Τι περιλάμβανε το φεστιβάλ;

Ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και τελείωσε περίπου στις 12:00 το βράδυ, είχε χιπ-χοπ συναυλίες και διαγωνισμό break dance.

 

Έχεις ξανασυμμετάσχει στο φεστιβάλ;

Έπαιξα πέρσι με τους Απέχεις, το ένα από τα δυο συγκροτήματα στα οποία συμμετέχω.

 

Τι διαφορά είχε το φεστιβάλ σε σχέση με πέρσι και τι είναι αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη διοργάνωση ενδιαφέρουσα;

Κάθε χρόνο μού φαίνεται όλο και καλύτερα διοργανωμένο. Φέτος υπήρχε μία τάξη, ο ήχος ήταν καλός, τα συγκροτήματα πολύ ενδιαφέροντα. Είναι ένα καλά οργανωμένο φεστιβάλ, που μπορεί να συγκεντρώσει αρκετά συγκροτήματα σε μια μέρα και να δεις το πρόγραμμά τους. Επίσης, φέρνει την ελληνική χιπ- χοπ σκηνή όλο και πιο κοντά, την ενώνει. Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες.

 

Πόσο κόσμο είχε;

Νομίζω είχε πάνω από 3.000 κόσμο. Υπήρχαν λογής λογής ακροατές. Είδα από πιτσιρικάδες μέχρι και ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών φέτος.

 

Πώς σε αντιμετώπισε το κοινό;

Υπήρχε αγάπη και feedback απ’ την πλευρά του κοινού. Παίξαμε μαζί με τον Ραψωδό Φιλόλογο και είδα ότι υπήρχε αγάπη απ’ τον κόσμο. Θα ‘θελα να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους.

 

Υπήρχε κάτι που να σου έκανε εντύπωση;

Μου έκανε εντύπωση το πρόγραμμα του Τάκι Τσαν. Παρουσίασε παλιότερα κομμάτια του και μας άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα. Έπαιξε κομμάτια που μεγάλωσαν τη δική μου τη γενιά. Άλλο ένα highlight ήταν κάποια κομμάτια των Terror X Crew που έπαιξαν ο Αρτέμης κι ο Ευθύμης. Έγινε χαμός.

 

Tι ετοιμάζεις στη συνέχεια;

Eτοιμάζονται αρκετά πράγματα: ένας νέος δίσκος των Απέχεις, καινούργιος δίσκος των Ladose, που είναι ένα άλλο συγκρότημα στο οποίο συμμετέχω, κι ένα πρότζεκτ στο oποίο θα είμαστε εγώ, ο Ραψωδός Φιλόλογος και ο DJ Amok.