«Mύθοι και αλήθειες για την άσκηση και τη διατροφή» λεγόταν η έρευνα των Β. Καψάσκη και Αλ. Διακοσάββα. Ο alexvv σχολίασε στο άρθρο: «Πολλοί ασχολούνται με το ευ ζην γιατί είναι στη μόδα περισσότερο από ποτέ να είσαι γυμνασμένος ("κλαρίνο"). Δεν λέω, εξαιρετικά υγιής μόδα για το σώμα κάποιου, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι φλερτάρει με την έννοια της ψύχωσης. Τριακόσια γραμμάρια κοτόπουλο (αν φας 320, έχεις ξεφύγει), 2 σαλάτες, 3 φρούτα, μόνο βιολογικά (λες και δεν έχουν φάει όλα τα φάρμακα της ζωής τους για να τρως ντομάτα μες στον Φλεβάρη), 3 ώρες γυμναστήριο τη μέρα (λες και άλλες δουλειές δεν έχουμε), εξαιρετικώς ανθυγιεινά συμπληρώματα πρωτεϊνών κ.λπ. Άλλο υγιής τρόπος ζωής, άλλο ψύχωση».
Ο Νοών... νοείτω έγραψε για τη δίαιτα που δούλεψε για τον ίδιο: «Δίαιτα Dukan! Την ακολούθησα και είδα αληθινά αποτελέσματα. Αυτά τα περί επικινδυνότητας και τα σχετικά είναι κάπως... κουκουρούκου. Πραγματικά επικίνδυνη και αληθινά βλαβερή είναι η συνηθισμένη, καθημερινή σε όλους μας διατροφική κουλτούρα του έτοιμου-delivery φαγητού, όπως πίτσες, σουβλάκια με πίτα, αλλά ακόμη και τα πιο «σπιτικά»-μαγειρευτά φαγητά (όσπρια, λαδερά κ.λπ.), όταν και αυτά προέρχονται από εστιατόρια και όχι από την κουζίνα μας. Τώρα, αν κάποιοι νομίζουν ότι θα καταφέρουν να αδυνατίσουν με τον συνήθη τρόπο "παίξε κι εσύ με τα γραμμάρια και τις θερμίδες" που προτείνουν οι περισσότερες δίαιτες, απατώνται οικτρά. Dukan και πάλι Dukan! Τρως όση ποσότητα θέλεις από συγκεκριμένες ομάδες φαγητών, δηλαδή δεν λυσσάς από την πείνα. Αυτό είναι το βασικότερο μυστικό της επιτυχίας της. Αν την τηρήσεις σωστά, στο τέλος, μπαίνοντας στη φάση της συντήρησης πια, στην οποία τρως σχεδόν τα πάντα, έχεις μάθει να τρέφεσαι σωστά και ισορροπημένα. Όσοι ενδιαφέρεστε, κάντε τον κόπο και αγοράστε τα σχετικά 2-3 βιβλία για τη δίαιτα Dukan (μην την εφαρμόσετε επιπόλαια από σκόρπιες οδηγίες μέσω Διαδικτύου) και θα με θυμηθείτε. Και γλυκάκια έχει, και φρουτάκια έχει, και σαλάτες και ψαράκια και απ' όλα! Απλώς μαθαίνετε να τρέφεστε σωστά, χωρίς να μοιάζετε, μέσα στην κουζίνα, ανοίγοντας το ψυγείο ή πάνω από κάποιον μπουφέ με τους ανθρώπους που "γύρισαν από την πείνα!"».
