Κριός

Το βασικό χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι η νευρικότητα. Τυχαία περιστατικά τείνουν να σας προκαλούν εκνευρισμό χωρίς λόγο, αλλά μέσα από όλη αυτή την κατάσταση οι δημιουργικές σας δυνάμεις κινητοποιούνται, αποφέροντας σπουδαία αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα. Ο Άρης προκαλεί διαρκή ρευστότητα στην καθημερινότητά σας, γι’ αυτό δεν πρέπει να παίρνετε τίποτα ως δεδομένο. Την επόμενη στιγμή μπορεί κάλλιστα να μεταβληθεί. Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε καλή τροχιά - η δε Αφροδίτη επιβραβεύει τις τολμηρές σας προσπάθειες, ακόμα κι αν η μακροπρόθεσμη επιτυχία τους είναι αβέβαιη. Χαρείτε τις μικρές απολαύσεις που μπορεί να ενέχει μια ερωτική περιπέτεια (ή περισσότερες περιπέτειες) και μην πιέζετε τις καταστάσεις για να ικανοποιήσετε τα όνειρά σας με το ζόρι. Αν κάτι είναι να συμβεί, θα βρει τον δρόμο να πραγματοποιηθεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος ν’ αφήνετε την εμμονή σας να σας κατατρέχει.

 

Ταύρος

Η τύχη είναι με το μέρος σας. Επιτέλους, θα έχετε την ευκαιρία να συνδέσετε αφηρημένες ιδέες με πρακτικές λύσεις, φτάνοντας τελικά στο σημείο να λύσετε μεγάλο αριθμό προβλημάτων, τόσο δικών σας όσο και των γύρω σας. Έχετε κατά νου πως αυτή την εβδομάδα πολλοί θα σας δουν ως σωτήρα τους. Αξιοποιήστε αυτό το προνόμιο προς το συμφέρον σας, αλλά μην το καταχραστείτε κιόλας γιατί θα δημιουργήσετε αχρείαστες φασαρίες και δυσαρέσκειες. Ο ανάδρομος Άρης σας προστατεύει από κακοτοπιές, αλλά δυστυχώς καμιά δύναμη δεν είναι αρκετή για να σας προστατεύσει από τον χειρότερο εχθρό, τον κακό εαυτό σας. Έχει έρθει η στιγμή να τα βρείτε μαζί του και να περιορίσετε κάπως την κυκλοθυμία και τις συχνές ψυχολογικές μεταπτώσεις σας. Στα ερωτικά, θα πρέπει να προσέξετε το θέμα της οικειότητας. Μπορεί να κολακεύεστε από το φλερτ, αλλά είναι λάθος να δίνετε θάρρος σε άτομα που ενδέχεται να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

 

Δίδυμος

Η καριέρα σας βρίσκεται στα καλύτερά της. Η δυναμικότητά σας σάς βοηθά να φτάσετε σε απροσδόκητα επίπεδα καταξίωσης, ενώ πολλοί από αυτούς που κάποτε σας αμφισβητούσαν θα μεταμορφωθούν ξαφνικά σε αυλοκόλακες. Όσοι δεν έχετε δουλειά, θα διαπιστώσετε πως είναι η καλύτερη εποχή για να χτυπήσετε πόρτες, παρά τη γενικότερη δυσχέρεια στην αγορά. Η εβδομάδα αυτή αποτελεί μια περίοδο αποκαλύψεων, μερικές από τις οποίες δεν περιμένατε με τίποτα. Μην είστε πολύ αυστηροί με ό,τι ακούσετε - αν κάποιος σας έκρυβε κάτι για μεγάλο διάστημα, ίσως και να ‘χε σοβαρό λόγο. Αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας, ακούγοντάς τους χωρίς να τους κριτικάρετε. Στα ερωτικά, η περίοδος είναι μεταβατική. Μια χρόνια εμμονή πιθανώς να φτάνει στο τέλος της, ανοίγοντας νέους δρόμους κι εντελώς διαφορετικές προοπτικές. Εκτιμήστε τα δυνατά σας σημεία και μπείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης χωρίς ενδοιασμούς.

