Μάντεψε τί κάνω τα βράδια.

Μάντεψε τί κάνω τα βράδια. Facebook Twitter
0

Χυμώδης, αλλά εξαιρετικά αδικημένη από το lay out είναι η νέα εφημερίδα «Αποκαλύψεις» του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Επιλεκτικά μαχητική, αλλά και με δυναμικό ρεπορτάζ, άξιζε μεγαλύτερη κυκλοφορία από τα 32.000 φύλλα τα οποία τελικώς επώλησε. Αν βελτιωθεί κι αντέξει τους πρώτους μήνες, ίσως γίνει αυτό που ματαίως προσπάθησε το «Veto»: ένας ενδιαφέρων αντίπαλος του «Θέματος» (το οποίο εσχάτως ζορίζεται)Τα εκδοτικά του Μπόμπολα αποσχίζονται από τον Πήγασο και θα ανήκουν από τούδε και εις το εξής στην εταιρεία Ρόδον - η οποία με τη σειρά της κρυπτογαμάται με τον ΔΟΛ. Μελαγχολεί κανείς όταν σκεφτεί ότι η Ρόδον έφερνε κάποτε τον Νικ Κέιβ και τους Birthday Party στην Αθήνα. Λίγα γερνούν σαν το καλό κρασί - οι περισσότεροι χάνουν τον εαυτό τους κι ασκημαίνουνΕπεκράτησε τελικώς η κοινή λογική (κατόπιν γιγαντιαίας προσπάθειας) και το ΕΣΡ δεν διώκει τον Λάκη. Για έναν μήνα τώρα τα μέλη του συμβουλίου θα παίρνουν χάπια για να αντέξουν την υπερδόση πραγματικότητας στην οποία υπεβλήθησανΗμερήσιο θα γίνει το «Ciao», διότι τώρα που καλοκαιριάζει πρέπει να βγάζουμε τα σκουπίδια μας στον δρόμο καθημερινάΈκλεισε το περιοδικό «ΕυΖην», το οποίο προσπάθησε επιμόνως να μιλήσει για την ευπρέπεια και τις απολαύσεις της ζωής με τρόπο όχι ρεμπέτικο. Αν και αισθητικά δεν ήταν πάντα στο ύψος των επιδιώξεών του (συχνά το στάιλινγκ ήταν κάπως λάικα), υπήρξε μια αξιοπρεπής και καλογραμμένη εκδοτική πρόταση που θα λείψει από περίπου τρεις χιλιάδες αναγνώστεςΣε 32 αντί 64 σελίδες θα κυκλοφορεί πλέον η εξαιρετικά καλοσχεδιασμένη αγγλόφωνη εφημερίδα «Athens Plus», του ομίλου της «Καθημερινής». Αυτό δημιουργεί φήμες, δεμένο μαζί με άλλες οικονομίες κλίμακος που επιχειρούν οι αδελφοί Αλαφούζοι. Μέχρι ότι θα τυπώνονται τα περιοδικά στην Ιταλία ακούστηκε - αν και η εποχή ευνοεί τους ευφάνταστους.Ενώ η Γιουροβίζιον πλησιάζει μέσα στην εκκωφαντική σιωπή της ΕΡΤ (πού όρεξη;), δίωξη ασκείται κατά του ανθρώπου που την ανέδειξε σε Ιερόν Γκράαλ της μαζικής ανοησίας: του κυρίου Παναγόπουλου. Αιτία, το «σκανδαλώδες και παράνομο κόστος» του Camel Trophy - ένα από τα πολλά που κατά τις Αρχές καταδεικνύουν τη διαφθορά και κακοδιαχείριση της ΕΡΤ.Αγόρασε τελικά ο κύριος Κυριακίδης το 49% του «Veto». Τώρα πρέπει να αποφασίσει και τι θα το κάνει.Κανονικά θα εκπέμψει το ψηφιακό της σήμα στην Αθήνα η Digea στις 18 Ιουνίου. Έτσι, δεν θα χάσουν την ευκαιρία οι Αθηναίοι να δουν την κιλότα της Πετρούλας και τα βαθιά γαλάζια μάτια της Τατιάνας σε ευκρίνεια Βlu-ray.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM
Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

TV & Media / Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

«Αυτά συμβαίνουν σε πολλά σπίτια. Οι γυναίκες υφίστανται μια πολύ, πολύ άδικη μεταχείριση. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Και δεν νομίζω ότι κανείς πήρε στα σοβαρά τη μητέρα μου», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός
THE LIFO TEAM
Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Διεθνή / Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Η φετινή λίστα του TIME με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα βάζει μαζί ηγέτες, σταρ, creators και πρόσωπα της τεχνητής νοημοσύνης. Και δείχνει ότι η επιρροή σήμερα δεν ανήκει σε έναν μόνο κόσμο, αλλά εκεί όπου συναντιούνται η εξουσία, η εικόνα και η δημόσια προσοχή.
THE LIFO TEAM