Lost Links

Lost Links Facebook Twitter
0

Lost Links Facebook Twitter

ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ: Η τραγουδίστρια, που κάνει μια δεύτερη καριέρα μέσω των social media εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της στο facebook και το twitter υπερασπιζόμενη την εθνική μας ταυτότητα, άλλοτε φωτοσοπάροντας στη μύτη της την ελληνική σημαία και άλλοτεβρίζοντας τη «χούντα» και οποιαδήποτε κυβέρνηση ψήφισε η πλειοψηφία. Πρόσφατα, έξαλλη και χρησιμοποιώντας κεφαλαία, ανέκραξε: «Ωραία κυβέρνηση

ψηφίσατε, ζώα! Να τη χαίρεστε! Ακυβέρνητοι είμαστε, αν δεν το καταλάβατε», προκαλώντας το σχόλιο του @ sheikyerbutti: «Τη Σαμίου τη χάκαρε ο Λεβέντης!».

ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: Ήρθε μια εξομολόγηση στο lifo.gr, δεν έχει σημασία τι εξομολογούνταν, πάντως το υστερόγραφο έλεγε: «Όταν έγραψα την εξομολόγηση, άκουγα την εκπομπή “Αfterhours on a nightbus” στο Μojo Radio της Πάτρας (στο ίντερνετ) - πολύ ωραία εκπομπή! Επίσης, ακούω τις Κυριακές 12-2 το βράδυ έναν τύπο στο Studio E (ίντερνετ πάντα, ψάξε, είναι διαφορετικές πόλεις) και στον ίδιο σταθμό την εκπομπή “Radio edit” στις 10. Επίσης, στον Intersonik την εκπομπή “Lost links”». Είχα σχεδόν ξεχάσει πως μπορείς ν’ ακούς ραδιόφωνο όπου κι αν είσαι και από τότε μαζεύω γνώμες για το τι ν’ ακούω online (αν έχετε καμιά πρότα-

ση, πείτε μου).

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΑΠ’ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΕΜΠΗ)

 «Όταν γυρνάμε από βόλτα μεσημέρι και μ’ έχει πάρει ο ύπνος στο αυτοκίνητο, οι γονείς μου καταστρώνουνολόκληρο σχέδιο πώς θα με βγάλουν απ’ το καρεκλάκι και θα με ανεβάσουν στο σπίτι χωρίς να ξυπνήσω για να κερδίσουν ένα ακόμα μισάωρο ησυχίας - αν το “ευτυχίας” πέφτει πολύ. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως άδικα προσπαθούν. Αν θέλουν να κερδίσουν ένα ακόμα μισάωρο ησυχίας -αν το “ευτυχίας” πέφτει πολύ- θα πρέπει να το περάσουμε όλοι μαζί στο αυτοκίνητο, γυρνώντας γύρω γύρω το τετράγωνο, ή, αν πιάσουμε και Αττική Οδό, ακόμα καλύτερα. Κι αν η βόλτα καταμεσήμερο στην Αττική Οδό δεν είναι ακριβώς το όνειρό τους, να τους υπενθυμίσω -αφού προτείνω και την Κηφισίας- ότι Μπέμπης είναι αυτό που τους συμβαίνει όταν είναι απασχολημένοι κάνοντας άλλα σχέδια.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ FACEBOOK: Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Πινακοθήκης εναντίον επιμελήτριας με 28χρονη υπηρεσία. Η δίωξη ασκήθηκε για σχόλια που έκανε η επιμελήτρια τον Ιανουάριο του 2012 στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αμέσως μετά τη διάρρηξη της Εθνικής Πινακοθήκης και την κλοπή τριών έργων τέχνης ανυπολόγιστης αξίας. Η δίωξη ήταν αποτέλεσμα των πρόσφατων αιτήσεων της επιμελήτριας, η οποία είναι γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Εθνικής Πινακοθήκης, για ενημέρωση από τη διοίκηση σχετικά με την τήρηση υποχρεώσεων που αφορούν την ασφάλεια. Αρχικώς, ως απάντηση δόθηκε η εντολή για έλεγχο της αιτούσας και ακολούθησε η παραπομπή της στο Πειθαρχικό του υπουργείου Πολιτισμού, όπου η επιμελήτρια αντιμετωπίζει ακόμη και το ενδεχόμενο της απόλυσης. Τα φερόμενα παραπτώματα: αναξιοπρεπής συμπεριφορά, παραβίαση εχεμύθειας, χρήση υπηρεσιακών πληροφοριών για ιδιωτικό συμφέρον, χρήση «απρεπών εκφράσεων». Η επιμελήτρια αρνείται ότι η κριτική που άσκησε είχε τα παραπάνω στοιχεία και καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, την αθέμιτη παρέμβαση στο απόρρητο των επικοινωνιών της, καθώς και την απόπειρα της διοίκησης να καταπνίξει την ελεύθερη έκφραση ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην Εθνική Πινακοθήκη. (από το lifo.gr)

