« Αυτήν τη στιγμή έχουμε το μεγαλύτερο εμπορικό πλεόνασμα στον κόσμο. Αυτό το τεράστιο πλεόνασμα φέρνει ένα είδος ηθικής αναγκαιότητας. Το χρέος της Ελλάδας πρέπει να διαγραφεί με τον τρόπο που διαγράφηκε το δικό μας τη δεκαετία του '50, να της δώσουμε περισσότερο χρόνο για να επανέλθει »

Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ, στα 94 του, με μνήμες που του «επιβάλλουν» να χτίζει ήθος με αριθμούς.

 

« Η συμφωνία αυτή συνιστά τη μεγαλύτερη διπλωματική νίκη του Ιράν, το οποίο απέσπασε την αναγνώριση του αυτοαποκαλούμενου νόμιμου δικαιώματός του στον εμπλουτισμό ουρανίου »

Παραφωνία στη συμφωνία των «Έξι». Μετά την ιστορική συμφωνία με το Ιράν, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν εκφράζει τη δυσαρέσκειά του.

 

 

 

 

« Μην είσαστε ανόητοι σαν εμένα. Να κάνετε συχνά εξετάσεις και να μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό »

O Χιου Τζάκμαν, μετά την αφαίρεση προκαρκινικών κυττάρων από το δέρμα του, tweet-άρει συμβουλές που ο ίδιος αγνόησε.

 

 

 

 

« Δεν ήθελα να είμαι μια άρρωστη υπουργός, προτιμούσα να είμαι μια υπουργός άρρωστη »

Εξομολόγηση μετά τη μάχη. Η Ντομινίκ Μπερτινοτί, υφυπουργός του Ολάντ, εξηγεί γιατί κράτησε κρυφή την πάλη της με τον καρκίνο.

 

« Από τη στιγμή που ποστάρεις συνεχώς στο twitter και λες σε όλους τι κάνεις κάθε στιγμή της ημέρας, αν στη συνέχεια υποστηρίξεις ότι θέλεις ιδιωτική ζωή, κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά »

Ο «Χάρι Πότερ» Ντάνιελ Ράντκλιφ εξηγεί ότι όσο πιο πολύ εμφανίζεσαι, τόσο πιο δύσκολο είναι να πετύχει η εξαφάνιση, όταν το θες.

 

« Τι είναι ο φασισμός; Μα, ο γκροτέσκος διαχωρισμός των ανθρώπων σε αναλώσιμους –όπως η οικογένεια από τη Συρία που θαλασσοπνίγηκε– και σε εκλεκτούς –όπως ο τροϊκανός που πάει για σκι κι όταν επιστρέψει, θα πει τον  "χρησμό" του κι εμείς θα κρεμαστούμε απ' τα χείλη του και θα τρέμουμε αν θα γλιτώσουμε τα σπίτια και τις συντάξεις μας »

Ο ορισμός ενός άλλου «αφανούς» φασισμού από την ηθοποιό Κάτια Γέρου.

 

 

 

 

« Πόσοι από τους τραγουδιστές δεν έπαιρναν λεφτά από το κράτος για τις περιοδείες τους; Αν είσαι άξιος, κύριε, βγες έξω μόνος σου και κατάκτησε τον κόσμο...  »

Ο μουσικός Λεωνίδας Καβάκος γι' αυτούς που συνεχίζουν το βιολί τους, αυτήν τη φορά κόντρα τέμπο.