Ως ειδικός, το to_kerataki_mou έβαλε μερικά πράγματα στη θέση τους, απαντώντας στο παραπάνω σχόλιο: «Αμφισβητείς τον πιο σωστό τρόπο απώλειας βάρους για να διαφημίσεις μια μέθοδο και τα βιβλία της, που σε περίπτωση επικράτησης στη ζωή ενός ατόμου, μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει. Ένας άνθρωπος άσχετος με το αντικείμενο δεν ξέρει πού να σταματήσει. Είναι ανεύθυνο να επιμένουμε έτσι γενικόλογα σε μεθόδους τόσο πολύ αμφισβητούμενες. Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Διατροφής και Διαιτολογίας. Κάποτε είχα αντιμετωπίσει τρομακτικό πρόβλημα, πλέον έχω χάσει το 40% του βάρους που είχα κάποτε, με διετή προσπάθεια. Χονδρικά, το ζουμί είναι πως βάρος χάνεις εύκολα. Το αν θα υπάρξουν συνέπειες ή όχι από αυτή την απώλεια είναι αυτό που πρέπει να εξετάζει κανείς στις διάφορες "δίαιτες"».

Για τη συμφωνία παράτασης στο Eurogroup έγραψε ο Ευτύχης Βαρδουλάκης και αναρωτήθηκε: «Ποια είναι η προτιμότερη συμπεριφορά στήριξης της κυβέρνησης, τώρα που ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας». «Πολύ ωραία τα λέτε, κύριε Βαρδουλάκη!» έγραψε η Σανάνθη. «Ο ελληνικός λαός έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, δεν αντέχει άλλο... δεν διέρχεται μόνο κρίση ανθρωπιστική, κοινωνική και οικονομική, αλλά και νευρική. Ένας λαός ολόκληρος βρίσκεται στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης και οι τελευταίοι κυβερνητικοί χειρισμοί μοιάζουν να επιδείνωσαν το πρόβλημα. Οι κυβερνώντες έχουν τεράστια ευθύνη στο ότι δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες και εγκλωβίστηκαν σε αυτές, ενάντια σε κάθε έννοια πολιτικού ρεαλισμού. Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της χώρας, απευθύνονται στο θυμικό του λαού, χωρίς να προτείνουν λύσεις. Κι όταν δεν προτείνεις λύσεις, βρίσκεις μονάχα αδιέξοδα. Και όταν συναντάς αδιέξοδα, κάνεις κινήσεις σε κατάσταση πανικού. Και ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Ποτέ δεν ήταν».
«Δεν είναι ότι δεν προτείνουν λύσεις» απάντησε ο/η isos. «Εξάλλου, από το μαξιμαλιστικό προεκλογικό κλίμα έχουμε περάσει σε ένα κλίμα ρεαλισμού, πλέον. Το θέμα είναι ότι συγκρούονται εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις: λιτότητα-ανάπτυξη. Η μόνη δυνατή συμφωνία είναι μια πολιτική συμφωνία που θα εκπέμπει μηνύματα νικηφόρα και για τις δυο πλευρές. Η σύγκρουση, που με αυτό τον τρόπο θα 'χει προσωρινά αποφευχθεί, θα είναι διαρκώς παρούσα στα μετέπειτα τραπέζια της πραγματικής διαπραγμάτευσης, όπου θα τίθενται επιτακτικά τα οικονομικά ζητήματα. Η Ελλάδα έχει το δίκιο με το μέρος της, η ελεγχόμενη μορφή ρίσκου είναι επιβεβλημένη, φτάνει όμως να πιστέψει ότι δεν νικάει πάντοτε αυτός που έχει το δίκιο αλλά αυτός που ξέρει να συμβιβάζεται την κατάλληλη στιγμή...».


Η Ρένα Κουμιώτη μίλησε στον Αντώνη Μποσκοΐτη στη στήλη «Αθηναίοι». Σχολίασε ο Τρύφων: «Φωνή και ήθος. Αυτή είναι τραγουδίστρια. Να είναι πάντα καλά για τις ευχάριστες στιγμές που μας χαρίζει ακόμα όταν την ακούμε!». Και, επίσης, πρόσθεσε ο Faceless: «Ωραία συνέντευξη, μας μετέδωσε την εύχαρι προσωπικότητά της».