RETWEETS

Εκβιάζοντας ένα μικρό αγοράκι να πει ποια του αρέσει στην τάξη. Πόσο εύχομαι να σου
απαντήσει “ο Κώστας”, Φερεντίνε». #ellada_exeis_talento@therealcurlysue
«Το υπουργείο Τουρισμού δε θα έχει πια σχέση με τον πολιτισμό. Θα απευθύνεται με ειλικρίνεια στον τουρίστα με το σλόγκαν “έλα και φέρε λεφτά”». @elenirou

«Τελικά, από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα θα επιζήσουν μόνο οι κατσαρίδες και το ΠΑΣΟΚ: 12%,
και πάλι στην κυβέρνηση είναι».@kurosawa7
«Έχω κάνει 50 χρόνια Έλληνας! (έκφραση ανθεκτικού Έλληνα)»@sofiafilippidou
«Παράπλευρη συνέπεια της πρωθυπουργοποίησης Σαμαρά: το ύφοςολοκληρωτικού και απόλυτου οργασμού στο πρόσωπο της Μαρίας Σπυράκη στο MEGA».@NikZachariadis
«Δεν μπόρεσα να βρω τελικά λύση για την Ελλάδα... Πάω να δω Futurama».@KainILUBRO

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και τις απόψεις τηςγια τα τρανς δικαιώματα

TV & Media / Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και τις απόψεις της για τα τρανς δικαιώματα

Η ζωή και η αμφιλεγόμενη δημόσια πορεία της δημιουργού του «Χάρι Πότερ» γίνονται ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων, που θα εξετάζει τόσο την τεράστια λογοτεχνική επιτυχία της όσο και τις συγκρούσεις γύρω από τις απόψεις της.
THE LIFO TEAM
New York Times, Economist και AFP ενώνουν δυνάμεις κατά της δωρεάν χρήσης των άρθρων τους από την AI

TV & Media / New York Times, Economist και AFP ενώνουν δυνάμεις κατά της δωρεάν χρήσης των άρθρων τους από την AI

Περισσότεροι από 40 εκδοτικοί οργανισμοί προσχωρούν σε διεθνή συμμαχία που επιδιώκει να ελέγξει τη χρήση δημοσιογραφικού περιεχομένου από την τεχνητή νοημοσύνη και να καθιερώσει κοινούς κανόνες αδειοδότησης.
THE LIFO TEAM
Σταμάτης Ζαχαρός: Τέλος από το One Channel ο δημοσιογράφος

TV & Media / Σταμάτης Ζαχαρός: Τέλος από το One Channel ο δημοσιογράφος

«Μετά από εκατοντάδες εκπομπές, αμέτρητες συνεντεύξεις και ρεπορτάζ αλλά και χιλιάδες καλεσμένους, χθες αργα το βραδυ, μου ανακοινωθηκε- αιφνιδίως και αναιτιολόγητα- η διακοπή της συνεργασίας μου με το One Channel» έγραψε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM
Ο Νταν Λέβι κατά του Σέιν Γκίλις για τον σεξιστικό μονόλογό του στο SNL: «Πρέπει να αντιδρούν περισσότεροι άνδρες»

TV & Media / Ο Νταν Λέβι κατά του Σέιν Γκίλις για τον σεξιστικό μονόλογό του στο SNL: «Πρέπει να αντιδρούν περισσότεροι άνδρες»

Ο δημιουργός του «Schitt’s Creek» χαρακτήρισε μισογυνικά τα σχόλια του κωμικού για τις γυναίκες στα γυμναστήρια και ζήτησε από τους άνδρες να μη μένουν σιωπηλοί όταν οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως σεξουαλικά αντικείμενα.
THE LIFO TEAM
Η νέα εμμονή των ανδρών με την τεστοστερόνη μπαίνει στο μικροσκόπιο του BBC

TV & Media / Η νέα εμμονή των ανδρών με την τεστοστερόνη μπαίνει στο μικροσκόπιο του BBC

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC εξετάζει την τάση που συνδέει την ανδρική ταυτότητα με τα επίπεδα μιας ορμόνης, ενώ επιστημονικές έρευνες αποκαλύπτουν την εμπορική αγορά πίσω από την ανασφάλεια των ανδρών
THE LIFO TEAM