Πρώην μαθήτρια καθολικού σχολείου γυρίζει πορνό «για εκδίκηση»

Πρώην μαθήτρια καθολικού σχολείου γυρίζει πορνό «για εκδίκηση» Facebook Twitter
4

[Λ.Φ.]

Πρώην μαθήτρια καθολικού σχολείου γυρίζει πορνό «για εκδίκηση» Facebook Twitter


Η «επίδοξη πορνοστάρ» Valerie Dodds (με καλλιτεχνικό όνομα Val MidWest) λέει ότι οι συμμαθητές της στο καθολικό σχολείο St. Pius X την κορόιδευαν για τα μελλοντικά της σχέδια, που ήταν να εργαστεί στη βιομηχανία πορνό.

Έτσι, για να τους «εκδικηθεί» για τα «αγενή» τους σχόλια, η 19χρονη αποφάσισε να εισβάλλει στο παλιό της σχολείο για να γυρίσει ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, αφιερωμένο σε όλους τους αρνητές, με εύγλωττο τίτλο «Pius XXX».

Πρώην μαθήτρια καθολικού σχολείου γυρίζει πορνό «για εκδίκηση» Facebook Twitter

«Δεν κρατήθηκα καθόλου», γράφει στο σάιτ της. «Χρησιμοποίησα όποιο χώρο του σχολείου μπόρεσα, η εκδίκηση είναι σκληρή χα χα».

Η Dodds ήξερε ότι εισβάλλοντας παράνομα στο χώρο θα αντιμετωπίσει το νόμο, αλλά εξεπλάγην όταν πήρε πρόστιμο για γυμνισμό.

«Γιατί μου έβαλαν πρόστιμο για γυμνισμό, ενώ εισέβαλλα παράνομα σε ιδιωτικούς χώρους;» αναρωτήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι KETV.

Το σχολείο από τη μεριά του έδειξε ψυχραιμία: «Πάντα ακολουθούμε την βασική μας αρχή: τα πάντα αποκαθίστανται μέσω του Χριστού. Με αυτή την έννοια, προσευχόμαστε για τη νεαρή κοπέλα και για την οικογένειά της, και είμαστε έτοιμη να προσφέρουμε συγχώρεση και υποστήριξη, εφ' όσον τη ζητήσει».

It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Τι συμβαίνει με τους haters και την είδηση ότι «άρπαξε» πράγματα από πολυτελές brand;

It's Viral / Τζένιφερ Λόπεζ: Τι συμβαίνει με τους haters και την είδηση ότι «άρπαξε» πράγματα από πολυτελές brand;

Η ανακίνηση μιας είδησης από το μακρινό 2003 για το πώς έληξε η συνεργασία της Λόπεζ με πολυτελές brand έρχεται να προστεθεί σε ένα κάπως παράξενο κύμα δυσαρέσκειας προς τη λατίνα σταρ τους τελευταίους μήνες
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια