Κριός

Αυτή την εβδομάδα εγκαινιάζετε μια νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή, κατά την οποία η λογική παίζει μικρότερο ρόλο από το συναίσθημα. Για μεγάλο διάστημα μείνατε προσκολλημένοι σε μια συγκεκριμένη στρατηγική και μέθοδο που όμως, παρ' όλη την ορθότητά της, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Για καλή σας τύχη, ωστόσο, η Αφροδίτη σας δίνει το λάκτισμα που είχατε ανάγκη για να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους, χωρίς να προσπαθείτε να προλάβετε κάθε εξέλιξη. Καθώς τα αισθηματικά σας αναπτερώνονται, η επαγγελματική σας ζωή γίνεται αρκετά πιο περίπλοκη, με νέες ευθύνες και αρμοδιότητες να κάνουν την εμφάνισή τους. Μην πείτε όχι σε κάποια πρόταση, απλώς επειδή δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Αφήστε τον εαυτό σας να δοκιμαστεί και μην προτρέχετε. Σε καλή φάση οι φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. 

 

 

Ταύρος

Οι γρίφοι και τα αινίγματα πληθαίνουν αυτές τις μέρες, αλλά εσείς δεν έχετε χρόνο για αβέβαιες καταστάσεις. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις (κυρίως τις ερωτικές), απαιτήστε ευθύτητα και αμεσότητα, γιατί οι καθυστερήσεις και τα υπονοούμενα δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουν το συμφέρον σας (όσο αγαπητά κι αν είναι σε ορισμένα πρόσωπα του κύκλου σας).

Η σεξουαλική σας χημεία με τους Παρθένους και τους Αιγόκερους είναι ασυνήθιστα έντονη και παραγωγική, αλλά δεν πρέπει να την αφήσετε να σας πάρει τα μυαλά. Απολαύστε το παιχνίδι, χωρίς να δεσμευτείτε σε σχέσεις για τις οποίες δεν μπορείτε ακόμη να είστε απολύτως σίγουροι. Ευχάριστες οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας, παρά τις προσπάθειες των ανταγωνιστών να σας επισκιάσουν. Επενδύστε στα κρυφά ταλέντα σας και μην ενδώσετε σε καβγάδες ή αντιπαραθέσεις οποιουδήποτε είδους. 

 

 

Δίδυμος

Οι προοπτικές σας στο πεδίο των ερωτικών σχέσεων είναι πολλές και πολλά υποσχόμενες, αλλά η οξυθυμία και η επιπολαιότητά σας απειλούν να τα καταστρέψουν όλα. Δεν αρκεί να έχετε ένα καλό σχέδιο, Δίδυμοι – είναι απαραίτητο να τιθασεύσετε και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά σας που ενδέχεται να το σαμποτάρουν.

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο φλερτ, μην πάρετε τίποτα ως δεδομένο και αφήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει να κινητοποιηθεί με τους δικούς του ρυθμούς. Η βιασύνη δεν έχει να σας προσφέρει κάτι. Τα επαγγελματικά σας αναπτερώνονται μετά τη στασιμότητα των προηγούμενων ημερών, αλλά σύντομα θα πρέπει να πάρετε μια μεγάλη και δύσκολη απόφαση σχετικά με το μέλλον σας σε έναν συγκεκριμένο χώρο εργασίας. Καλό και το βόλεμα, αλλά προκειμένου να εξελιχθείτε, θα πρέπει να πάρετε περισσότερα ρίσκα. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας.

 

 

Καρκίνος

 Η πλανητική συγκυρία στρέφει την προσοχή σας σε ορισμένα θέματα που μέχρι πρότινος θεωρούσατε αυτονόητα και δεδομένα, όπως είναι η υγεία και μερικές ανθρώπινες σχέσεις. Μην περιμένετε να τεθεί κάτι σημαντικό υπό διακύβευση για να το προστατεύσετε με όλες σας τις δυνάμεις . Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μεριμνήσετε από τώρα για ό,τι θέλετε να διατηρήσετε και να αποβάλετε εγκαίρως κάθε περιττό στοιχείο απ' τη ζωή σας.

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, η Αφροδίτη σας φέρνει σε επαφή με ένα άτομο που μέχρι τώρα αντιμετωπίζατε επιφυλακτικά, δίνοντάς σας μπόλικες αφορμές να αναθεωρήσετε για τη μεταξύ σας σχέση. Μερικές φορές, Καρκίνοι, ο έρωτας έρχεται από απροσδόκητη κατεύθυνση, άρα προετοιμαστείτε να ανοίξετε την πόρτα σας σε κάτι που δεν θα κουβαλάει τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, γεγονός που σας επιτρέπει να ηρεμήσετε λιγάκι από τις διάφορες εντάσεις του εργασιακού χώρου.

