Έλλη Κανάτα Ιδιοκτήτρια της γκαλερί Elika

Έλλη Κανάτα Ιδιοκτήτρια της γκαλερί Elika Facebook Twitter
0

Τι ώρα αρχίζει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 2 μ.μ. και, από ό,τι έμαθα εκεί, τις Τετάρτες κατά τις 12. Αν δεν κάνω λάθος, κρατάει γύρω στη μιάμιση ώρα. Επίσης, δεν είναι συνέχεια το ίδιο, οπότε μπορεί κανείς να ξαναπάει και να δει κάτι διαφορετικό.

Είχες ξαναπάει σε drag show;

Έχω δει αρκετές φορές μικρής διάρκειας drag shows σε μπαράκια στη Μύκονο και τη Νέα Υόρκη. Αλλά το πολύ είναι πάντα αλλιώς.

Τι περίμενες;

Περίμενα κάτι αρκετά κιτς και χιουμοριστικό. Και έτσι και ήταν. Καλό κέφι και σούπερ κορίτσια.

Περίγραψέ μου μια συνηθισμένη βραδιά στις Κούκλες.

Έχει και ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν θεές. Λες και τις έβλεπες μπροστά σου. Άλλες Ελληνίδες -κλασικές για τέτοια φάση- ήταν η Μούσχουρη και η Μερκούρη. Το styling ήταν πολύ καλό, σικ ή χιουμοριστικό, ανάλογα με την περίσταση. Υπήρχαν κάποιες με κορμιά θεϊκά, που πολλές θα ζήλευαν. Από ξένο ρεπερτόριο είχαν Σελίν Ντιόν, Γουίτνι Χιούστον, Λάιζα Μινέλι, Mέριλιν Μονρό και άλλες, που τώρα μου διαφεύγουν. Εμείς καθόμασταν στο μπαρ, αλλά υπήρχαν και λίγα τραπεζάκια μπροστά στη σκηνή. Ο φωτισμός ήταν λίγο αυτοσχέδιος, γιατί η barwoman είχε και ρόλο φωτιστή. Πάνω στη σκηνή υπήρχαν μία κόκκινη γκλίτερ κουρτίνα κι ένα «κλουβί», από όπου κατέβαιναν «μαγικά» τα κορίτσια.

Τι είδους κόσμος παρακολουθούσε το σόου;

Ο κόσμος ήταν, προς μεγάλη μας έκπληξη, αρκετά mainstream και γύρω στα 30.

Ποια κομμάτια εκαναν την περισσότερη αίσθηση στο κοινό;

Το «Του αγοριού απέναντι» της Μαίρης Χρονοπούλου και το «Έχω ένα μυστικό» της Βουγιουκλάκη. Και η Γουίτνι Χιούστον είχε σουξέ αλλά και η Mέριλιν Μονρό όταν τραγουδούσε το «My heart belongs to daddy».

Τι σου έκανε εντύπωση;

Το πολύ φιλικό και cool προσωπικό και τα καθαρά ποτά.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και τις απόψεις τηςγια τα τρανς δικαιώματα

TV & Media / Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και τις απόψεις της για τα τρανς δικαιώματα

Η ζωή και η αμφιλεγόμενη δημόσια πορεία της δημιουργού του «Χάρι Πότερ» γίνονται ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων, που θα εξετάζει τόσο την τεράστια λογοτεχνική επιτυχία της όσο και τις συγκρούσεις γύρω από τις απόψεις της.
THE LIFO TEAM
New York Times, Economist και AFP ενώνουν δυνάμεις κατά της δωρεάν χρήσης των άρθρων τους από την AI

TV & Media / New York Times, Economist και AFP ενώνουν δυνάμεις κατά της δωρεάν χρήσης των άρθρων τους από την AI

Περισσότεροι από 40 εκδοτικοί οργανισμοί προσχωρούν σε διεθνή συμμαχία που επιδιώκει να ελέγξει τη χρήση δημοσιογραφικού περιεχομένου από την τεχνητή νοημοσύνη και να καθιερώσει κοινούς κανόνες αδειοδότησης.
THE LIFO TEAM
Σταμάτης Ζαχαρός: Τέλος από το One Channel ο δημοσιογράφος

TV & Media / Σταμάτης Ζαχαρός: Τέλος από το One Channel ο δημοσιογράφος

«Μετά από εκατοντάδες εκπομπές, αμέτρητες συνεντεύξεις και ρεπορτάζ αλλά και χιλιάδες καλεσμένους, χθες αργα το βραδυ, μου ανακοινωθηκε- αιφνιδίως και αναιτιολόγητα- η διακοπή της συνεργασίας μου με το One Channel» έγραψε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM
Ο Νταν Λέβι κατά του Σέιν Γκίλις για τον σεξιστικό μονόλογό του στο SNL: «Πρέπει να αντιδρούν περισσότεροι άνδρες»

TV & Media / Ο Νταν Λέβι κατά του Σέιν Γκίλις για τον σεξιστικό μονόλογό του στο SNL: «Πρέπει να αντιδρούν περισσότεροι άνδρες»

Ο δημιουργός του «Schitt’s Creek» χαρακτήρισε μισογυνικά τα σχόλια του κωμικού για τις γυναίκες στα γυμναστήρια και ζήτησε από τους άνδρες να μη μένουν σιωπηλοί όταν οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως σεξουαλικά αντικείμενα.
THE LIFO TEAM
Η νέα εμμονή των ανδρών με την τεστοστερόνη μπαίνει στο μικροσκόπιο του BBC

TV & Media / Η νέα εμμονή των ανδρών με την τεστοστερόνη μπαίνει στο μικροσκόπιο του BBC

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC εξετάζει την τάση που συνδέει την ανδρική ταυτότητα με τα επίπεδα μιας ορμόνης, ενώ επιστημονικές έρευνες αποκαλύπτουν την εμπορική αγορά πίσω από την ανασφάλεια των ανδρών
THE LIFO TEAM