+ το καθημερινό STARFAX

 

 

Κριός

Ο φόβος σας για την κριτική των άλλων σας κρατάει πίσω σε πολλά θέματα και τώρα πια αρχίζετε να το καταλαβαίνετε. Δεν είναι δυνατόν να αρέσετε σε όλους, Κριοί, αλλά ακόμα κι αν ήταν, η ζωή θα γινόταν πολλή βαρετή. Ευτυχώς, αυτές τις μέρες ο Δίας σας εξοπλίζει με έναν πρωτόγνωρο δυναμισμό, για να κινηθείτε διεκδικητικά τόσο στον τομέα των ερωτικών όσο και των επαγγελματικών σας. Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, οφείλετε να ενεργήσετε σαν να μην έχετε να χάσετε τίποτα. Όχι άλλοι συμβιβασμοί - τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απλώσετε το χέρι προς εκείνον που σας συγκινεί συναισθηματικά και όχι προς κάποιο υποκατάστατο. Στα εργασιακά σας επικρατεί ένας ξεκάθαρος αναβρασμός, αλλά οι ευκαιρίες να ανελιχθείτε με τον τρόπο που ονειρεύεστε θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι φαντάζεστε.

 

Ταύρος

Είτε σας αρέσει το ερωτικό παιχνίδι είτε το βρίσκετε κουραστικό, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να το περιορίσετε σημαντικά, ξεκαθαρίζοντας τη θέση σας σε όσους συμμετέχουν σ’ αυτό. Απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι έχουν αρχίσει να ποντάρουν συναισθηματικά πάνω σας, γεγονός που σημαίνει ότι τα πρακτικά προβλήματα δεν θα αργήσουν να έρθουν (δεδομένου ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε κάθε ερωτικό κάλεσμα που σας γίνεται). Κάποιοι αναγκαστικά θα απογοητευτούν, αλλά δεν μπορείτε να αφήσετε τους πάντες ικανοποιημένους. Αντιμετωπίστε την αλήθεια και κάντε το γρήγορα. Η Αφροδίτη ευνοεί τις φιλικές συναναστροφές σας αλλά και τις συναδελφικές, δίνοντας έτσι μια ξεκάθαρη ώθηση στα επαγγελματικά σας. Μη βιαστείτε να κρίνετε τις προθέσεις ενός νέου ατόμου που σας πλησιάζει με γρήγορους (για τα δεδομένα σας) ρυθμούς. Ειδικά αν πρόκειται για Αιγόκερω, δώστε του την ευκαιρία να σας αποδείξει την αξία του.

 

Δίδυμος

Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να αναμοχλεύσετε παλιές έχθρες, Δίδυμοι. Αυτές τις μέρες το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διαχωρίσετε το παρελθόν από το παρόν, αφήνοντας οριστικά πίσω εκείνους που δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σας. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε υστερίες ή να επιτρέψετε σε άλλους να δραματοποιήσουν την όλη κατάσταση. Ο Δίας σας δίνει επικοινωνιακό προβάδισμα, επιτρέποντάς σας να επιφέρετε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή, χωρίς να ξύσετε πληγές. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, βρίσκεστε τώρα πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση ενός δύσκολου στόχου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να εφησυχάσετε. Εκτεθείτε όσο πρέπει, δείξτε τα χαρτιά σας άφοβα, και στο τέλος θα είστε σίγουροι πως κάνατε ό,τι περνούσε από το χέρι σας. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, μετά από ορισμένες αναταράξεις.

 

Καρκίνος

Μερικές φορές δεν αρκεί απλώς να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και το πρόσωπο που σχετίζεστε ερωτικά. Οι κακοπροαίρετοι θα βρουν πάντα τον τρόπο να σας βλάψουν κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να εμποδίσετε. Από την άλλη, όμως, μπορείτε να περιορίσετε, ως έναν βαθμό, την επίδραση που ασκούν οι τρίτοι στην προσωπική σας ζωή, προσέχοντας ιδιαίτερα τις πληροφορίες που μοιράζεστε με τους άλλους. Εμπιστευτείτε τους Αιγόκερους σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, σας γνωρίζουν καλύτερα απ’ ό,τι γνωρίζετε εσείς τον εαυτό σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές τους και θα βγείτε κερδισμένοι. Στο σκέλος των επαγγελματικών, είναι σημαντικό να μην αφήσετε τον έντονο ανταγωνισμό να μπει ανάμεσα σε σας και τους συναδέλφους σας, υπονομεύοντας την επικοινωνία και τις γενικότερες σχέσεις σας. Διαχωρίστε την αλληλεγγύη από τη φιλοδοξία.

 

Λέων

Καλές οι τυπικότητες, Λέοντες, αλλά όταν πρόκειται για ερωτικά θέματα (και μάλιστα επείγοντα), καλό είναι να τα λέτε έξω από τα δόντια και να απαιτείτε και από τους άλλους να πράξουν παρομοίως. Αυτές τις μέρες η αναποφασιστικότητα του ατόμου που σας ενδιαφέρει σας προκαλεί έντονη σύγχυση και σας πάει αρκετά πίσω στον προγραμματισμό σας. Σεβαστά τα συναισθήματα των άλλων, αλλά δεν μπορείτε να τους επιτρέψετε να ανατρέψουν ολόκληρη τη ζωή σας. Ευτυχώς, ο Δίας σας εξοπλίζει με τη δυναμική που χρειάζεστε για να τρίξετε τα δόντια σε αυτούς που πρέπει και να διεκδικήσετε όσα δικαιούστε, χωρίς περιστροφές. Στο πεδίο των επαγγελματικών, η φιλοδοξία συγκρούεται με την ηθική κι αυτή η κατάσταση ενδέχεται να σας προκαλέσει αμφιβολίες σχετικά με κάποιες πρόσφατες επιλογές σας. Μη διστάσετε να εμπιστευτείτε κάποιον εμπειρότερο από σας.

 

Παρθένος

Το μυαλό σας τρέχει με υπερβολική ταχύτητα, αλλά κάποιες εξελίξεις είναι γραφτό να επέρχονται με πολύ αργούς ρυθμούς. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, μη βιαστείτε να πιέσετε ή να πιεστείτε για να πετύχετε έναν ορισμένο στόχο. Το αποτέλεσμα δεν θα δικαιώσει κανέναν. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και τις συνθήκες να ωριμάσουν χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις. Η Αφροδίτη ευνοεί τη συγχώρεση και την επανασύνδεση αυτό το διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο και πιθανό από ποτέ να έρθετε κοντά σε πρόσωπα που απομακρύνθηκαν από τη ζωή σας χωρίς να το θέλετε. Η ησυχία που επικρατεί στα επαγγελματικά σας σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αυτήν τη στιγμή δεν πραγματοποιούνται ζυμώσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές. Εκτιμήστε τη συνεργασία σας με τους Αιγόκερους και τους Ιχθύς.

 

Ζυγός

Δεν υπάρχει λόγος να μένετε κολλημένοι σε παλιές συνήθειες που έχουν πλέον πάψει να σας εξυπηρετούν όπως πριν. Εκμεταλλευτείτε τον ούριο άνεμο του Δία, ανακαλύπτοντας καινούργιους προορισμούς, που ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο έχουν τη δύναμη να διευρύνουν σημαντικά τους ορίζοντές σας. Η συμβολή των Παρθένων θα είναι καθοριστική στη διατήρηση της διάθεσής σας σε υψηλά επίπεδα αυτές τις μέρες, επομένως καλά θα κάνετε να τους έχετε από κοντά και να τους δώσετε την αξία που τους πρέπει. Ό,τι κι αν γίνει, μην μπερδέψετε τις φιλικές με τις επαγγελματικές σας σχέσεις, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ολέθριο για κάθε πλευρά. Μερικές φορές, Ζυγοί, η τυπικότητα είναι η καλύτερη λύση, αν ο σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε τις ιδανικές ισορροπίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Πρόοδος σε ένα αισθηματικό ζήτημα, που για καιρό έμεινε στον πάγο.

 

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες, Σκορπιοί, καταλαβαίνετε πως η γνώση των προβλημάτων των άλλων δεν δημιουργεί παράλληλα υποχρέωση επίλυσής τους. Ίσως είναι δύσκολο για μερικούς να το χωνέψουν, αλλά ούτε η μητέρα τους είστε ούτε έχετε τη διάθεση να την υποδυθείτε. Στο κάτω κάτω, κανείς δεν έσπευσε να λύσει τα δικά σας προβλήματα για λογαριασμό σας. Η δυναμική του Άρη σας εμπνέει να προβείτε σε ένα διαπροσωπικό ξεκαθάρισμα, που από τη μια θα αποβεί ευεργετικό για την ψυχολογία σας, αλλά, από την άλλη, θα δυσαρεστήσει αρκετά από τα πρόσωπα του κύκλου σας. Οι μεγάλες κατακτήσεις, ωστόσο, απαιτούν θυσίες, κι εσείς οφείλετε να αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο με σθένος προκειμένου να είστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας. Σε ανοδική πορεία τα ερωτικά σας τώρα, γεγονός που εν μέρει οφείλεται στην υποχωρητικότητα που επιδείξατε τις προηγούμενες μέρες.

