«Δεν είμαστε μειονότητα. Οι Ρομά της Ευρώπης φθάνουν τα 30 εκατομμύρια. Πρέπει να αλλάξουν τα πρότυπα που έχουν οι οικογένειες αυτές με τη βοήθεια και των καλλιτεχνών. Να αποκτήσουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο και να διεκδικήσουν την ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία. Το ξέρω, είναι ουτοπικό αλλά θα προσπαθήσω».

Ο διάσημος χορευτής Χοακίν Κορτές για το χωρίς σύνορα έθνος των τσιγγάνων.

«Εκ μέρους ποιου ομιλεί; Εκ μέρους του εκλογικού σώματος του ΣΥΡΙΖΑ; Πολύ αμφιβάλλω. Ακούστε, εγώ τις επαρχιώτικες κουτοπονηριές, ακόμη κι αν προέρχονται από ντιντήδες των βορείων προαστίων, δεν τις αγαπώ».

Ο σχεδόν vulgar Θεόδωρος Πάγκαλος με το δικό του μοναδικό τρόπο αναλύει τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (στον ρόλο του ντιντή ο Αλέξης Τσίπρας).

«Είναι παρήγορο το ότι μπορείτε να με βλέπετε μόνο καλλωπισμένη. Μακιγιαρισμένη για τις ανάγκες κάποιας ταινίας, ή ενός εξωφύλλου σε περιοδικό. Πρέπει να με πετύχετε το πρωί, μόλις έχω ξυπνήσει, ξαγρυπνισμένη όλο σχεδόν το βράδυ από την κόρη μου, με τα μάτια μέσα στους μαύρους κύκλους και τα μαλλιά μου αχτένιστα».

Το αντικείμενο της ομορφιάς. Η Mόνικα Μπελούτσι για την ομορφιά πίσω από τα φώτα.

«Το πιο τρελό, πάντως, είναι να θέλει ο Καραμανλής εκλογές. Αυτό είναι πολύ πιθανό, το λέει κι ο Φρόυντ, ότι η εξουσία έλκεται από την αυτοκαταστροφή της, δηλαδή καταρρέει ο άνθρωπος ψυχολογικά. Ο Καραμανλής είναι μάλλον σε αυτή την περίπτωση».

Πόσο πιο πεζή και μονότονη θα ήταν η πολιτική επικαιρότητα, αν δεν υπήρχε ο Μίμης Ανδρουλάκης να δίνει χρώμα (σαν Κώστας Βενετσάνος της πολιτικής).

«Οι πρόωρες εκλογές σχετίζονται με προσωπικές στρατηγικές».

Ε, δεν ήξερε και η Μαριέττα Γιαννάκου, είπε κι αυτή την άποψή της, πριν μιλήσει ο Καραμανλής.

«Το μόνο πρόβλημα που έχω με τον θρυλούμενο πριαπισμό του Μπερλουσκόνι είναι ότι αυτός αποσπά την προσοχή από την κυνική και ανέντιμη πολιτική του... Μοιάζει με φιγούρα αναγεννησιακού παιχνιδιού, ταγμένη να ακολουθεί το πέος του... Ο Μπερλουσκόνι διαμαρτύρεται υπερβολικά. Δεν θα με εξέπληττε, αν τελικά είναι γκέι».

Μην κοιτάς χαμηλά. Ο σχολιαστής του βρετανικού «Ιντιπέντεντ», Νίκολας Λέζαρντ, επιτίθεται στον Σίλβιο μετά τη βιομηχανία αγωγών του Ιταλού πρωθυπουργού κατά των μέσων που ασχολούνται μαζί του.

«Ήταν μεθυσμένος από χαρά.Με αγκάλιασε με δάκρυα στα μάτια... Θα συστήσω στον πελάτη μου να κάνει μήνυση στον Ζαγοριανό και σε όλους τους άλλους εμπλεκόμενους Έλληνες εισαγγελείς. Οι κύριοι αυτοί καταδίωξαν έναν αθώο. Και αυτό δεν επιτρέπεται να μείνει ατιμώρητο».

Κωδικός Βερολίνο.Ο Μ. Χριστοφοράκος δικαιώνεται από τα γερμανικά δικαστήρια και ο δικηγόρος του Στέφαν Κουρσάβε ζητάει τα ρέστα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν ήμουν στην Downing Street όταν την επισκέφθηκε η Κάρλα Μπρούνι. Τουλάχιστον, δεν μπορούσαν να συγκρίνουν τα οπίσθιά μας. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ανταγωνισθώ ένα πρώην μοντέλο».

Η πίσω πλευρά των πραγμάτων. Η Σέρι Μπλερ, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, βρίσκει και μια παρηγοριά μετά την αποχώρηση.

«Φρουροί ουρούσαν επάνω σε άλλους και έτρωγαν πατάτες από τα οπίσθια των άλλων».

120 μέρες στην Καμπούλ.Η Χίλαρι Κλίντον διατάσσει κατεπείγουσα έρευνα μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλικά πάρτι στο κτίριο της πρεσβείας της Καμπούλ από υπαλλήλους της πολυεθνικής Αrmor Group.