Κριος

Ανάμεικτα θα είναι τα συναισθήματά σας μέσα στις επόμενες μέρες και κατά πάσα πιθανότητα θα σας πιάσει μια τάση να επανεξετάσετε τα δεδομένα της ζωής σας, σε σημείο που θα αρχίσετε να αμφιβάλλετε για όλα αυτά που έχετε πράξει μέχρι σήμερα. Αν δεν καταφέρετε να απομονώσετε εξωγενείς παράγοντες και να εκτιμήσετε περισσότερο τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, κινδυνεύετε να μείνετε στάσιμοι σε μια λανθάνουσα κατάσταση που θα διαρκέσει αρκετό διάστημα.

Περιορίστε όσο μπορείτε την εριστική σας διάθεση απέναντι στους ανθρώπους που σας στηρίζουν και μη θεωρείτε πως έχετε κάθε λόγο να τους επιβαρύνετε με τη συμπεριφορά σας. Στον επαγγελματικό τομέα αμετάβλητη θα είναι η κατάσταση κι αν δεν το πάρετε απόφαση ώστε να καταβάλλετε το εκατό τοις εκατό της προσπάθειάς σας, μην έχετε ύστερα την απαίτηση για τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αφήστε τις δικαιολογίες και στρωθείτε στη δουλειά!

 

Ταύρος

Αν σας έχει κουράσει η μιζέρια και η εμμονή των γύρω σας σχετικά με το πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες διαβίωσής μας, ήρθε μάλλον η στιγμή να απομακρυνθείτε από κάθε είδους τέτοιες νοοτροπίες και κολλήματα, ώστε να καταφέρετε να ανασάνετε και να πορευθείτε δίχως να κουβαλάτε στους ώμους σας όλο αυτό το βάρος της σίγουρης ήττας που προσπαθούν να σας φορτώσουν οι άλλοι. Όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να χειριστείτε με αρκετή διπλωματία και σύνεση την κατάσταση, γιατί το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να στρέψετε την προσοχή όλων προς το μέρος σας.

 

Στον οικονομικό τομέα, αν καταφέρετε να κρατήσετε μια συντηρητική συμπεριφορά, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε το δύσκολο αυτό διάστημα με μια σχετική άνεση, καθώς θα είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε σε κάποιες από τις υποχρεώσεις που σας κυνηγούν κι έχετε χάσει τον ύπνο σας τον τελευταίο καιρό, οπότε μη δυσανασχετείτε που δεν θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποιες αγορές για την προσωπική σας ευχαρίστηση.

 

Δίδυμος

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα μέσα στις επόμενες μέρες θα προκαλέσει ακόμα πιο έντονα το ενδιαφέρον γύρω από οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν με μεγάλη ένταση, γι' αυτό μην παρασύρεστε από τις θετικές εξελίξεις της κατάστασης, καθώς υπάρχουν ζητήματα που ενώ τα θεωρούσατε λυμένα, θα κάνουν την εμφάνισή τους και δεν θα ξέρετε πώς να τα αντιμετωπίσετε.

Η αίσθηση που θα έχετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πως είστε κολλημένοι όλη την ώρα σε ένα γραφείο και πως η εργασία σας είναι αρκετά μονότονη θα σας δημιουργήσει μια έντονη ανησυχία και μια διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, αλλά ευτυχώς θα είναι παροδική, οπότε μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις βασιζόμενοι στην αισθηματική κατάσταση της στιγμής.

 

Καρκίνος

Παρόλο που σας έχει πλημμυρίσει ένα κύμα ενθουσιασμού, θα μπορούσατε να είστε ακόμη πιο ευτυχισμένοι, αν είχατε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, καθώς όμως υπάρχουν πολλοί εξωγενείς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη των γεγονότων, μη σπαταλάτε αδίκως ενέργεια προσπαθώντας να αλλάξετε κάτι που δεν είναι στο χέρι σας.

Ένα άτομο από το περιβάλλον σας για το οποίο τρέφετε μεγάλο σεβασμό πιθανόν να σας απογοητεύσει μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και να μοιραστείτε μαζί του αυτά που σας προβληματίζουν, αλλά, δυστυχώς, δεν θα υπάρξει ανταπόκριση από την πλευρά του. Ξαναπροσπαθήστε κάποια άλλη στιγμή που ίσως να μην είναι και ο άλλος τόσο βυθισμένος στα δικά του προβλήματα, ώστε να μπορέσει να σας ακούσει με την ανάλογη προσοχή.