 

Καρκίνος

Τα οικογενειακά προβλήματα βρίσκονται δυστυχώς στο ζενίθ τους αυτή την εβδομάδα. Προστριβές με γονείς, ασυνεννοησία με παιδιά, προβλήματα υγείας για παππούδες - όλα είναι στο παιχνίδι. Ευτυχώς, η Αφροδίτη δίνει αισιοδοξία στο ζώδιό σας, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε αυτές τις καταστάσεις με χαμόγελο και αποφασιστικότητα. Η κούραση και ο σοβαρός προβληματισμός σας ανοίγουν τα μάτια ως προς το τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή και τι όχι. Παίρνετε ένα μεγάλο μάθημα πάνω σ’ αυτό και πλέον τα χαζά ζητήματα δεν θα έχουν τη δύναμη να σας στενοχωρούν και να σας καταβάλλουν. Τον τομέα τον ερωτικών θα φωτίσει η επάνοδος ενός πολύ σημαντικού προσώπου με το οποίο ζήσατε πολλά και χωρίσατε κάπως άτσαλα. Μη φοβηθείτε να επισημοποιήσετε ό,τι συμβαίνει μεταξύ σας. Δεν είναι οι τίτλοι που χαλάνε μια σχέση, αλλά η συναισθηματική φθορά που αυτή κρύβει.

 

Λέων

Η κίνηση του  Ήλιου ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες και το πεδίο των γνώσεών σας διευρύνεται σημαντικά. Μη σας ξαφνιάζει η ανάγκη σας να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, αλλά φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τη γνώση κατά τον προσφορότερο δυνατό τρόπο. Φυσικά, μαζί με τις γνώσεις αυξάνονται κατακόρυφα και οι προβληματισμοί σας, γεγονός που συνδέεται με την εντατικοποίηση των κοινωνικών σας επαφών με πρόσωπα μεγαλύτερα από εσάς. Θα ανακαλύψετε πως σε μεγαλύτερα άτομα μπορείτε να βρείτε όχι απλά καθοδήγηση αλλά και πρωτόγνωρο ερωτικό καταφύγιο. Μη βιάζεστε ν’ απορρίψετε μια κατάσταση υπό τον φόβο της αβεβαιότητας. Αφεθείτε στις νέες εμπειρίες και μάθετε από αυτές. Στα οικονομικά ενδεχομένως να βιώσετε μια απρόσμενη διατάραξη, αλλά ένας σωστός προγραμματισμός θα σας βγάλει από τη δυσχερή θέση. Τα επαγγελματικά σας είναι στάσιμα, πράγμα που, αν μη τι άλλο, δεν πρέπει να σας δυσαρεστήσει, δεδομένης της εποχής.

 

Παρθένος

Συμβιβασμός είναι η λέξη-κλειδί αυτής της εβδομάδας. Πρέπει πάντα να θυμάστε πως οι μεγάλες σχέσεις απαιτούν υποχωρήσεις και παραχωρήσεις, όποιος κι αν έχει δίκιο στην εκάστοτε διαφωνία. Οι περιστάσεις αυτών των ημερών απαιτούν κατανόηση αλλά και προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Η φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του Ερμή σας καλεί να επαναδιαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις στις οποίες συμμετέχετε από κοινού με άλλους, αλλά και ν’ αλλάξετε γνώμη αναφορικά με προσωπικά σας θέματα. Το πρόσφατο παρελθόν διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη ζωή σας και, μελετώντας το προσεκτικά, μπορείτε να παραδειγματιστείτε εποικοδομητικά και να διορθώσετε σημαντικά λάθη σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα σπουδών κι εκπαίδευσης. Μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειές σας να πάρετε κάποιο πτυχίο ή να εισαχθείτε σε κάποια σχολή - η μόρφωση σας είναι απολύτως απαραίτητη και δεν πάει ποτέ χαμένη. Άνοδος στα οικονομικά, στασιμότητα στα επαγγελματικά.

