To μπότοξ της κοντέσας Βαλέραινας

To μπότοξ της κοντέσας Βαλέραινας Facebook Twitter
0

Στραμμένο στη νερομάνα των τραπεζών το Alter ζητά να πιει νερό, κι αντί νερό τού δίνουν θεία μετάληψη. Έτσι, ο ζωτικός χρόνος κυλά και ένα ένα τα μέλη παραλύουν. Ήδη το πονετικό σινάφι ζήτησε από το ΕΣΡ να άρει την άδεια από ένα κανάλι που δεν μεταδίδει ζωντανό πρόγραμμα πια. Ο κύριος Λασκαρίδης, ο οποίος είναι επίσης πονετικός κύριος, απάντησε ότι δεν βιάζεται να τηρήσει τον νόμο, δεδομένου ότι θα επηρεάσει τη μοίρα τόσων εργαζομένων, αλλά κυρίως ενός εργαζομένου, του κυρίου Κουρή • Εν τω μεταξύ, με τον γνωστό μπουφόνικο τρόπο της, η κυρία Μάνια Τεγοπούλου αλληλογραφεί δημοσίως με τον κύριο Σάλλα και του ζητά α) να της απαντήσει στο τηλέφωνο και β) να της εκταμιεύσει το δεύτερο μέρος του δανείου της. Για να το θέσει κανείς κομψά, ποτέ άλλοτε μια τόσο μεγάλη εταιρεία δεν είχε διοικηθεί τόσο εκκεντρικά, όπως διοικεί η κυρία Τεγοπούλου την «Ελευθεροτυπία». Ούτως ή άλλως, η χώρα ξύνεται στους τοίχους του Δρομοκαΐτειου... • Με την εξαίρετη χαλαρότητα που το διακρίνει, το «Πρώτο Θέμα» περιέκοψε τους μισθούς των ηρωικών Γαλατών χωρικών του, χωρίς καν να τους προειδοποιήσει. Αφού τα σκυλιά είναι δεμένα και όποιος αντιδράσει απολύεται! Πολυτέλειες θα κάνουμε τώρα! • Διαρρέει τεχνηέντως ότι ο κύριος Ψυχάρης και ο άλλος ο πλούσιος που βάζει λεφτά θα αυξήσουν το μετοχικό κεφάλαιο του ΔΟΛ, για να μη βυθιστεί το πλοίο, τώρα που όλες οι καταιγίδες το έπληξαν • Επώλησε το πλειοψηφικό της εφημερίδος «Πελοπόννησος» ο κύριος Θανάσης Λάλας στον κύριο Θ. Λουλούδη, κατά μια πληροφορία προς 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Μετά την πράξη της μεταβιβάσεως μπήκε στη λίγο σκονισμένη Πόρσε του και ανεχώρησε • Στην ακραία κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα μέσα, ο χαρακτήρας του καθενός αναδύεται ανάγλυφος. Και στο ίντερνετ, που ως πιο νέο είναι ξέφραγο και αχαρτογράφητο, οι τυχοδιώκτες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Οι εκβιασμοί, οι ανακρίβειες και η εξωνημένη σιωπή είναι το νέο χρήμα. Και μια βία που εκφέρεται ανέμελα και παραμένει έως τέλους ατιμώρητη, διότι το κράτος στέκει σαν χαμένο ανάμεσα στα πρωτοφανή ωστικά κύματα ανυπακοής, διάψευσης και κακότητας - ακυβέρνητο και χωρίς ίχνος αυτοπεποίθησης πια. • Μεγάλες δημοσιογραφικές στιγμές έζησαν οι καλές εφημερίδες την περασμένη εβδομάδα με τη δολοφονία του Οσάμα μπιν Λάντεν. Ξεχώρισαν, ακόμα μια φορά, οι «New York Times» και η «Guardian». Συναρπαστικές περιγραφές, εξονυχιστικά στοιχεία και γραφήματα, ο παλμός του δρόμου, η ένδοξη έκφραση της στιγμής. Όταν υπάρχει τέτοια δημοσιογραφία, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι αν πεθαίνει το χαρτί για να ζήσει το ίντερνετ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΤΖΙΜΙ ΚΙΜΕΛ

TV & Media / Τζίμι Κίμελ κατά Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Την έστειλαν στην Ελλάδα για να γλιτώσει η οικογένεια Τραμπ»

«Ξέρετε, είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που την παράτησαν τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ όσο και ο Ντόναλντ Τραμπ. Έφαγε διπλή χυλόπιτα από τους Τραμπ, κι αυτό πρέπει να πονάει» σχολίασε ο Τζίμι Κίμελ
THE LIFO TEAM
Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και τις απόψεις τηςγια τα τρανς δικαιώματα

TV & Media / Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και τις απόψεις της για τα τρανς δικαιώματα

Η ζωή και η αμφιλεγόμενη δημόσια πορεία της δημιουργού του «Χάρι Πότερ» γίνονται ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων, που θα εξετάζει τόσο την τεράστια λογοτεχνική επιτυχία της όσο και τις συγκρούσεις γύρω από τις απόψεις της.
THE LIFO TEAM
New York Times, Economist και AFP ενώνουν δυνάμεις κατά της δωρεάν χρήσης των άρθρων τους από την AI

TV & Media / New York Times, Economist και AFP ενώνουν δυνάμεις κατά της δωρεάν χρήσης των άρθρων τους από την AI

Περισσότεροι από 40 εκδοτικοί οργανισμοί προσχωρούν σε διεθνή συμμαχία που επιδιώκει να ελέγξει τη χρήση δημοσιογραφικού περιεχομένου από την τεχνητή νοημοσύνη και να καθιερώσει κοινούς κανόνες αδειοδότησης.
THE LIFO TEAM
Σταμάτης Ζαχαρός: Τέλος από το One Channel ο δημοσιογράφος

TV & Media / Σταμάτης Ζαχαρός: Τέλος από το One Channel ο δημοσιογράφος

«Μετά από εκατοντάδες εκπομπές, αμέτρητες συνεντεύξεις και ρεπορτάζ αλλά και χιλιάδες καλεσμένους, χθες αργα το βραδυ, μου ανακοινωθηκε- αιφνιδίως και αναιτιολόγητα- η διακοπή της συνεργασίας μου με το One Channel» έγραψε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM
Ο Νταν Λέβι κατά του Σέιν Γκίλις για τον σεξιστικό μονόλογό του στο SNL: «Πρέπει να αντιδρούν περισσότεροι άνδρες»

TV & Media / Ο Νταν Λέβι κατά του Σέιν Γκίλις για τον σεξιστικό μονόλογό του στο SNL: «Πρέπει να αντιδρούν περισσότεροι άνδρες»

Ο δημιουργός του «Schitt’s Creek» χαρακτήρισε μισογυνικά τα σχόλια του κωμικού για τις γυναίκες στα γυμναστήρια και ζήτησε από τους άνδρες να μη μένουν σιωπηλοί όταν οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως σεξουαλικά αντικείμενα.
THE LIFO TEAM