Κριός

Σου έχεις βγει πάλι το καρακριαρίσιο σου. Σε βλέπει ο βασιλιάς και σε ζηλεύει γιατί είσαι ξανά αγέρωχος, γιατί έχει αυτό τον αέρα της υπεροχής, γιατί ξέρεις να ξεχωρίζεις από χιλιόμετρα μακριά. Στις 20/1 το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα σε κάνει πάλι το «πρωτοπαλίκαρο» του ζωδιακού. Φτου-φτου, ένας λεβέντης! Και σου φέρνει τύχη, ευκαιρίες, αλλά, χωρίς τη δική σου στρατηγική, τα όπλα σου δεν θα έχουν ισχύ. Που σημαίνει, μην επαναπαυτείς στις δάφνες σου, αλλά σαν καλός παίκτης πρέπει να το ιδρώσεις το φανελάκι και να φέρνεις το γήπεδο πάνω κάτω, κάνοντας εντυπωσιακές φιγούρες και τακουνάκια. Προσοχή στα οικονομικά σου και στους καλοθελητές που θα θέλουν να βοηθήσουν. Η Νέα Σελήνη στις 23/1 κάνει τις εξελίξεις κάτι περισσότερο από θετικές.  

 

Ταύρος

Έλα Ταύραρε, έλα και πες μας αν τα σπας τα γυαλικά πάνω στον θυμό σου, στο πάθος σου για το κόκκινο, ή αν τα κάνεις όλα αυτά για το θεαθήναι και για να κόβεις εισιτήρια. Πληροφορίες, πάντως, λένε ότι συχνά πυκνά πλαγιάζεις με τον αμαρτωλό ταυρομάχο και λύνετε τις διαφορές σας στο κρεβάτι. Στις 20/1 το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα θα σε μπερδέψει και σένα και δεν θα ξέρεις αν είναι το πάθος σου που σε βάζει να κάνεις τα χειρότερα ή απλά κάποια τρελά γονίδια. Στις 22/1 ο Ήλιος ο Ηλιάτορας ενεργοποιεί τον Ουρανό και φτιάχνει αισθητά την ψυχολογία σου, παρόλο που τα επαγγελματικά σου παραμένουν μπερδεμένα. Η Νέα Σελήνη στις 23/1 σε καθίζει πάλι κάτω και, σαν έμπειρος στρατηγός, αλλάζεις γι’ ακόμα μια φορά κατεύθυνση και πορεία. ΥΓ.: Πράγματι… ό,τι δεν λύνεται κόβεται.

 

Δίδυμος

Έχεις κουραστεί να κάνεις υποθέσεις. Το σενάριο της ζωής σου μοιάζει συχνά πυκνά με μεξικάνικη σαπουνόπερα. Το έχεις δει, όμως, το ίδιο έργο αμέτρητες φορές. Έτσι, γυρίζεις αποφασιστικά κανάλι και προτιμάς να δεις ακόμα και ταινία τρόμου προκειμένου να βγεις από τη ρουτίνα σου. Εύγε, αυτό έπρεπε να είχες κάνει καιρό τώρα - ήταν θέμα μετατόπισης. Τώρα που αποφάσισες την αλλαγή με κάθε όρο ή τίμημα, τώρα είναι που θα μπεις στο λιβάδι με τα θαύματα. Στις 22/1 το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα δεν σε αφήνει με άδεια τα χέρια και φέρνει εκπλήξεις από το πουθενά. Μια κληρονομιά από μια ξεχασμένη θεία στην Αυστραλία; Ένα βιογραφικό που είχες στείλει πριν από δεκαπέντε χρόνια; Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τον υπερ-ενθουσιασμό σου και γενικά την υπερχείλιση.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος επέστρεψε. Φόρεσε τα καλά του, τα βολικά του κι έβαλε πάλι μέσα στο στόμα του γλυκά λόγια και φράσεις-κλειδιά. Έτσι, έγινες πάλι το καμάρι του ζωδιακού και όλο σε θέλουν (πάλι) για παρέα. Έχουν ανέβει και η κοινωνικότητα και οι μετοχές σου μαζί. Στις 20/1 οι φιλικές σχέσεις αποδεικνύονται πολύτιμες και μπορεί να σκάσει κάτι πολύ καλό από εκεί που δεν περίμενες. Στις 22/1 αυτός ο Ήλιος είναι αντιφατικός, γι’ αυτό μην τον κοιτάς κατάματα. Στις επαγγελματικές επιλογές, ενώ μέχρι τώρα πήγαινες διστακτικά και φοβισμένα, τώρα πατάς με σιγουριά και πειθαρχία. Στις 23/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε βάζει όχι μόνο ν’ αγγίξεις αλλά και να χαϊδέψεις τους στόχους σου. Σαν εκπαιδευμένα κατοικίδια σου αντιγυρίζουν τα χάδια και τη στοργή κι επιτέλους κάτι καλό σκάει μύτη.

