Last dance, last chance

Last dance, last chance Facebook Twitter
And.Id
0

ΣΤΟ ΤΩΡΑ Κ44 την Πέμπτη (24/3) πάρτι των συντελεστών του Get Wasted με live από τους Callas και τον Larry Gus (μην τον χάσετε γιατί θα παίξει και κομμάτια από τον νέο του δίσκο) και dj set από τον Stefan (aka Electroware). Την Παρασκευή (25/3) εθνική εορτή με τους Soul Fire (ίσως το πιο σημαντικό ρέγκε ελληνικό συγκρότημα) και after party με την Anna Mystic, δεύτερο Together! το Σάββατο (26/3) με έξι ντόπιους DJs και 2 ομάδες (Espeekay, Jimmy Jib, Constant Dice, Legal Tender, Black Athena, Sally Spektra, Blue Lagoon, Bad Spencer) σε οχτώ ξεχωριστά πενηντάλεπτα σετ, ενώ την Κυριακή (27/3) live από τους εξαιρετικούς Playground Noise από την Πάτρα. Surf party την Τρίτη (29/3) και live από τους Drunken Haze (ψυχεδελική ποπ για την ελίτ) την Τετάρτη (30/3).

ΣΤΟ SIX D.O.G.S την Πέμπτη (24/3) ο Andreas «Audio» Werner με τα διαπιστευτήρια της μεγάλης του επιτυχίας «Zwrtshak Drive» και τις κυκλοφορίες σε labels όπως τα Perlon, Circus Company, Minibar και Hartchef Discos (σαπορτάρουν οι Panos και Kreon). Tην Παρασκευή η Quantized Music επιστρέφει για να παρουσιάσει τους καλλιτέχνες του ρόστερ της. Αυτήν τη φορά σειρά έχει o And.Id μετά το πολύ πετυχημένο του remix για το track του Siopis «Linda», ενώ μαζί του θα είναι οι Tolis Q και Lex. Στο μπαρ DJ ο Evripidis (χωρίς τους Tragedies). Deadbeat live το Σάββατο (26/3). Γνωστός από τις ηχογραφήσεις του στις Wagon Repair & Ninja Tune, έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ «Radio Rothko» (μαζί του οι Leon Segka, Lilis Bros και live από τον Crsh). Και η εβδομάδα κλείνει με ένα ακόμα μαραθώνιο live του The Boy (27/3).

ΤΡΙΗΜΕΡΟ αφιέρωμα στην κουλτούρα και τη μουσική των ‘80s (και λίγο από τα τέλη ‘70s), την εποχή που κυριαρχούσαν τα αναλογικά συνθεσάιζερ, τα drum machines και οι «πρωτόγονες» παραγωγές. Live, dj sets και προβολές εμβληματικών ταινιών της δεκαετίας (μη χάσετε τα Jubilee, Liquid Sky). Την Πέμπτη (24/3) dj sets από τους Guilty Lazers, Photonovela, NO! και Mr. Bios και την Παρασκευή (25/3) η Νεοϋορκέζα Veronica Vasicka, το κορίτσι πίσω από το ανεξάρτητο label Minimal Wave και αυτή που ξέθαψε δεκάδες διαμάντια της ηλεκτρονικής σκηνής του ‘70 και του ‘80 από κασέτες και ξεχασμένα βινύλια. Στα dj sets της θα ακούσεις από minimal electro μέχρι σκοτεινή italo disco και από house μέχρι new wave (opening set: Jimmy Jib). Κλείσιμο το Σάββατο (26/3) με dj sets των oOoOO και Keep Shelly In Athens και live των Hana. Στο Bios.

YOGA BALA. Την Πέμπτη (24/3) Fashion Ρarty του blog eternal-optimist.typepad.com, όπου θα παρουσιαστεί το βίντεο με τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-2012 του εξαιρετικού σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου (σε συνεργασία με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη). Στα decks Costas-Telo (Khaos team). Παρασκευή (25/3) με Chevy και Loot DJs (Crme1 & Jayone) και disco, house, electro και techno στα ηχεία. To Σάββατο (26/3) η ομάδα So Supernatural επιστρέφει με το δεύτερο πάρτι της με τίτλο «Back to the future» και space disco μουσικές.

ΣΤΟ FLORAL «μαύραu187 » από όλες τις δεκαετίες με DJ τη Loukia Soupouli την Πέμπτη (24/3), το Vouno με lounge grooves, ‘60s pop and OSTs, jpop, bergen electronica, disco funk και ‘90s την Παρασκευή (25/3), Τakis Barberis Group Live με τζαζ, φανκ, ροκ και βαλκανικά το Σάββατο (26/3) και swing πάρτι από τους AthensSwingCats την Τετάρτη (30/3).

COMING SOON. Μετά το opening του Gin Joint στην Καρύτση δύο ακόμα μπαρ ετοιμάζονται στο Ιστορικό Κέντρο. Το πρώην Cotton Club στη στοά του Κεντρικού στην Κολοκοτρώνη μετονομάζεται σε «42» και μετατρέπεται σε ένα σούπερ ψαγμένο κοκτέιλ μπαρ, ενώ αναμένουμε και ένα ακόμα μπαρ στην οδό Νίκης. Η σύμπτωση (;) είναι ότι και τα 3 προαναφερθέντα μπαρ ανοίγουν από πρώην υπαλλήλους/ιδιοκτήτες του Baba Au Rum!

Α, ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ αλλάζει η ώρα. Πάμε 1 ώρα μπροστά!

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ: Solid Steve, Analog Trip και Mr Mario στο Loop (24/3), 14ο (!) United πάρτι στο Second Skin με 10 DJs της εγχώριας industrial/ electro/goth/ebm σκηνής να ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μαραθώνιο και πολυσυλλεκτικό sets (24/3), reloaded πάρτι στο Blue στο Χαλάνδρι με τον παραγωγό του Indieground radio Χρήστο Αγγελόπουλο στα decks (24/3), Nick Varon με progressive house στο Copa (25/3), νέο Cosplay πάρτι από τους Le Ciel σε συνεργασία με το Authority.gr στο Skull (25/3), πάρτι των Modern Mechanix στο Second Skin (25/3) με Dead Scarlet, George Moraitis και Ioanna Pi στα decks με post punk, minimal synth, coldwave και darkwave μουσικές, Mikele, Evangelos Vita και Elias Argiropoulos στο Loop (26/3) και τέλος οι Liebe, το synth pop ντουέτο από τη Θεσσαλονίκη με τη ραδιοφωνική επιτυχία Models και τον εξαιρετικό δίσκο «Club Royale», εμφανίζεται live στο Skull (26/3).

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM
ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM