Κριος

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών αλλά και της επικοινωνίας κι ενδεχομένως να υπάρξουν ορισμένες καθυστερήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αδυναμία σας να ρυθμίσετε οφειλές και χρέη. Ιδιαίτερη προσοχή στις επαφές σας με φίλους, συναδέλφους και εργοδότες, καθώς η ασυνεννοησία θα είναι χαρακτηριστική μέσα στις επόμενες μέρες. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις το Σάββατο, μια και η αντίθεση Ερμή-Δία δεν δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να τις τηρήσετε.

 

Η σύνοδος Σελήνης - Ουρανού την Κυριακή εντείνει τις ανασφάλειές σας σχετικά με τη ρευστή κατάσταση που επικρατεί και θα πρέπει οι πράξεις σας να είναι ανάλογες των προσδοκιών σας, προσέξτε όμως γιατί μια λάθος κίνηση θα σας πάει πολύ πίσω και θα αργήσετε να βγείτε από το αδιέξοδο. Την Τετάρτη και την Πέμπτη έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας και παίρνετε κάποιες πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στη θετική εξέλιξη των ερωτικών σας.

 

Ταύρος

Αρκετά ευοίωνες είναι οι συνθήκες για την καριέρα αλλά και τη φήμη σας – ειδικά αν έχετε γεννηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο, έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε ορισμένα από τα επαγγελματικά σας σχέδια που θα έχουν απτά αποτελέσματα σύντομα.

Μαζί με την αναγνώριση αυξάνονται και οι ευθύνες σας και πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, οργανώνοντας κατάλληλα τον χρόνο σας. Την Τρίτη η Σελήνη σάς δυσκολεύει στη λήψη αποφάσεων κι ενδεχομένως να χάσετε μια ευκαιρία, αν δεν δράσετε εγκαίρως. Οι αυξημένες απαιτήσεις στα επαγγελματικά σας δεν σας αφήνουν το περιθώριο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή – ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο νιώθετε μπουχτισμένοι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, είστε πιεσμένοι για τη λήψη αποφάσεων που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας. Εκμεταλλευτείτε τον όποιο ελεύθερο χρόνο σας για να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή

 

Δίδυμος

Με τον Ερμή να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και της οικογένειας, πρέπει να είστε προσεχτικοί με τη διαχείριση των πόρων σας και να βάλετε σωστές προτεραιότητες ώστε να μη βρεθείτε αργότερα σε αδιέξοδο. Αποφύγετε αυτή την εβδομάδα σημαντικές επενδύσεις, καθώς δεν προβλέπεται να θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, κι επικεντρωθείτε στην τακτοποίηση χρεών και δανείων.

Κατάλληλες μέρες για την ενίσχυση του πνεύματος η Δευτέρα και η Τετάρτη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είστε αρκετά προβληματισμένοι σχετικά με τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης που πρέπει να πάρετε κι ενδεχομένως οι ενέργειές σας να είναι εντελώς αντίθετες με τις ιδέες σας, μόνο και μόνο για να αποφύγετε τα χειρότερα. Ακούστε το ένστικτό σας και ζυγίστε αντικειμενικά τις υπάρχουσες συνθήκες. Μια συνάντηση την Κυριακή με έναν Λέοντα σας προσφέρει αρκετή χαρά κι αισιοδοξία.

 

Καρκίνος

Η αντίθεση Ερμή-Δία μέχρι και την Τρίτη εντείνει την ανάγκη σας για οικονομική άνοδο και κοινωνική καταξίωση και καθώς αισθάνεστε υπερβολικά σίγουροι για τον εαυτό σας, υπάρχει κίνδυνος να κάνετε κάποιους πειραματισμούς που δεν θα σας βγουν σε καλό.

Την Τετάρτη αποφύγετε να κάνετε ακριβές αγορές και εμπορικές διαπραγματεύσεις, γιατί ίσως να εξαπατηθείτε. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα μέσα στο Σαββατοκύριακο αυξάνει το πάθος σας για αλλαγές και βγάζει στην επιφάνεια μια διάθεση να επαναστατήσετε. Προσέξτε σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε και μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν. Στα ερωτικά σας, δείξτε λίγη παραπάνω αφοσίωση και τρυφερότητα στον σύντροφό σας, ώστε να εξασφαλίσετε την αρμονία στη σχέση σας. Πιθανή ένταση την Τετάρτη θα είναι παροδική.

 

Λέων

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα τονώνει την αυτοπεποίθηση και τη σωματική σας ενέργεια και ορισμένα εμπόδια που κάνουν την εμφάνισή τους σε σχέση με τα επαγγελματικά σας τα ξεπερνάτε σχετικά γρήγορα. Κάποιες αναβολές σε θέματα καριέρας ή σπουδών είναι ένα αγκάθι που σας βασανίζει και θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται αργά αλλά σταθερά και καταφέρνετε να τακτοποιήσετε κάποιους λογαριασμούς.

 

Προσέξτε, ειδικά αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, μικροτραυματισμούς από εργαλεία επαγγελματικής ή οικιακής χρήσεως. Στον οικογενειακό τομέα, η Αφροδίτη διατηρεί τις ισορροπίες κι επικρατεί μια αρμονία, αρκεί να είστε ψύχραιμοι σε μια διαφωνία που προκύπτει μέσα στο Σαββατοκύριακο σχετικά με κάποια σημαντική επιλογή που πρέπει να κάνετε. Την Τετάρτη είναι κατάλληλη μέρα για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

 

 

Παρθένος

Άρης και Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων σάς ωθούν σε παρορμητικές ενέργειες, καθώς έχετε φτάσει στο αμήν και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να βρείτε τρόπους ώστε να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας. Προσέξτε, όμως, γιατί οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για ρίσκα και επενδύσεις.

 

Η απογοήτευση σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα που περιμένατε ότι θα μπορούσε να ρυθμιστεί, αλλά μάλλον θα καθυστερήσει κι άλλο, σας καθηλώνει και Δευτέρα-Τρίτη το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Αν είστε γονείς, ένα ζήτημα σπουδών βγαίνει στην επιφάνεια και πρέπει να αντιμετωπιστεί σύντομα. Το Σαββατοκύριακο ελέγξτε την τάση σας να κατευθύνετε τους άλλους σχετικά με ορισμένες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρουν, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Μια σύμπτωση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα (ίσως κάποια αναποδιά, μια βλάβη) τελικά θα είναι προς όφελός σας, μια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γοητευτείτε πολύ από κάποιον που θα συναντήσετε.

 

Ζυγός

Η ισχυρογνωμοσύνη σας δημιουργεί εντάσεις μέσα στις επόμενες μέρες και κινδυνεύετε να πέσετε σε παγίδα αν δεν ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας σχετικά με ένα επαγγελματικό άνοιγμα που σκέφτεστε να κάνετε. Επίσης, στην προσπάθειά σας να πείσετε, σκαρφίζεστε κάποια ψέματα μόνο και μόνο για να εξιδανικεύσετε τα δεδομένα στα μάτια των άλλων. Το ζήτημα είναι, όμως, πώς εσείς θα αντιμετωπίσετε την όποια κατραπακιά, οπότε είναι ανώφελο να παρουσιάζετε μια ρόδινη προοπτική που είναι αποκύημα της φαντασίας σας.

 

Προσέξτε την Κυριακή μια κόντρα που θα δημιουργηθεί με ένα φιλικό σας πρόσωπο, γιατί θα εξελιχθεί σε μεγάλο καυγά. Από τη Δευτέρα ξεκινάει μια άστατη περίοδος για τα οικονομικά σας, οπότε ξεχάστε καλύτερα κάποιες αγορές που είχατε στο πρόγραμμα για τη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Επίσης, μη διστάσετε να συζητήσετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας ένα ζήτημα σεξουαλικής φύσεως που σας απασχολεί, αλλά νιώθετε αμήχανοι να το εκφράσετε.

 

Σκορπιός

Σας έχει πιάσει μια αρνητικότητα άνευ προηγουμένου κι έχετε την εντύπωση πως καταρρέουν όλα γύρω σας. Ορισμένα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα και σκέφτεστε πολύ σοβαρά να φύγετε στο εξωτερικό. Οι τάσεις φυγής εντείνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο και το μόνο που σας δίνει μια ώθηση να δράσετε είναι η ανάγκη σας να βάλετε έστω ένα λιθαράκι για να ανατρέψετε τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί.

Αν είστε γονείς, κάποια μικροαδιαθεσία των παιδιών πιθανόν να σας ρίξει κι εσάς στο κρεβάτι, οπότε ενισχύστε τον οργανισμό σας εγκαίρως. Στον ερωτικό τομέα επικρατεί μια στασιμότητα εξαιτίας της ανασφάλειας που σας έχει πιάσει και δεν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε συναισθηματικά σε κανέναν ερωτικό σύντροφο. Αν, όμως, αποφασίσετε τελικά να δοκιμάσετε την τύχη σας, έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον που θα ανατρέψει τις απόψεις σας άμεσα. 

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα σας προκαλεί την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάποιες βεβιασμένες κινήσεις που τελικά δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που θα θέλατε. Μην είστε ανυπόμονοι κι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Με τον Ερμή να τονώνει τον τομέα της επικοινωνίας, κάποιες καινούργιες γνωριμίες σας ανοίγουν μια πόρτα που θα είναι αρκετά χρήσιμη στο άμεσο μέλλον.

 

Την Κυριακή, μια διαφωνία με ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας προκαλεί εκνευρισμό, οπότε ψάχνετε τρόπους διαφυγής από τη δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργείται. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα κάποιες θετικές εξελίξεις σε σχέση με ένα προσωπικό σας ζήτημα σας δίνει ώθηση για να βάλετε νέους στόχους και να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον. Προσέξτε την Τρίτη θέματα υγείας που αφορούν το κυκλοφορικό σας σύστημα.

 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά ζητήματα που έχουν μείνει πίσω λόγω κάποιων προβλημάτων στην προσωπική σας ζωή ήρθε η στιγμή που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε γιατί ήδη έχει χαθεί αρκετός πολύτιμος χρόνος. Τρέχετε να προλάβετε προς πάσα κατεύθυνση, έχετε όμως τα μάτια σας δεκατέσσερα, καθώς υπάρχει περίπτωση να μη δείτε ξεκάθαρα κάποιες λεπτομέρειες και να οδηγηθείτε σε λανθασμένες αποφάσεις.

 

Την Παρασκευή, μια επαφή με ένα συγγενικό σας πρόσωπο έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες. Η ένταση που νιώθετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας οφείλεται στις πιέσεις που δέχεστε από ένα πρόσωπο της οικογένειας να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και ψάχνετε αφορμή για να τσακωθείτε με κάποιον – κοντρολάρετε τα νεύρα σας. Στον ερωτικό τομέα, αν δεν το πάρετε απόφαση να κάνετε κάποια κίνηση ώστε να αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, η κατάσταση θα παραμείνει στάσιμη. Πάρτε πρωτοβουλίες και μη συμβιβάζεστε, αν κάτι δεν σας ικανοποιεί.

 

Υδροχόος

Σας έχει πάρει εντελώς από κάτω η κατάσταση που επικρατεί κι έχετε χάσει το όραμα που σας κρατούσε σε εγρήγορση. Η απογοήτευσή σας δεν σας αφήνει περιθώριο να δείτε όσα έχετε καταφέρει ως τώρα, με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι να παρατήσετε κάθε προσπάθεια. Την Παρασκευή προκύπτει μια πρόταση συνεργασίας που σας ανεβάζει το ηθικό, προσέξτε όμως και μην ενθουσιάζεστε προτού τσεκάρετε όλα τα δεδομένα. Την Κυριακή επικρατεί μια σχετική ηρεμία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οπότε εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε.

 

Ερωτικά ζητήματα δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές σας, καθώς αισθάνεστε πως δεν είναι εποχή για έρωτες, μην ξεχνάτε όμως πως όταν είστε ερωτευμένοι, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, οπότε μην το καθυστερείτε και αναζητήστε τον έρωτα της ζωής σας δίχως να διστάζετε. Ξεπεράστε τις ανασφάλειές σας και βγείτε με αποφασιστικότητα να κυνηγήσετε την ευτυχία που σας αξίζει.

 

Ιχθύς

Με τον Ερμή να σας προκαλεί νευρικότητα και προβληματισμό για τη μετέπειτα πορεία σας, είστε όλη την ώρα σε αναμμένα κάρβουνα και δεν έχετε καμία διάθεση να κρατήσετε τους τύπους απέναντι σε συνεργάτες αλλά και φιλικά σας πρόσωπα. Η ανασφάλεια που αισθάνεστε σας έχει κάνει να αγανακτήσετε και παρόλο που θα σας γίνει μια συμφέρουσα πρόταση, εσείς, λόγω κεκτημένης ταχύτητας και απογοήτευσης, υπάρχει περίπτωση να την απορρίψετε και μετά να χτυπάτε το κεφάλι σας. Αποφύγετε σημαντικές αγορές κι επενδύσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Περιορίστε τα έξοδά σας όσο το δυνατόν περισσότερο και κρατήστε μια συντηρητική στάση σε θέματα ψυχαγωγίας, μια και είναι πιθανό να προκύψουν ανάγκες που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Ένα κληρονομικό ζήτημα κάνει την εμφάνισή του και θα χρειαστεί να έρθετε σε συνεννόηση με συγγενικά σας πρόσωπα, κάτι που θα σας δυσκολέψει αρκετά για να βγει μια άκρη.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)