 

Τοξότης

Διώξτε τις αμφιβολίες από το μυαλό σας και πορευθείτε στην κατεύθυνση που προτιμάτε, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αυτή την εβδομάδα, Τοξότες, η πλανητική συγκυρία σας δίνει με διάφορους τρόπους την απαραίτητη ώθηση για να ξεκολλήσετε από τη στασιμότητα που σας χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Ετοιμαστείτε για πολλές και απότομες αλλαγές στον τομέα των ερωτικών, μερικές από τις οποίες επέρχονται δίχως να τις ζητήσετε. Μια πόρτα κλείνει, αλλά μια καινούργια ανοίγει διάπλατα, και εκεί είναι που πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε απέναντι σε ένα πρόσωπο που δεν έχει δοκιμαστεί στον χρόνο, ό,τι κι αν σας λένε οι γύρω σας. Μόνο εσείς ξέρετε τους ρυθμούς σας, επομένως δεν υπάρχει άλλος καταλληλότερος από σας να καθορίσει το σωστό timing για την επισημοποίηση ενός ειδυλλίου. Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς και τους Ιχθύς.

 

Αιγόκερως

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να αναλωθεί σε διλημματικές καταστάσεις και γρίφους αυτές τις μέρες. Καλώς ή κακώς ταλαιπωρηθήκατε πολύ από ερωτικές αβεβαιότητες τον τελευταίο καιρό, άρα το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια ακόμα ασταθή ιστορία με ασαφή χαρακτήρα. Η Αφροδίτη εντείνει ιδιαίτερα το φλερτ και την πολιορκία, αλλά το ζητούμενο είναι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μέσα για να φτάσετε σε ένα απώτερο και σαφώς πιο εξελιγμένο συναισθηματικό σημείο. Μη συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που έχετε στο μυαλό σας, όσο βολικό κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Οι σχέσεις σας με Παρθένους και Λέοντες (ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας) θα συμβάλουν δυναμικά στην επαγγελματική σας επιτυχία, επομένως καλό θα ήταν να τις διαχειριστείτε με λεπτότητα, ακόμα κι αν κάποιες στιγμές η σύγκρουση μοιάζει με προτιμότερη επιλογή. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας.

 

Υδροχόος

Μη ζητάτε απαντήσεις από άτομα που μέχρι στιγμής σας προκάλεσαν μόνο απορίες. Αυτές τις μέρες, Υδροχόοι, είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή σας στους ανθρώπους και στις καταστάσεις που μπορούν να σας προσφέρουν κάτι επί της ουσίας και όχι λόγια του αέρα. Ο δρόμος στον οποίο καλείστε να βαδίσετε ενδέχεται να γίνει αρκετά μοναχικός, αλλά το σίγουρο είναι πως θα βγείτε κερδισμένοι από αυτή την πρόκληση. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, εμπιστευτείτε τις συμβουλές των Αιγόκερων και των Ιχθύων και μη βιαστείτε να εφαρμόσετε μια συγκεκριμένη τακτική απλώς επειδή θα την εφάρμοζαν κι άλλοι στη θέση σας. Συνδυάστε λογική και ένστικτο, αποφεύγοντας τις υστερίες, και θα ανταμειφθείτε. Προσοχή στις επαγγελματικές τρικλοποδιές, ειδικά αν ο ανταγωνισμός είναι έντονος αυτήν τη στιγμή στον χώρο εργασίας σας. Τα πράγματα δεν είναι όσο αθώα φαίνονται.

 

Ιχθύς

Η Αφροδίτη αυξάνει κατακόρυφα τον ρομαντισμό στη ζωή σας, κάνοντάς σας επιρρεπείς σε ειδύλλια που μπορεί να μη σας εγγυώνται μεγάλη διάρκεια αλλά σίγουρα έχουν τα φόντα να σας συναρπάσουν. Η δέσμευση για τη δέσμευση ποτέ δεν σας εντυπωσίασε ως ιδέα, γι’ αυτό χαρείτε το ξέγνοιαστο κλίμα των ημερών, και όταν τα πράγματα σοβαρέψουν, θα το καταλάβετε εγκαίρως για να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μια σημαντική φιλία δοκιμάζεται με σκληρό τρόπο τώρα και από την υπομονή σας θα κριθούν πολλά όσον αφορά το μέλλον της. Μην αφήσετε τον θυμό και την παρορμητικότητά σας να σας ωθήσουν σε κινήσεις που θα μετανιώσετε αμέσως αφού τις κάνετε. Ο τομέας των οικονομικών αναβαθμίζεται σημαντικά, γεγονός που αλλάζει και τον τρόπο με τον οποίο σας βλέπουν ορισμένα πρόσωπα. Χειριστείτε διπλωματικά τις ευρύτερες κοινωνικές σας σχέσεις σε αυτό το στάδιο.

 

 

+ το καθημερινό STARFAX