 

Λέων

Εκεί που θα πιστεύετε, στην αρχή της εβδομάδας, ότι είστε σε οικονομικό αδιέξοδο και πως δεν μπορείτε να πάτε βήμα παρακάτω, ένα καινούργιο δεδομένο θα αλλάξει εντελώς την πορεία των πραγμάτων και θα καταφέρετε να βγείτε από αυτήν τη δύσκολη φάση, έστω και στο παρά πέντε.

 

Μη χάνετε τις ελπίδες σας και μην αισθάνεστε μονίμως εγκλωβισμένοι στα γεγονότα αν κάποια σχέδια που είχατε στο μυαλό σας δεν έχουν πραγματοποιηθεί, προτού καν εξετάσετε όλες τις δυνατές λύσεις που υπάρχουν. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεστε, ειδικά αν δεν είχατε εξετάσει προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες, γιατί σας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα δεδομένα και να ξανακάνετε τις προσπάθειές σας με πιο εμπεριστατωμένη άποψη πλέον. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα δίχως απώλειες.

 

Παρθένος

Ένας καταιγισμός ιδεών θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας και δεν θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε αυτά που σκέφτεστε και πού να καταλήξετε. Κάντε ένα οικογενειακό συμβούλιο αν θέλετε και μια δεύτερη γνώμη γι' αυτά που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε, γιατί μπορεί να ακούσετε κάτι που θα σας βοηθήσει πραγματικά να ξεμπλοκάρετε.

Με την επιρροή της Σελήνης θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να επαναξιολογήσετε φιλικά σας πρόσωπα και να δείτε τις πραγματικές βλέψεις του καθενός μέσα από άλλο πρίσμα. Ίσως η νέα οπτική που θα έχετε να σας πληγώσει, αλλά θα σας βοηθήσει ώστε να γνωρίζετε από δω και πέρα πού βαδίζετε και, το κυριότερο, να μην τρέφετε αυταπάτες. Η συμβουλή ενός κοντινού σας προσώπου θα σας βοηθήσει ώστε να αποδεσμευτείτε μια ώρα αρχύτερα από σχέσεις και καταστάσεις που σας ρουφούσαν την ενέργεια στο έπακρο.

 

Ζυγός

Κάποια ξαφνικά έξοδα θα σας προκαλέσουν αρκετή πίεση στον τομέα των οικονομικών και θα χρειαστεί ίσως να κάνετε ορισμένες θυσίες ώστε να περισώσετε την κατάσταση. Προτού κάνετε βιαστικές κινήσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, ενημερωθείτε από κάποιον εμπειρογνώμονα για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε στο εξής.

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα θα σας προκαλέσει μια ασυμβίβαστη διάθεση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας γεμίζει περισσότερο. Αν δεν έχετε κάποια ιδέα στα σκαριά ή μια νέα επαγγελματική πρόταση που θεωρείτε πως θα σας εξιτάρει, προσπαθήστε να κάνετε τη ρουτίνα σας σε πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική και το, κυριότερο, επανεκτιμήστε το γεγονός ότι δουλεύετε, γιατί για κάποιους άλλους το θέμα της εργασίας είναι όνειρο απατηλό.

 

Σκορπιός

Με τον Πλούτωνα να επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής σας κατάστασης, θα έχετε την εντύπωση πως ό,τι και να κάνετε, θα είναι όλα εναντίον σας και η κάθε σας κίνηση, μάταιη. Μη δίνετε παραπάνω σημασία σε αυτό που αισθάνεστε γιατί σίγουρα θα είναι παροδικό, συνεχίστε την προσπάθεια και μην το βάζετε κάτω με τις πρώτες αναποδιές. Το ενδεχόμενο να κάνετε εσείς κάποιο λάθος λόγω βιασύνης το έχετε σκεφτεί;

Η αναποφασιστικότητα κάποιων ατόμων από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση και θα σας οδηγήσει μέχρι και στη σκέψη να παραιτηθείτε! Μη δίνετε συνεχώς προτεραιότητα στους άλλους στο θέμα της λήψης αποφάσεων και προκειμένου να είστε έτοιμοι να εκραγείτε, πάρτε κι εσείς πρωτοβουλίες.

 

Τοξότης

Αν και θα είναι αρκετά βατή η εβδομάδα για εσάς τους Τοξότες και θα καλύψετε πολλές υποχρεώσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας, το μυαλό σας θα είναι στο πώς θα καλύψετε τις επόμενες. Αν δεν καταφέρετε να παίρνετε λίγη χαρά και κουράγιο από τα θετικά βήματα που γίνονται (ας είναι και μικρά), τότε είστε καταδικασμένοι να ζείτε μες στην αγωνία και την ανασφάλεια συνεχώς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία σας σε μεγάλο βαθμό.

Στον ερωτικό τομέα, θα υπάρχει μια σχετική ένταση τις επόμενες μέρες εξαιτίας της τάσης σας να μη δείχνετε περισσότερη ευαισθησία σε θέματα που είναι σημαντικά για το έτερόν σας ήμισυ σας (για παράδειγμα, ξεχνάτε την επέτειό σας) και αν δεν βρείτε τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, μάλλον δε θα έχετε και πολύ μέλλον μαζί... Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά προς τα μέσα της εβδομάδας και προσπαθήστε να ξυπνήσετε τα ένστικτα του συντρόφου σας, γιατί ίσα που προλαβαίνετε...

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Άρη μέσα στις επόμενες μέρες θα προκαλέσει έντονα επίπεδα ενέργειας και αν δεν είστε προσεχτικοί στις αντιδράσεις σας και κυρίως στα λόγια σας το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό. Ο αυξημένος εγωισμός σας ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την επιθετική πλευρά του εαυτού σας και το γεγονός πως δεν θα δέχεστε ούτε μύγα στο σπαθί σας θα σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα στον τομέα της εργασίας, οπότε φροντίστε να κουμαντάρετε τα νεύρα σας και προσέξτε ιδιαιτέρως τη συμπεριφορά σας απέναντι σε αφεντικά και προϊσταμένους, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα.

 

Κατάλληλες μέρες για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης (γιόγκα, πιλάτες και οτιδήποτε θεωρείτε πως σας ταιριάζει), ώστε να καταφέρετε να εκτονώσετε την ενέργειά σας με κάθε τρόπο, αλλιώς, αν την καταπιέσετε, υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσετε. Ενισχύστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες που θα σας βοηθήσουν να αποβάλετε την ένταση και το άγχος και θα συμβάλουν στην ενίσχυση της πνευματικής σας διαύγειας.

 

Υδροχόος

Αρκετά ευοίωνη η κατάσταση στον τομέα των οικονομικών και θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας είτε λόγω κάποιας προαγωγής ή μιας δεύτερης απασχόλησης, οπότε θα είστε πλέον σε θέση να βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας αλλά και να πραγματοποιήσετε ορισμένες αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι στα έξοδα που θα κάνετε, ώστε να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας σε φυσιολογικά επίπεδα.

Με την Αφροδίτη να αναζωογονεί τον τομέα της φιλίας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσετε φιλικά σας πρόσωπα με τα οποία είχατε αρκετά χρόνια ίσως να βρεθείτε (είτε γιατί έφυγαν στο εξωτερικό είτε γιατί ζούσατε κι εσείς κάποτε σε μια ξένη χώρα και στην πορεία άλλαξαν οι δρόμοι σας) και θα νιώσετε αρκετή νοσταλγία για τα όμορφα χρόνια που περάσατε όλοι μαζί. Για τους ελεύθερους και ειδικά του τρίτου δεκαήμερου πιθανόν να προκύψει κι ένα ρομαντικό ειδύλλιο ή να αναζωπυρωθεί ο έρωτας με ένα παρελιό σας φλερτ.

 

Ιχθύς

Με τον Κρόνο να επηρεάζει την ψυχική σας κατάσταση, θα έχετε δύσθυμη διάθεση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και προκειμένου να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι και να σας φάει η μιζέρια, επιδιώξτε να πάτε κάπου όπου δεν συνηθίζατε να συχνάζετε ως τώρα, καθώς το γεγονός ότι θα είστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε σύντομα το κέφι σας μόνο και μόνο επειδή δεν θα χρειαστεί να αναλύσετε σε κανέναν αυτά που αισθάνεστε.

Η διαφωνία που θα έχετε με τον σύντροφό σας σχετικά με το θέμα της συμβίωσης θα προκαλέσει αρκετή ένταση στη σχέση σας, καθώς υπάρχει περίπτωση να μην ασπάζεται το ταίρι σας τις απόψεις σας, οπότε, αν είστε αποφασισμένοι πως είναι ο άνθρωπος της ζωής σας, σταματήστε να πιέζετε καταστάσεις μέχρι να έρθει η στιγμή που θα το έχετε αποφασίσει από κοινού. Αν, πάλι, δείτε ότι καθυστερεί να το πάρει απόφαση, μάλλον δεν θα το πάρει ποτέ.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)