«Καμία χώρα με αξιοπρέπεια δεν ανέχεται έξωθεν επιβεβλημένες λύσεις. Έχει σημασία να προχωρήσουμε από το Μνημόνιο στο δικό μας ενδογενές, εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης»
Ο Eυάγγελος Bενιζέλος ξεσπαθώνει εναντίον του εχθρού και κυρίως των υπογραφών του.

 

 

 


«Αν είχα την κρίσιμη εποχή του '90 αυτήν τη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δίνει το facebook, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα»
Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ανακαλύπτει τα social media και το like ως στήριγμα που ήρθε πολύ αργά.

 

 

 


«Το λαϊκό τραγούδι θέλει πόνο, θέλει εμπειρία και ό,τι τραγουδάς να το 'χεις περάσει. Το Κολωνάκι πώς θα πει τη "Δραπετσώνα"; Δεν πρέπει να ξέρουν ούτε πού πέφτει!»
Ο Mανώλης Mητσιάς με απορίες, γιατί δεν  ξέρει ότι δεν είναι ο πόνος πια που λείπει αλλά το remix του Φοίβου για να αντηχήσει η «Δραπετσώνα» στη Δεξαμενή.

 


«Να μην ξαναφήσουν μόνο του τον Κώστα Τζαβάρα στα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής. Με το «κράτος ή χάος που εκτόξευσε με τη χαρακτηριστική φωνή του μ' έκανε να πιστέψω πως ξαναβλέπω το Λούφα και Παραλλαγή»
Ο καθηγητής Γιώργος Βέλτσος είναι, που για να στείλει τα βέλη του στον υπουργό Πολιτισμού αναγκάζεται να κατέβει τόσο χαμηλά, που πλέον γίνεται κατανοητός.

 

 

 


«Το Ίντερνετ είναι μια υπερτιμημένη τηλεφωνική παρτούζα, όπου ο καθένας μπαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Κυρίως το κοντό του, γιατί αν έχεις μακρύ, βγαίνεις και το δουλεύεις αλλιώς, δεν ιδροκοπάς μπροστά στον υπολογιστή»
Ο Τζίμης Πανούσης για την αβάσταχτη ελαφρότητα της  social-δημοκρατίας .

 

 

 


«Είμαι ενθουσιασμένος. Η κόρη μου έχει τώρα έναν αδελφό. Εχουν μια υπέροχη μαμά. Και για να είμαι απολύτως σαφής, εγώ είμαι ο πατέρας»
Ο Χιου Γκραντ αισθάνεται την ανάγκη να διαλαλήσει τα χαρμόσυνα σε όλο το twitter, μέχρι να έρθει πάλι η στιγμή που θα αγανακτεί για την παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής.

 

 

 


«Η Χρυσή Αυγή είναι σαν τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό. Αντικαταστήστε τους μετανάστες με τους Εβραίους και θα δείτε ότι η ομοιότητα είναι τρομακτική»
Ο φημισμένος ιστορικός Μαρκ Μαζάουερ για το αυγό που είναι το ίδιο, είτε από φίδι είτε από φοίνικα.