 

Ζυγός

Η συνεργασία είναι παράγοντας ζωτικής σημασίας τις μέρες που έρχονται. Δώστε έμφαση στη σωστή επικοινωνία και στην ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, γιατί θα σας χρειαστεί. Όποτε οι άλλοι φαίνονται απρόθυμοι να συνεργαστούν, μην πέφτετε στην παγίδα να τους πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα γιατί, σε τελική ανάλυση, βλάπτετε το ίδιο σας το συμφέρον. Δείξτε υπομονή και σύντομα το προσωπικό σας κέρδος θα εξαρτάται αποκλειστικά από σας. Ο Δίας προωθεί τη βελτίωση των οικονομικών σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξοφλήσετε λογαριασμούς αλλά και να ικανοποιήσετε ατομικά σας έξοδα, που προηγουμένως θεωρούσατε πολυτέλεια. Στα ερωτικά σας θα ανακύψει ένα πρόβλημα που, χωρίς να επηρεάζει τα συναισθήματα, θέτει πρακτικά εμπόδια στις επαφές σας με τον/ τη σύντροφο. Ο εκνευρισμός σας είναι δικαιολογημένος, αλλά μην τον αφήσετε να δυσχεράνει κι άλλο την κατάσταση. Κακομάθετε τον εαυτό σας - μην του αρνηθείτε επιπλέον περιποίηση, αν την έχει ανάγκη.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα σηματοδοτεί την εξέλιξη πολλών υποθέσεων που για πολύ καιρό βρίσκονταν σκονισμένες στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Προσπαθήστε ν’ αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ρεαλισμό, περιορίζοντας όσο μπορείτε την εμπάθεια με την οποία βλέπετε συνήθως κάποια πρόσωπα. Θα δείτε πως η αντικειμενικότητά σας στο τέλος θα εκτιμηθεί. Ο φόρτος εργασίας σας εξακολουθεί να είναι μεγάλος κι εξαιτίας του η μνήμη σας δεν είναι στα καλύτερά της. Ελέγξτε μήπως έχετε ξεχάσει κάποια υποχρέωση (π.χ. κάποια συνάντηση, επέτειο) και διορθώστε τον κακό προγραμματισμό σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τη διατροφή σας και συγκεκριμένα τις ποσότητες που καταναλώνετε (συχνά χωρίς να το καταλαβαίνετε). Η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε θεαματικά την εμφάνισή σας, αλλά πρέπει κι εσείς να συμβάλετε δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση. Να αναμένετε λυτρωτική δικαίωση σε έντονη διαφωνία που είχατε με τον/τη σύντροφο.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ειδικά αυτή την εβδομάδα είναι απαραίτητο να χορηγήσετε στους φίλους σας τη βοήθεια που χρειάζονται, χωρίς να ζητάτε άμεσα ανταλλάγματα. Φροντίστε, ωστόσο, να μην παραμελήσετε τη δική σας ζωή - απλώς συμπληρώστε την, αποδεικνύοντας στους άλλους πόσο μετράνε για σας. Η δημιουργικότητά σας περνάει μια ακμαία φάση και θα πρέπει να την ενθαρρύνετε με κάθε μέσο. Αν είστε καλλιτέχνες με ανήσυχη φύση, μη φοβηθείτε να διοχετεύσετε την έμπνευσή σας προς την κατεύθυνση που θέλετε. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Στα ερωτικά θα αντιμετωπίσετε αρκετά διλήμματα και θα πρέπει να συνδυάσετε τη λογική με το συναίσθημα, χωρίς να δώσετε προβάδισμα σε κάποιο από τα δύο. Έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να πληγώνεστε και να ικανοποιηθείτε και ηθικά από τις επιλογές σας. Προσοχή στις σπατάλες, εμπιστευτείτε την κρίση των στενών σας φίλων.

 

Αιγόκερως

Η επίδραση του Άρη σας δημιουργεί την ανάγκη να θέσετε νέους στόχους, οι οποίοι συχνά αφορούν τομείς που μέχρι πρότινος δεν σας ενδιέφεραν καθόλου. Μη διστάσετε να κάνετε ανοίγματα προς πρωτόγνωρες κατευθύνσεις, αλλά σε καμία περίπτωση μην παραλείψετε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Το παρελθόν, άλλωστε, είναι η βάση του μέλλοντος και δεν πρέπει ν’ αφήσετε κανέναν να σας το αλλοιώσει. Οι καυγάδες με άτομα του κύκλου σας δεν θα λείψουν, αλλά αυτήν τη φορά οφείλετε να κρατήσετε σκληρή στάση απέναντι σε όσους έσφαλαν. Αφήστε, λοιπόν, το πρώτο βήμα για την επίλυση παρεξηγήσεων να το κάνουν αυτοί που τις προκάλεσαν και μην αδικείτε τον εαυτό σας. Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση - θα καταλάβετε, μάλιστα, αυτές τις μέρες πόσο τυχεροί είστε που έχετε δίπλα σας αυτόν/ή που έχετε. Αν δεν είστε σε σχέση, αυτή είναι μια εβδομάδα νέων, πολλά υποσχόμενων γνωριμιών.

 

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα στέλνει κοντά σας χρήσιμα και καινούργια πρόσωπα των οποίων η επιρροή θα είναι καταλυτική για τη διεκπεραίωση σημαντικών σας υποχρεώσεων. Αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία τις προκλήσεις της καθημερινότητας, αν και ο εκνευρισμός σας είναι από τώρα δεδομένος για μερικά θέματα. Ιδιαίτερη προσοχή δώστε στην υγεία σας. Αν έχετε προσέξει κάποιο ασυνήθιστο σημάδι στο σώμα ή στη διάθεσή σας, μην το παραβλέψετε. Γενικά, δεν είναι συνετό να ρισκάρετε αυτή την περίοδο, γιατί ο Ερμής καιροφυλακτεί και μπορεί να επιδεινώσει υπερβολικά και την παραμικρή κακοτυχία σας. Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και παραμερίστε, έστω προσωρινά, ενδεχόμενες διαφωνίες και άλυτα προβλήματα μεταξύ σας. Εκτιμώντας τα προσόντα τους, θα μπορέσετε ν’ αποδεχτείτε πολιτισμένα τα αρνητικά τους χαρακτηριστικά και θα γλιτώσετε τον εαυτό σας από μέρες γκρίνιας, θυμού και μιζέριας.

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από συνεχή ένταση και αναβρασμό. Δεν θα βαρεθείτε, λοιπόν, ούτε λεπτό. Φυσικά, η ένταση δεν έχει μόνο αρνητική σημασία. Πέρα από διενέξεις και καυγάδες, θα ζήσετε πολλές στιγμές πάθους αλλά και πνευματικής διέγερσης. Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους φίλους σας - δεν είναι υποχρεωμένοι να μαντεύουν τη σκέψη σας. Καμιά φορά θα πρέπει να μένετε ευχαριστημένοι με τα πολύ βασικά, που είναι άλλωστε και τα σημαντικότερα. Αν διαπιστώσετε πως γίνεστε το τρίτο πρόσωπο σε κάποιο ερωτικό τρίγωνο, προτιμήστε να διαφυλάξετε την αξιοπρέπειά σας, εγκαταλείποντας το πεδίο αυτής της άνισης μάχης. Είστε πολύ σημαντικοί για ν’ αποτελείτε την εναλλακτική λύση του οποιουδήποτε. Αν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δώστε σημασία στον παράγοντα της τύχης. Ακόμα και η διαφορά δευτερολέπτων μπορεί να σας κοστίσει πολύτιμες γνωριμίες.