση που θα θέλατε, με αποτέλεσμα να ξενερώσετε άσχημα με τους φίλους σας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε νέες γνωριμίες, που θα τις χαρακτηρίζει περισσότερη ζωντάνια και όρεξη.

 

Σκορπιός

Προσπαθείτε να πάρετε άδεια για λίγες μέρες από τη δουλειά σας, είτε για να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις είτε για ένα ταξίδι, αλλά μάλλον δεν θα έχετε τη θετική ανταπόκριση που περιμένατε, με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι να παραιτηθείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά, αν δεν θέλετε να βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο.

Στον οικονομικό τομέα, κάποιες καθυστερήσεις σας προκαλούν άγχος κι εκνευρισμό και μετά βίας καταφέρνετε να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Το Σάββατο η ένταση και η απογοήτευση που αισθάνεστε σας προκαλεί μια τάση να απομονωθείτε, αλλά έτσι υπάρχει περίπτωση να χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, αν αποφασίσετε τελικά να μην παρευρεθείτε εκεί που θα σας καλέσουν. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε έξω να ξεσκάσετε. 

 

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σας είναι σε καλό δρόμο, τα οικονομικά σας βελτιώνονται, παρ' όλα αυτά αισθάνεστε πως κάτι σας λείπει για να νιώσετε την απόλυτη ευτυχία. Σταματήστε να ψάχνετε συνεχώς λόγους για να προβληματίζεστε και πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων, προτού σας έρθει καμιά κατραπακιά και αρχίστε να νοσταλγείτε τις καταστάσεις που βιώνετε. Μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά ενός συνεργάτη σάς βάζει σε σκέψεις.

Μια πληροφορία που σας δίνει κάποιος σχετικά με μια νέα γνωριμία που κάνατε έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες, καθώς ανακαλύπτετε ένα σωρό ψέματα, οπότε αποφασίζετε να δώσετε τέλος στη σχέση με συνοπτικές διαδικασίες. Γενικά, είναι εβδομάδα αποκαλύψεων και δεν θα ξέρετε τι να πιστέψετε και τι όχι. Τόση υποκρισία γύρω σας πραγματικά δεν ξέρετε πώς να τη διαχειριστείτε.

 

Αιγόκερως

Έχετε στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, αλλά, καθώς δεν είχατε την οικονομική ευχέρεια να ασχοληθείτε, το αφήνατε στην άκρη. Ενδεχομένως να μπορείτε τώρα πια να το βάλετε σε εφαρμογή, αλλά καλό θα είναι να το συζητήσετε και με κάποιον που έχει περισσότερη εμπειρία, ώστε να αποφύγετε παγίδες και λάθη. Κάποιοι από το περιβάλλον σας μπορεί να το θεωρήσουν επιπόλαιη κίνηση, αλλά είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά εσάς.

Προσέξτε την Τετάρτη κάποιον που θα προσπαθήσει να σας πείσει για προϊόντα και υπηρεσίες αμφιβόλου αποτελέσματος και μην πείθεστε με τον καθένα που πάει να σας πλασάρει κάτι. Μια αδιαθεσία το Σάββατο σας χαλάει τα σχέδια για μια εκδρομή που σκοπεύατε να κάνετε και δεν μιλιέστε. Φροντίστε τον εαυτό σας, ώστε να επανέρθετε σύντομα, και, το κυριότερο, μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στον σύντροφο σας.

 

Υδροχόος

Αν ψάχνετε να βρείτε δουλειά, ενδεχομένως ένα τηλεφώνημα την Παρασκευή να αναπτερώσει το ηθικό σας, αλλά προτού ενθουσιαστείτε, περιμένετε να ακούσετε τι θα σας προτείνουν. Προσπαθήστε να πάρετε ξεκάθαρες απαντήσεις και μην αφήνετε καμία συμφωνία στον αέρα, γιατί αργότερα μπορεί να πέσετε από τα σύννεφα. Αποφύγετε την Παρασκευή εντάσεις στον χώρο της εργασίας καθώς υπάρχει περίπτωση να περιμένει κάποιος μια λάθος κίνηση από την πλευρά σας για να επωφεληθεί ο ίδιος.

Σας έχει λείψει η σπιτική θαλπωρή και η επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οπότε προσπαθείτε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο με κάθε τρόπο. Κανονίστε μια εκδρομή μέσα στο Σαββατοκύριακο με την οικογένεια, ώστε να απολαύσετε τις στιγμές δίχως παρεμβολές από τρίτους. Η σχέση σας με έναν φίλο περνάει κρίση και είστε διατεθειμένοι να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας ώστε να επανέλθουν οι ισορροπίες, αρκεί να υπάρχει η ίδια διάθεση και από την άλλη πλευρά.

 

 

Ιχθύς

Το γεγονός ότι έχετε αναλάβει ένα σωρό ευθύνες στη δουλειά σας από τη μία σας δίνει την ικανοποίηση πως σας θεωρούν υπεύθυνους και ικανούς να αντεπεξέλθετε, από την άλλη, όμως, είναι τόσο εξαντλητικοί οι ρυθμοί πλέον, που έχετε χάσει το κέφι και τη ζωντάνια σας και το μόνο που αναζητάτε είναι περισσότερες ώρες ύπνου και ξεκούρασης.

Την Παρασκευή, σας δίνεται η ευκαιρία να θέσετε τα ζητήματά σας για να σας αποφορτίσουν λίγο οι συνάδελφοι σας, αλλά δεν είναι σίγουρη η ανταπόκριση που θα έχετε. Η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές κι επικοινωνία είναι έντονη, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία να ενταχθείτε σε ομάδες καλλιτεχνικές ή αθλητικές και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό που θα διευρύνετε τον κύκλο σας με δημιουργικό τρόπο. Στον αισθηματικό τομέα, είστε από τους τυχερούς που έχετε τη στήριξη του συντρόφου σας σε κάθε σας βήμα, οπότε μην ξεχνάτε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας κατά διαστήματα.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)