 

 

Λέων

Αυτή η εβδομάδα εγκυμονεί μπόλικες αλλαγές για τον κοινωνικό σας κύκλο, μερικές από τις οποίες σίγουρα δεν έχετε προβλέψει. Ορισμένοι κύκλοι κλείνουν προτού καν προλάβουμε να καταλάβουμε τι και πώς, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, Λέοντες. Μην προσπαθήσετε να τιθασεύσετε κάθε διαπροσωπική σας σχέση γιατί θα αποτύχετε και θα σπαταλήσετε χρήσιμη ενέργεια. Κάποιες φιλίες αρχίζουν τώρα να ξεθωριάζουν και νέες επιχειρούν να πάρουν τη θέση τους στην καθημερινότητά σας.

Ο Δίας σας εξοπλίζει με την απαραίτητη αντικειμενικότητα, προκειμένου να διακρίνετε τα άτομα που σας προσεγγίζουν με αγνά κίνητρα από εκείνα που σας πλησιάζουν συμφεροντολογικά και να τους δώσετε τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζονται για να θεμελιώσουν την παρουσία τους στη ζωή σας. Τα ερωτικά σας εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, δίνοντάς σας πολλές αφορμές για πειραματισμό και εποικοδομητική εξερεύνηση. 

 

 

Παρθένος

 Ό,τι κι αν διαδραματίζεται γύρω σας, Παρθένοι, αποφύγετε να πάρετε θέση σε ζητήματα που δεν σας αφορούν άμεσα και που δεν μπορείτε να επηρεάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Αρκετά ασχοληθήκατε με τις υποθέσεις των άλλων (στο πρόσφατο, μάλιστα, παρελθόν σας). Από δω και πέρα, ο καθένας θα κοιμηθεί όπως έστρωσε. Κι επειδή το ίδιο ισχύει και για εσάς, μη χάσετε άλλο χρόνο σε άσχετες δραστηριότητες.

Εστιάστε κυρίως στα επαγγελματικά σας, όπου ο Ερμής φέρνει έντονη κινητικότητα, και διεκδικήστε τη θέση που πιστεύετε ότι σας αξίζει, πιο δυναμικά απ' ό,τι προηγουμένως. Μην ενδώσετε σε διαμάχες και ίντριγκες – αποδείξτε την αξία σας έμπρακτα και θα δείτε ότι κάπως έτσι ο ανταγωνισμός θα παρακαμφθεί με σχετική ευκολία. Σταθερά τα ερωτικά σας, οπότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε δομικές αλλαγές. Η κατάσταση σάς συμφέρει ως έχει.

 

 

Ζυγός

 Η συντροφικότητα τίθεται υπεράνω του φλερτ και του έρωτα αυτές τις μέρες, πράγμα που αποδεικνύεται περίτρανα στο πλαίσιο της σχέσης σας. Οι ανάγκες σας είναι εύλογο να μεταβάλλονται με το πέρασμα του χρόνου, Ζυγοί, επομένως μη φοβηθείτε να προσαρμόσετε τις απαιτήσεις σας σε αυτά που νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερο. Η Αφροδίτη σας φέρνει ενώπιον ενός σημαντικού διλήμματος στον αισθηματικό τομέα, καθώς καλείστε να αποφασίσετε αν και κατά πόσο σας συμφέρει να συνεχίσετε μια σχέση που δεν φαίνεται να ωριμάζει μαζί σας ή απλώς να την τερματίσετε και να αναζητήσετε κάτι διαφορετικό.

 

Πάρτε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε – η βιασύνη δεν βοήθησε ποτέ κανέναν εξάλλου. Τα επαγγελματικά σας αναπτερώνονται μετά τις περιπέτειες των προηγούμενων ημερών και η θέση σας στον χώρο εργασίας εδραιώνεται, βοηθώντας σας έτσι να αποβάλετε σε μεγάλο βαθμό το άγχος που σας είχε καταβάλει.

 

 

Σκορπιός

Αν δεν κατασταλάξετε εσείς σ' αυτό που πραγματικά θέλετε, κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά, Σκορπιοί. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να πραγματοποιήσετε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση και να διαχωρίσετε τη φαντασίωση από τη ρεαλιστική επιθυμία. Κινηθείτε βάσει λογικής και αφήστε τα όνειρα σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν. Ο Δίας σας δίνει ό,τι χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τους υπαρκτούς σας στόχους, μένοντας παράλληλα προσγειωμένοι.

Στο επαγγελματικό σκέλος, οι δημόσιες σχέσεις θα διαδραματίσουν τώρα καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των σκοπών σας, επομένως αποφύγετε την απομόνωση με κάθε μέσο. Οι άνθρωποι που μπορούν να συμβάλουν στην ανέλιξή σας βρίσκονται δίπλα σας και καλά θα κάνετε να τους αξιοποιήσετε όσο μπορείτε. Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες – ιδίως εκείνες που γίνονται εις βάρος σας και προς όφελος άλλων. Δεν αξίζουν τον κόπο. 