 

Λέων

Μπορεί το βασίλειό σου να έχει ρημάξει -έπεσε και λιμός βλέπεις- αλλά είσαι ακόμα βασιλιάς και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Στις 20/1 το βασίλειό σου μπορεί να ενωθεί με ένα άλλο βασίλειο και να δεχτείς μεγάλη οικονομική στήριξη. Εντάξει, η νύφη που σου έφεραν δεν είναι η Ζιζέλ, αλλά δεν είναι και κακή - μεταξύ μας, και αυτές που διάλεγες εσύ τώρα τελευταία Τριζέλες ήταν. Στις 22/1 το εξάγωνο Ήλιου –Ουρανού σου δίνει πυγμή και θάρρος και θ’ ανεβάσεις τ’ όνειρό σου ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Πρόσεξε, όμως, μην το παρακάνεις με την υπερβολή, γιατί την έχεις από τα γεννοφάσκια σου, οπότε, αν την υπερτονίσεις, μπορεί κάποιοι να σε πουν καραγκιοζάκο. Στις 23/1 η Νέα Σελήνη δίνει ευκαιρίες. Τι περιμένεις;

 

Παρθένος

Από πάθος άλλο τίποτα. Μπορεί να συναγωνιστείς κι έναν Σκορπιό στις πολύ ερωτικές του ημέρες. Εκεί κοντά στις 20/1 θ’ ανέβεις στα κεραμίδια και θα καλέσεις όλες τις γάτες της γειτονιάς και αμέσως μετά θα πιάσεις δουλίτσα. Στις 22/1 πρέπει να παραμείνεις κουλ, ακόμα κι αν μια νταλίκα περάσει σύρριζα από το κεφάλι σου. Η Νέα Σελήνη στις 23/1 σου δίνει φτερά για να πετάξεις. Πρόσεχε μην την πάθεις σαν τον Ίκαρο. Προώθησε μεν τις ιδέες σου με ανεβασμένη πάντα διάθεση και κέφι, αλλά άφησε κατά μέρος τα κασκαντεριλίκια και τα «θα σας δείξω ποιος είμαι».

 

Ζυγός

Γαληνεμένα τα μάτια σου, το ίδιο και η ψυχή σου, και μπορεί να είσαι ακόμα στο μέτωπο, όμως έκανες ειρήνη με τον εαυτό σου και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί. Αρκεί να μην πατήσεις καμιά ξώφαλτση νάρκη και σε βρει το κακό από εκεί που δεν το περιμένεις. Στις 20/1 η Αφροδίτη κάνει τα γλυκά μάτια στον Πλούτωνα και όλη αυτή η κατάσταση σε κάνει να μοιάζεις (με το συμπάθιο) σαν μπακλαβάς που ήρθε κι έδεσε με το σιρόπι του. Στάζεις γλύκα κι ερωτισμό και δέχεσαι ακόμα και να σε πουν τζουτζούκο. Στις 22 ο Ήλιος δημιουργεί διαθλάσεις. Δεν ξέρεις αν πρέπει να το ρίξεις στη χαρά ή τη ζοχάδα Η Νέα Σελήνη στις 23/1 βάζει τα πράγματα στη θέση τους και, επιτέλους, ακόμα κι ένας αναβλητικός Ζυγός παίρνει οριστικές αποφάσεις. Υeah!

 

Σκορπιός

Στις 20/1 το εξάγωνο της συμπαθέστατης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε συνδέει μ’ εκείνο το πάθος σου το σκοτεινό, το ανεξιχνίαστο. Εκείνο το πάθος που σε κάνει να γίνεσαι Βέρθερος - και ρομαντικός και απελπισμένος, αλλά πάντα εσύ. Στις 22/1 τα κάτω μπορούν να έρθουν και πάνω, και γιατί όχι; Αρκεί, όταν ανάψει η επιγραφή «προσδεθείτε», να μη σου έρθει η όρεξη να κάνεις σεξ στις τουαλέτες. Το τετράγωνο Ήλιου - Δία σε κάνει κομματάκι υπερβολικό. Όταν βγαίνει από μέσα σου η Μάρθα Βούρτση, ένα κοπάδι από ύαινες κάνει ομαδικό χαρακίρι. Μην το κουράζεις, ειδικά όταν πηγαίνει καλά. Στις 21/1 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και στις 23/1 έχουμε Νέα Σελήνη. Το σπίτι σε κρατάει μέσα και ως δώρα σου δίνει την άνεση, τη ζεστασιά, τη θαλπωρή. Ακόμα κι αν οι άλλοι σε λένε σπιτόγατο, εσύ έχεις ανάγκη να κουρνιάσεις σαν περσική γατούλα πάνω στο καλοριφέρ.