 

 

Τοξότης

 Κάποιες αλήθειες είναι προτιμότερο να μη λέγονται ευθέως, Τοξότες, όσο έντονη κι αν είναι η ανάγκη σας να είστε ειλικρινείς απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε. Αφήστε τον καθένα να χωνέψει την πραγματικότητα με τους ρυθμούς του – δεν είναι ανάγκη να ανοίγετε τα μάτια όλων, ειδικά όταν κάτι τέτοιο ενδέχεται να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτές τις μέρες παρατηρούνται αλλαγές στα ερωτικά σας, καθώς ο καθένας συνειδητοποιεί τον ρόλο του και οι ψευδαισθήσεις ελαχιστοποιούνται.

Εσείς, από τη μεριά σας, μην αναγκάσετε τον σύντροφό σας να υποδυθεί κάτι που δεν είναι, γιατί η φούσκα αυτή θα σπάσει αναπόφευκτα. Χαλαρώστε, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και απολαύστε τη διαδρομή. Προσοχή στον επαγγελματικό ανταγωνισμό, γιατί δεν είναι όσο αθώος μοιάζει. Μην εμπιστευτείτε τις προθέσεις εκείνων που έχουν να κερδίσουν πολλά από μια πιθανή ήττα σας.

 

 

Αιγόκερως

Ο αυτοπεριορισμός είναι η λέξη κλειδί για την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα, όσο αρνητικοί κι αν είναι οι συνειρμοί που κάνετε στο άκουσμά της. Η Αφροδίτη σάς προκαλεί σεξουαλική υπερδιέγερση, η οποία απειλεί να σας εκθέσει στα μάτια πολύ σημαντικών προσώπων που δεν σας συμφέρει να σχηματίσουν κακή άποψη για εσάς. Χαρείτε το σώμα και τον εαυτό σας εν γένει, αλλά μην παραδοθείτε άνευ όρων στα καλέσματα εκείνα που θα σας αποσυντονίσουν εντελώς.

Κάτι καλό πάει να γεννηθεί στον αισθηματικό τομέα και θα είναι λάθος να το καταστρέψετε προτού καν πάρει μια σταθερή μορφή. Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν επιτέλους σε ένα λογικό πρόγραμμα, ενώ οι αρμοδιότητές σας γίνονται σαφείς και συγκεκριμένες. Οι συγκρούσεις σας με τους συνεργάτες περιορίζονται, πράγμα που σας απελευθερώνει και σας απαλλάσσει από ένα αφόρητο ψυχολογικό βάρος. 

 

 

Υδροχόος

Στη ζωή δεν κερδίζει πάντα ο πιο ταλαντούχος, Υδροχόοι, επομένως μην επαναπαύεστε στις ικανότητες και τις περγαμηνές σας. Κυρίως στο σκέλος των επαγγελματικών σας, αυτές τις μέρες πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματικότητα και την πονηριά σας, προκειμένου να εξολοθρεύσετε τον ανταγωνισμό και να αναδειχτείτε με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κρίνουν τον νικητή, γι' αυτό φροντίστε να εντυπωσιάσετε εκείνους απ' τους οποίους εξαρτάται η αναγνώριση/καταξίωσή σας, ως προς το τεχνικό κομμάτι της δουλειάς σας. Τα ερωτικά σας αποκτούν νέο ενδιαφέρον, καθώς οι γνωριμίες σας σάς επανατοποθετούν δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης και η στασιμότητα των προηγούμενων ημερών διαλύεται εντελώς. Άνοδος στα οικονομικά σας, την οποία όμως θα πρέπει να διαχειριστείτε με φειδώ και σύνεση. Μην ενδώσετε στις πιέσεις των ατόμων που θέλουν να επωφεληθούν απ' την εύνοιά σας. 

 

 

 

Ιχθύς

Αποφύγετε τις δημόσιες σχέσεις και στρέψτε το ενδιαφέρον και την ενέργειά σας στις στενές διαπροσωπικές σας επαφές, και ειδικά εκείνες που περνούν κρίση. Ο εργασιακός σας φόρτος σάς απομάκρυνε από τα πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε, γεγονός που απειλεί τώρα να δημιουργήσει χάσμα μεταξύ σας. Αναπληρώστε το χαμένο έδαφος, εκμεταλλευόμενοι την επιδραστικότητα που σας χαρίζει η Αφροδίτη αλλά και την ακαταμάχητη έλξη που ασκείτε σε ορισμένα άτομα του περιβάλλοντός σας.

Τα ερωτικά σας επιτέλους σταθεροποιούνται και μπορείτε τώρα να δείτε την κατάσταση αντικειμενικά. Μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, όμως, γιατί η σταθερότητα αυτή βασίζεται σε έναν διαρκή αγώνα που εν μέρει εξαρτάται από εσάς. Περίεργη η φάση των οικονομικών σας, καθώς τα έξοδα μοιάζουν περισσότερα από τα έσοδα. Κρατηθείτε μακριά από περιττές καταναλωτικές ορμές και περιμένετε μέχρι το έδαφος να γίνει πιο πρόσφορο για τις σπατάλες που τόσο έχετε ανάγκη.

 

 

(+ το καθημερινό STARFAX)