 

Τοξότης

Έδεσες τα σκυλιά σου, άνοιξες την πόρτα και περιμένεις την καλοτυχία να σου κάνει ποδαρικό. Αν δεις και αργεί, κατέβα μέχρι τη γωνία να τσεκάρεις μήπως σκάλωσε το τακούνι της στο πλακόστρωτο. Μετά τις 20/1 η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα σου κάνουν ένα καλό ξύρισμα-φρεσκάρισμα και σε βγάζουν και πάλι στην αγορά και στη ζήτηση. Κάνε παιχνίδι και φρόντισε να φοράς το ίδιο χρώμα κάλτσες και στα δυο πόδια. Ακόμα και μια ασήμαντη λεπτομέρεια μπορεί να σε εκθέσει. Στις 22/1 τα αισθηματικά σου έχουν ζεσταθεί τόσο που το υλικό κοχλάζει - προσοχή στα εγκαύματα. Τα αγόρια που εύκολα σκανδαλίζονται έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ. Δεν έχεις παρά να τεντώσεις το χέρι και να τα πιάσεις.

 

Αιγόκερως

Στον ροδόκηπό σου τα πουλιά του έρωτα έχουν πιάσει τραγούδι. Βγάλε τις ωτοασπίδες, βγάλε τον βαρύ ρουχισμό, κατέβα στον κήπο να κόψεις ρόδα, φορώντας τα λιγότερα, επιτέλους πιάσε το υπονοούμενο και κάνε παιχνίδι τώρα που γυρίζει. Αμέσως μετά θα λες «για δες τι έχασα που το ‘παιζα δύσκολη». Δεν είναι τώρα μέρες να το παίζεις Μαρία Αντουανέτα του ζωδιακού. Στις 22/1 το ρόδι σπάει, που σημαίνει ότι τα οικονομικά σου θα δουν και αυτά χαρά, αρκεί να συγχρονιστούν και τα δυο σου χέρια. Δεν μπορεί το ένα να μαζεύει και το άλλο να σκορπάει. Και τα πόδια σου τη θέλουν μια εξάσκηση. Αποφάσισε: ή αριστερά θα πας ή δεξιά. Έτσι όπως σταυρώνεις τις καταλήξεις, θα βρεθείς με γλωσσοδέτη.

 

Υδροχόος

Ένα φάντασμα σε φυσικά χρώματα εμφανίζεται μπροστά σου. Οι παλιές σου αγάπες δεν πάνε στον παράδεισο, έρχονται από την κόλαση και σου δείχνουν όλα τους τα σάπια δόντια και κάποια σφραγίσματα. Συστήνεσαι ως οδοντίατρος. Πάμε παρακάτω. Στις 22/1 το κλίμα είναι τροπικό, το ίδιο και οι βροχές. Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού σε φέρνει στο κρεβάτι του απρόσμενου. Δεν ξέρεις αν πρέπει να χαρείς ή να στενοχωρηθείς. Το κλάμα σε ανακουφίζει, αλλά κλαις χωρίς δάκρυα. Το τετράγωνο Ήλιου - Δία δεν βοηθά τα ματοτσίνορά σου ν’ αναπτυχθούν κι εσύ είχες σκοπό να κάνεις εμφάνιση με βλεφαρίδα-τέντα. Επειδή τα πράγματα θα έρθουν αλλιώς, κόψε τις υπερβολές και προσαρμόσου.

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στα γαλάζια σου σεντόνια νιώθει παρηγοριά, αλλά ο ερωτισμός σου κάνει κάτι περιέργους κλαυσίγελους. Στις 22 τρως το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού στο δόξα πατρί. Ο Λύκος έχει κοφτερά δόντια, μα η στολή της Κοκκινοσκουφίτσας σου έπεσε κάπως στενή. Στο καλαθάκι σου τα ερωτικά βοηθήματα μπαγιάτεψαν. Αν καταλάβουν πόσο μούφα είσαι, μπορεί να σου αλλάξουν ρόλο. Ο Δίας σου τετραγωνίζει τον κύκλο και σε κάνει κομματάκι υπερβολικό κι ερωτύλο. «Λέγε με Δον Ζουάν» λες με νόημα. «Βρε, άντε από ‘κει», σου απαντούν τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια.